Gå til innhold

Mange kategorier under "Populære spill" skal fjernes


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selv så mye som jeg vil at The Elder Scrolls og Lord of The Rings Online spillene skal få ha sine egne kategorier ser jeg at de egentlig ikke behøver det. Av de to er det vel The Elder Scrolls jeg har mest forståelse for at mister plassen sin. Det kommer tross alt ikke ut nytt innhold til disse spillene og ei heller noen høydarer i aktivitet utenom når det lanseres nye spill i serien. Som tross alt ikke er noe oftere enn noen andre spill i andre sjangere. Det er vel mest fordi Elder Scrolls har en viss verdi i den dypeste delen av det som ligner på hjertet mitt.

 

Litt verre er det kanskje med Lord of the Rings Online. Jeg er egentlig for at MMO skal ha sine egne kategorier, da det fort er en del spillere som lurer på mye av det samme og da kan man heller klumpe sammen disse menneskene enn å fordele dem utover andre kategorier. Men igjen så ser jeg jo at aktiviteten ikke matcher opp mot det å ha sin egen kategori.

 

Derimot er det et par kategorier jeg er glad for at forsvinner. Spesielt Crysis, Grand Theft Auto og Conan. Det er virkelig ikke så mye å snakke om rundt disse spillene. Resten av dem har jeg ikke noe personlig forhold til, men jeg klarer ikke helt å se hvordan de skulle kunne legitimere in egen overlevelse.

 

+1 Shroom for forandringer!

Lenke til kommentar

Det er med stor tristhet jeg merker meg at Elder Scrolls-kategorien - forumdelen jeg har lagt min sjel i, og som virkelig gjorde meg til aktiv bidragsyter på forumet (og ikke bare -mottaker) - nå forsvinner. Jeg kan garantere at forumdelen, om den består, vil få mengder med aktivitet så snart et nytt Elder Scrolls-spill annonseres, og i alle fall slippes - men dessverre vet ingen når det kommer til å skje. Kanskje den til og med blir reinkarnert da om den fjernes nå? Hvem vet...

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Kanskje den til og med blir reinkarnert da om den fjernes nå? Hvem vet...

Dersom forumet foretar en kronerulling til inntekt for en maskin som jeg faktisk kan spille neste Elder Scrolls på, så skal jeg garantere at den får en kategori. :D

 

Alvorlig: Denne dynamikken går selvsagt begge veier. Tar aktiviteten for noen av de nevnte spillene seg opp igjen, for eksempel når det kommer et nytt spill i serien, så vurderer vi en egen kategori for det.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Dersom forumet foretar en kronerulling til inntekt for en maskin som jeg faktisk kan spille neste Elder Scrolls på, så skal jeg garantere at den får en kategori. :D

Men du får jo faktisk betalt nå, gjør du ikke? ;)

 

Jeg tenker nå at det er så mange gode ressurser i Elder Scrolls-delen av forumet (som man ser av lenkene i stickyen) at det kan bli mye jobb å samle dem igjen om aktiviteten skulle ta seg opp.

 

Eller kanskje ikke, egentlig - så lenge stickyen kan finnes fram igjen, så ligger jo resten der også.

Lenke til kommentar

Vi ønsker oss en måte å tagge poster på, slik at vi kan finne dem igjen. Men pr. idag har ikke forumet noen slik mulighet. Men ja, om noen tar seg bryet med å dokumentere alle viktige tråder med linker, slik du gjorde i ES, så blir jobben md eventuelt å flytte dem tilbake lettere.

 

Jeg får faktisk betalt ja. Såvidt nok til en anstendig PC en gang i mellom. Desverre er ikke fruen enig i den prioriteringen.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Jeg lovet dere litt statistikk, men kan være ganske vanskelig å skille mellom de ulike kategoriene på noen av grafene nettopp fordi mange kategorier har hatt veldig liten aktivitet.

 

To forskjellige grafer som dere får se to versjoner av. Hvorav de på venstre side går høyere opp enn de på høyre. Tallene går fra og med 1. januar 2008 og frem til og med 30. juni 2010.

 

Grafene viser antall innlegg.

