Gå til innhold

Førsteinntrykk: Huawei S7 Tablet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg solgte i går min Apple iPad Wifi + 3G 64GB som jeg kjøpte for to måneder siden på Heathrow. Derfor skal det bli interessant å se hva Huawei har fått til. Det var flere grunner til at jeg solgte iPad'en:

 

- Skjermen på iPad er så følsom at man stadig får trykkeil bare en annen finger såvidt berører skjermen når man skriver. Dette var veldig irriterende og tidkrevende.

- Man kan ikke uten videre overføre filsystemet fra en PC/Mac til iPad. Jeg kjøpte en utvidet versjon av MS Office samt en iPad VGA kabel med håp om å kunne laste ned og kjøre alle mine Powerpoint presentasjoner fra iPad'en. Det gikk ikke å overføre filene; disse måtte sendes til iPad'en via epost.

- Da jeg så leste at Apple lager restriksjoner for magasiner som Time Magazine og andre, og tvinger de til å kun å selge enkeltutgaver over iTunes i stedet bonnementer; da var det nok for meg.

 

I tillegg kjøpte jeg tidligere i sommer en Android telefon. Denne er kjempebra; og jeg fant ut at det var like enkelt å surfe på Internett med denne. I tillegg er det mer hensiktsmessig å ha en enhet man både kan ringe og jobbe med. Men jeg vurderer å kjøpe den hye Samsung S900 med 4" skjerm.

Lenke til kommentar

De billigproduktene som dukker opp i lenkene her ser artige nok ut, men det virker også som billigprodukter som spiller på iPad. De har svake prosessorer, dårlige skjermer og dårlig batterilevetid. Men de viser jo også at om man putter litt mer penger i det så kan man absolutt lage ett kjempebra Android/linux alternativ. 

 

Hvis noen har testet ut noen av produktene så kunne det vært artig å høre erfaringer.

 

 

Lenke til kommentar

Skjønner at mange prøver å utkonkurrere ipad på pris og det burde jo ikke være det vanskeligste å gjennomføre her i verden, men synes noen burde fokusere på å lage et produkt som er like gjennomført som ipad virker å være. Det være seg skjerm, batteri, prosessor, minne osv. pakket inn i et pent utseende for så å legge inn Android og gi fingern til hele Apple-mentaliteten.

 

Jeg har ingen problemer med å tro at Linux og da kanskje aller mest Android kan være like gjennomført som noe Apple lager og hvis man slipper alle de idiotiske manglene og restriksjonene Apple trer ned over hodet på oss for å få oss til å oppgradere om ett år så kan man få et utrolig kult produkt. Jeg snakker minnekortleser, usb, kamera + full tilgang ved tilkobling til PC. Lager man dette kan man faktisk ta seg betalt litt over stempelet billigprodukt og fortsatt ha en stor potensiell kundegruppe!

Lenke til kommentar

Når kan vi forvente å se anmeldelsen av produktet EinarEriksen?

Vurdere denne her men må nesten se noen tester før jeg tar sjansen. Vg sin anmeldelse var ikke akkurat så veldig utfyldene.

Det virker som de ikke har funnet pekepennen, har feilkalibrert skjermen (vi mottok den etter VG), må ha målt videospilletide over Youtube og trodde visst man skulle holde den opp mot øret for telefonsamtaler, så det er mye som tyder på noe bedre resultat hos oss så langt i forhold til prisen. Vi har litt mye å henge fingrene i for tiden, men er igang med å teste den :)

Endret av EinarEriksen
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...