Jump to content

MatseMats

Medlemmer
 • Content Count

  770
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

247 :)

About MatseMats

 • Birthday 03/03/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Med hvor latterlig strøm effektive AMD sine APU'er er, så må det være noe i den rettningen Samsung ser potensialet i. Også dette med at det blir gode utvikler muligheter når tlf, laptop, pc og konsoller alle bruker den samme innmaten. Max ytelse og enklere utviklerverktøy takket være kompatibilitet er nok fremtiden. AMD trenger bare noe kjølig eller ikke-overklokket ut av boksen for vanlige bygge-forbrukere og de har mer gpu dominans enn jeg hadde våget å tro på mange år nå. Navi, ikke bli en varm potet 😅!
 2. Ser ut som det folk har lengtet etter i 2019 år så langt, men det var ikke jesus som kom oppsto. Det var Ryzen's Zen2 R3K serie. Er det rart de venter med Threadripper ved nyhøsten, når forbruekre får muligheten til å få seg 16 kjerner? Intel greier ikke noe sånt til en solid pris, neida.
 3. Da blir det ikke gigantisk og anti-forbruker mersalg på hovedkort produsentene. Så da blir de sinte, eller vil ikke være like trofaste. Og resultatet da blir at Intel legger opp til et enda kraftigere comeback for AMD. Dette er den generelle tankegange bak hva de driver med, selv om morsomme hacks har klart å gi noen av de siste generasjonene med Intel prosessorer, bakover-kompatibilitet på enkelte hovedkort. Spillet er om dominans og penger, selv om Intel ironisk ikke kan se at deres stahet stiller AMD i enda sterkere lys for forbruker. Det er helt vilt.
 4. Det er ikke så mye som skal til for at sikkerheten og troverdigheten på sparkesyklene for eksempel blir ordnet nok så bra. Jeg ser for meg at en fjæring funksjon for hjulene ville ha hjulpet en god del for å unngå de enkleste humpene for eksempel. Dette finnes passivt i dekkene i dag allerede på noen modeller, svak effekt men den er der. Den andre løsningen hadde vært å tvinge maks hastigheten ned til et lavere tall, basert på for eksempel hvor stor og klumpete en el-sparkesykkel er. Jo tregere de er desto lengre kjører de uansett, så det hadde vært et lite tap i lengden å ikke kunne kjøre i 30kmh. Selv ser jeg for meg at jeg ikke kommer til å kjøre over 15kmh for det aller meste, men folk er forskjellige og ikke alle er like gode eller forsiktige med kjøringen sin dessverre. Men det kunne ha vært mye verre.
 5. Det aller verste, og beste, er at det er en teknisk mulighet (som jeg ikke tror på) at AMD slår Nvidia hardt i raytracing her. Det hadde i så fall blitt den samme rundt-dansen Nvidia alltid har gjort i fortiden, der de lar AMD lansere og implementere ny teknologi. Mens Nvidia finpusser imens. Ikke at det er noe stort marked for dette uansett, AMD har annen langt mer fancy teknikk som kan ha langt mer innvirkning på ytelse og estetikk som vist i artikkelen. Er sånne ting som er mer relevant for alle forbrukere og alle ytelsesklasser og ikke bare eliten som sitter med 80fps i 1080p mens jeg meier dem ned med mine 200fps på en 1080p 240Hz skjerm. Nvidia har hatt trege salg og andre indirekte problemer den siste tiden uansett, så skål til håp på at AMD tar i flere skippertak så markedet blir balansert igjen. Kan da meddele at det akkurat nå er masse AMD kort som selges billig eller med bra tilbud, utmerket om du ikke er en elitist 4K gaming snobb
 6. God kommentar fra Theo her. Jeg skal legge til at google ikke engang trenger 100% av kaka for å vite alt du gjør. De trenger mindre en 50%, om ikke bare 25% for å vite alt de trenger for å ha en fullstendig profil på ditt liv og div. Kredittkort transaksjoner loggføres, nett tilgang logges, data sammenlignes med maskin læring i hyppig hastighet og treffsikre antakelser ut nyttes hele tiden slik at google vet alt om deg. Uansett hvor, når, og hva. Så dette er bare et barnslig røykteppe fra google, om å gi oss illusjon av kontroll. Falsk sikkerhet så de kan hakke videre på dine daglige vaner. Jeg er nå helt sikker på at hele land hadde blitt fristet til å kaste bort alle telefoner om de viste hvor inni lomma de er på silicone valley. Mens ingen tar oss seriøst selv om vi har det de gjør i svart på hvitt. Ække det koslig?!
 7. Enda enklere å snuble eller miste telefonen, også knekker den i mange knas etc. Sikkert 20% værre å reparere også selv med spesialverktøy. Kan rett og slett ikke vente på resultatet om bildene stemmer.
 8. Dyr teknologi ingen har spurt om, må jo bare få problemer i start fasen. Innovasjon liker jeg like mye som alle andre, men jeg tror ikke Samsung er så gode på testing av produkter som de tenker de egentlig er. Når var sist gang noe revolusjonerende virkelig ble elsket av forbrukere? Og aldri fikk problemer i start fasen? Før så hadde vi dyre men gode test faser av produkter for å forsikre kunde om at de ville være 100% fornøyd med et kjøp. Nei billigere om DU gjør dems jobb for dem, gratis isteden. Nei for en lat utvikling.