 

popspill-alle-stor.png popspill-alle.png

 

popspill-total30k.png popspill-total10k.png

Endret av TSP
Lenke til kommentar

Kjipt at LOTRO-delen forsvinner. Der jeg tror jeg har postet mest opp gjennom, men vet det er langt færre spillere i dag. Synd.

 

Enig. Har spilt mange MMOer, men LotRO står alene på toppen som kongen av alle MMOer. Ingen andre MMOer jeg har spilt har vært i nærheten av like bra. Jeg har holdt ut med andre i to, tre måneder, men holdt ut med LotOR i godt over to år. Jeg var med å starte et kinship bestående 100% av gode venner jeg ble kjent med gjennom spillet (og for øvrig ingen andre fra Norge) og bruke mye tid på å finne rett hus på rett plass. Det ble selvsagt grundig pusset opp, og selve kronen på verket var en tentakkel i en tønne. :) Men da Mines of Moria kom begynte jeg for første gang å mislike enkelte ting i spillet, og de idiotiske skirmishene var om mulig enda kjedeligere. Jeg prøvde etterhvert å dra til Mirkwood, men holdt ikke ut noe særlig lenge der. Har fått med meg at de har gjort en del til F2P, men det beviser bare en gang for alle at det er et døende spill.

 

Men hva med Star Wars? Det er nok ikke lenge til betaen til Old Republic kommer, og The Force Unleashed 2 er under utvikling. Det vil neppe bli de siste spillene vi ser fra den kanten, og hva med den tv-serien? (tenker ikke på Clone Wars, men den live-action greia.)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Istedenfor å fjerne Half-Life kategorien og la Counter-Strike kategorien bli stående, kan dere ikke lage en Valve kategori istedenfor?

 

Da kan man jo diskutere en god del spill fra Valve, som for eksempel:

- Team Fortress 2

- Counter-Strike 1.6 og Source

- Day of Defeat

- Half-Life serien

- Left 4 Dead 1 og 2.

Endret av Slettet+981287349
Lenke til kommentar

TSP: Er jeg blind, eller står det ikke noe sted hva som måles i grafene? :p

Jeg er glemsk. Det som måles er antall innlegg innen hver kategori fordelt på måneder.

 

De grafene med masse fine farger oppå hverandre viser det totale antall innlegg i måneden og hvor stor andel hver enkelt av kategoriene står for, slik at de bygger hverandre opp.

Lenke til kommentar

Så også at det var en ide om å ha et eget forum til Starcraft, og hvis interessen var der, skulle den komme opp.

 

Vil bare is at grunnen til at folk ikke lager tråder om Starcraft, er fordi man ikke kan legge inn tråder som '' Post dine Protoss strategier '' i PC-Spill delen, hadde vi startet med det, hadde det blitt alt for mange tråder angående Starcraft, og jeg føler at vi trenger et eget forum til slike spørsmål, et Starcraft forum kan jo f.eks ha forskjellige ting, her er bare noen eksempler:

 

- Hvordan countrer du 6 pool rush?

- Post dine historier fra episke kamper

- Post dine Starcraft Replays

- Diskusjon om/rundt Starcraft: Brood War

- Diskusjon om/rundt Starcraft II Wings of Liberty

- Post dine Protoss strategier

- Post dine Zerg strategier

 

osv.

 

Dere skjønner ut i fra det at vi ikke kan holde på sånn i PC-spill forumet. Og Starcraft er ikke et hvilket som helst spill, det er det mest populære E-sport spillet noen gang lagd, og Starcraft Brood War spilles fortsatt aktivt den dag i dag, selv om det er 12 år siden spillet kom ut.

 

Skal jeg dra fram et eksempel fra PC-Spill forumet's Starcraft 2 ventetråd, har den fått over 1200 svar hittil. Siden Desember 2009. Når spillet kommer ut, kommer også aktiviteten til å fly i været i den tråden, men hadde vi hatt et eget forum for Starcraft nå, hadde vi hatt mye flere poster angående forskjellige tråder angående taktikker, strategier og tips/triks, som vi ikke får siden spillet er i PC-Spill forumet.

 

Håper TSP eller/og andre Administratorer tar ønsket seriøst, for det er ikke bare meg som ønsker et forum til Starcraft, det er sikker og vist.

 

Mvh,

 

Romis.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...