Gå til innhold

iPhone 4/4S Café  Prat i vei...


Anbefalte innlegg

Fjerning av operatørlås.

 

Slik jeg forstår under her skal jeg ikke behøve å gjøre noe som helst? Eller må jeg faktisk gjenopprette telefonen i iTunes etter at operatørlås er fjernet?

 

Hvordan kan jeg sjekke om operatørlås faktisk er fjernet? Vil jeg miste muligheten til å ta backup før gjenoppretting nå?

 

Hei!

 

Din iPhone er nå klar for opplåsing. For å låse den opp gjør du følgende:

- Sørg for at datamaskinen din er koblet til internett.

- Start iTunes på datamaskinen. Om du ikke har dette programmet kan det lastes ned og installeres gratis fra http://www.apple.com/no/itunes/

- Koble til telefonen til datamaskinen med den tilhørende USB-kabelen.

- Vent til iTunes har gjenkjent telefonen. Den vil da dukke opp under en ny kategori - Enheter - i lista til venstre i iTunes, slik at du kan velge den der om det ikke skjer automatisk.

- Klikk på knappen "Gjenopprett" i iTunes. Denne finner du på første skjerm etter å ha valgt telefonen i lista til venstre.

- Følg instruksjonene som kommer opp på skjermen.

 

Du må la SIM-kortet fra Chess stå i mens du gjør dette, ellers vil ikke iTunes la deg gjøre noe som helst med telefonen.

Dersom du ikke lenger har SIM-kort fra Chess må du starte telefonen i gjenopprettings-modus i stedet. Dette gjør du slik:

- Slå telefonen helt av (hold inn Av/På-knappen på toppen til den røde bryteren kommer opp på skjermen, og dra den røde bryteren over til høyre for å slå av telefonen).

- Hold inn Home-knappen (den eneste knappen i fronten på telefonen) mens du kobler telefonen til datamaskinen med den tilhørende USB-kabelen.

- Vent til skjermen på telefonen viser iTunes-ikonet og USB-kabelen. Først da kan du slippe Home-knappen.

- Telefonen er nå i gjenopprettings-modus, og iTunes vil gjenkjenne dette og la deg utføre gjenopprettingen, men ikke noe annet.

 

Etter at gjenopprettingen er ferdig kobler du fra telefonen, bytter SIM-kort til det du har fått fra din nye operatør, taster PIN-koden, og kobler telefonen til iTunes på nytt. Den vil da aktiveres med dette SIM-kortet, og vil være klar til bruk i løpet av noen få sekunder.

 

Mvh.

 

Chess Callcenter

 

Kan denne fungere med f.eks tele2 også tro? :whistle:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nettopp! Jeg har hatt telenor over 10 år og har aldri hatt problemer med dette! så hørte jeg netcom gjorde det samme ettervært, noe som er veldig bra! Men derimot.... tele2 gjør dette IKKE. Men har du noe god peiling på rooting eller noe simkort som kan lure telefonen til å tro den er åpen? Takk fo svar btw :)

Jeg har sett slike hos Dealextreme, men jeg vet ikke om de fungerer. :)

Dersom du sjekker det ut, vil jeg gjerne vite resultatet!

Leste om et gevey simkort, skal nok prøve det. 100kr på finn fant jeg det. Jailbreaket mobilen i går, men så fant jeg ut at det ikke finnes unlock for min baseband haha... jaja :p. Takk for hjelpen uansett :D! Ønsker deg en god uke fremover :)

Lenke til kommentar

 

Leste om et gevey simkort, skal nok prøve det. 100kr på finn fant jeg det. Jailbreaket mobilen i går, men så fant jeg ut at det ikke finnes unlock for min baseband haha... jaja :p. Takk for hjelpen uansett :D! Ønsker deg en god uke fremover :)

 

Du kan jo teste den -> http://www.dealextreme.com/p/turbo-unlock-sim-card-with-sim-card-tray-holder-for-iphone-4-4-1-to-4-2-70710

Lenke til kommentar

Hatt min 4s 64 GB siden fredag og er strålende fornøyd. Smooth som forventet, kameraet virker veldig bra og skjermen er jo en drøm når man kommer fra 3Gs. Har heller ikke merket noe til batteriproblemene, og syns den greier seg minst like bra som 3Gs på det området.

 

Fikk den som sagt på fredag, men uten sim-kort. På vei til sjappa for å fikse sim skulle jeg ringe en kompis for å juge litt (med 3Gs'en). Men den gang ei. Telefonen var stein dau. Tenkte det bare var å sette den i DFU eller recovery mode når jeg kom hjem, men der tok jeg feil. Fremdeles ingen respons fra den. Guds lykke at den nye allerede var i hus :)

Lenke til kommentar

Hei! :D

 

Har nettopp fått kjøpt med Iphone 4S. Derfor skal jeg da selge min gamle Iphone 4, men tlf er låst. Hvordan kan jeg få låst den opp?

Jeg har nettop ringt til Netcom der jeg kjøpte tlf, men de fant ikke IMEI nummeret.

 

Derfor lurer jeg på om det hjelper å gjenopprette Iphonen?

 

Annen ting: Vet dere om det kommer nye språk på Iphone 4S, nå tenker jeg på "Siri". Er ikke spesielt god i engelsk, tenker da på Norsk.

 

Takker på forhånd.

Endret av 6ykriss
Lenke til kommentar

Ingen vet noe om Apples interne planer, men vi vet en hel del om hvor god Nuance-teknologien som ligger bak er med det norske språket, det er bare å laste ned Dragons Dictation-app.

 

Dette skulle være en setning om arkitekturen i Sarajevo: «Stanley underskogene Byggcom betvunget ut for 15 Aarsund stadig ikke gjerdeplikt».

Lenke til kommentar

Hva slags deksel bruker dere for iPhone 4s? Har sett litt på ebay men finner ikke noe billig og bra, tar gjerne i mot anbefalinger :)

Bruker selv denne.

*Ikke for stor

*Gjennomsiktig bak

*Lett å ta ut av lommen

*Liten forhøyning som beskytter mot fall på flat bakke

*God å holde i.

 

Er fornøyd med den og den sitter bra på. Det eneste er at det komme lit støv mellom dekselet og iPhonen, men det er raskt og enkelt og ta bort. Den beskytter det meste av støv(og fall..) Ellers så er det en myk kant rundt, som gjør at den er lett og ta av og på, men ikke løs så den faller av :)

Endret av D02
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...