 9. Jeg har fulgt prisene og kommentarene fra AMD og Intel over lengre tid nå. Så med andre ord, jeg er greit sikker på hva årsaken her er til hva problemer Intel har. Intel's mangel på leverte prosessorer lener seg faktisk på at AMD leverer et godt produkt. Det har god tid tilbake tvunget Intel opp fra 4 kjerner opp til 8. Men folk må vite at dette gjør det rundt 50% mindre sannsynlig for at Intel klarer å lage 'perfekte' prosessorer med 8 kjerner som er sterke nok til å holde på tronen de har hatt alla top ytelse. Da har AMD sine litt svakere, men mye mer stabile prosessorer tvunget Intel i et hjørne, og utfallet har vært som så: 8 kjerner uten hyperthreading. Dyre, få, 8 kjerner med 16 tråder fra Intel. En "KFC" versjon som selges uten Intel Integrated Graphics. Og siden mindre perfekte prosessorer blir til de svakere versjonene, så har en også sett (vanlig for Intel) mer stabil levering av de svakere 9700, 600 osv. Alt, er produkt av sprengte krav Intel strengt tatt ikke var klar til å holde slik at de kunne levere like stort volum av prosessorer som før. AMD fortjener full respekt og kudos her for det de leverer. Men også for det enorme ytelses-spranget Intel har utført. Det er derimot for folk med smalt eller litt stort budsjett ikke lenger noe krav eller vits i og velge Intel rundt denne tiden i disse årene. Intel klarer ikke levere like mange sterke goder slik AMD kan. Og 2019 blir spennende videre nå som Intel's priser stiger der AMD synker før de slipper deres nye 3xxxX serie top-moderne nye verker for markedet.
 10. The twist: Ingen bærbare maskiner er bra verdi for spilling. Det er i 98% av tilfeller bedre å skaffe seg stasjonær. Til og med en mindre stasjonære maskiner. Så forstå hva man kjøper før man over-betaler mange mange tusen kroner.
 11. Jeg er like imponert over Apple sitt design, som hvor mye jeg syns det er avskylig og forfærdelig. Ganske imponerende. Er nå bra at de har dårlig lyd kvalitet også, så er det absolutt ikke noe jeg går glipp av. Koser meg med marshall headsett med/uten kabel 👌🏼
 12. Kan heller ikke du og de som vil ha telefon som du kan fikse selv kjøpe en slik? du finner de nok i billigkroken Fra et design perspektiv, så er det eneste som stopper produsentene av telefoner fra å lage en reparerbar telefon, grådighet. Om ingen andre har sagt det, så hører du det her vertfall. Design for telefoner traff midt-punktet rundt 2014 ser det ut som. Telefoner var ikke vanskelige å fikse i det hele tatt, batteri kunne kjøpes på nytt. Bytting av deler var lett, en kunne fikse 40-70 telefoner på en dag om en var i industrien og var ok-ganske dyktig. Om en analyserer design i dag, så ser vi at mange mange MANGE hjørner er kappet vekk for at produktet skal være billigere og letter å masseprodusere. Men samtidig så har brukervennlighet blitt extreeeeeemt over-komplisert. Så bare glem å reparer eller bytt batteri om du ikke er klar for en lengre jobb med sære verktøy. Det går, men det er 100% garantert gjort på pur faen av de som lager produktene. Ikke at de som betaler 10-20.000kr per telefon bryr seg så mye om de knuser skjermen med pølsefingeren sine, siden de bare kjøper seg en ny en.
 13. De rammene på glassene minner meg om de brillene bestefar bruker, feite, tjukke brune briller. Håper de har flere design, ikke bare saker fra 1900 tallet, noe mer diskre og tynt kunne ha fungert.
 14. Det er like lite uvanlig å lagre passord for brukerene sine i ren tekst, som det er kritisk ille og veldig farlig/skadelig å lagre passord i ren tekst. Og det er nettopp det, veldig farlig og kan lett bli feilen som ødelegger sikkerheten for millioner av brukere på nett. Jeg ser for meg at all passord data enten har blitt støvsugd opp allerede, eller at det kommer til å skje om relativt kort tid om Facebook lar dette stå. nei, det er best for oss brukere å ikke bruke facebook. Eller ha forskjellige passord på alt mulig. Masse bedrifter og diverse er late og dårlige på sikkerhet, mens de tror de er gode inntil en hacking skjer.
 15. Det er strengt tatt ikke mulig å unngå Telenor. De tar kontakt med deg enten du er kunde eller ikke, men tull til sides. Dette er et grått problem. Noen kunder som meg bryr seg ikke eller klager ikke. Mens andre igjen sier ifra. Og blant dem igjen så har vi billigtypen som skal ha alt billig og perfekt. Og personen som forstår at noen ting koster. Eller ikke alltid kan bli perfekt.
×
×
 • Create New...