Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

guttorm skrev (1 minutt siden):

Knotter i legg x2, mer eller mindre strak fot, bakfra.

Jeg ser kampen.

Jeg spør om hva som har skjedd med dommerene, nivået var lavt forrige sesong, men nå er det helt fuckings krise og avgjørelsene kommer til å ha store påvirkninger på hvordan tabellen ender

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Dagner skrev (13 timer siden):

Jeg spør om hva som har skjedd med dommerne, nivået var lavt forrige sesong, men nå er det helt fuckings krise og avgjørelsene kommer til å ha store påvirkninger på hvordan tabellen ender

Jeg tror egentlig ikke det er bare dommerne sin feil, men reglementet de følger. F.eks mener jeg at VAR bør kunne gripe inn uansett når det er store kampendrende avgjørelser som blir gjort. 

Samme i Liverpool kampen mot de unevnelige, det var reglementet som fucka det opp mer enn dommerne, som gjorde en feil, men det burde være mulig å rette opp. 

Xenophia skrev (13 timer siden):

begynner å lure på om dommerne er kjøpt av oljesjeikene, de kjøper jo opp alt sport for tiden, for så dårlig kvalitet på dømmingen som det har vært i det siste skal i utgangspunkte ikke gå an.

https://www.thesun.co.uk/sport/24212255/premier-league-saudi-arabia-michael-oliver/

Lenke til kommentar

Forrige runde fikk Curtis Jones rødt da han sklei av ballen og var uheldig med å takle motspiller, VAR griper inn og gir rødt. I går gir Kovacic en langt styggere takling bakfra uten å være borti ballen, men den skal vel ikke være klar nok til at den kan overstyres. Jota fikk et billig første gult og sitt andre et par minutter senere på en tulletakling, dommer pleier normalt å være tilbakeholden med å gi to gule så tett, en uskreven regel. I går virket det som om om den uskrevne regelen gjaldt da det var null tvil om at Kovacic sin andre takling isolert sett kvalifiserte til gult. Det er i hvert fall jævlig inkonsekvent, så er jeg glad City tapte til slutt. 

Lenke til kommentar
On 16.10.2023 at 2:35 PM, hocanee said:

PL fotball kan ikke komme fort nok.

Landslagspause er og forblir et jævla hærk.

Kan legge ned hele greia for min del. Gørrkjedelig.

For min egen del blir det så mye penger og sjeiker i PL at interessen daler. Landslagskamper er mer en sport, og er faktisk fortsatt interessant selv om Norge er dårlige. Sjelden jeg ser så mye fotball som når det er store mesterskap.

Endret av Reg2000
  • Liker 1
Lenke til kommentar
7 hours ago, Reg2000 said:

For min egen del blir det så mye penger og sjeiker i PL at interessen daler. Landslagskamper er mer en sport, og er faktisk fortsatt interessant selv om Norge er dårlige. Sjelden jeg ser å mye fotball som når det er store mesterskap.

Tradisjonelle topp 6 lagene som okkuperte de plassene år etter år begynte å bli stale.

Ønsker Newcastle, Brighton og Villa hjertelig velkommen til å bryte disse lagene. Friskt pust. 

Så få vi se hvor lenge de klarer å opprettholde disse resultatene.

Lenke til kommentar
Reg2000 skrev (På 16.10.2023 den 11:32 PM):

For min egen del blir det så mye penger og sjeiker i PL at interessen daler. Landslagskamper er mer en sport, og er faktisk fortsatt interessant selv om Norge er dårlige. Sjelden jeg ser å mye fotball som når det er store mesterskap.

Dette pluss at dømmingen er så horibel i England gjør at interessen daler her også ja

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...