Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Hva er det mest ubrukelige du har lært på skolen?


Anbefalte innlegg

Hva var totalt bortkasted tid på skolen?

 

For min del:

 

Litteraturhistorie

(Da jeg var yngre så ville jeg inkludert historie generelt, men nå må jeg bite i det sure eplet og innrømme at det er greit å vite litt om hva som skjedde oppgjennom årene)

Dikttolking

Nynorsk

 

 

PS:

Dere som fortsatt er på skolen har et for kort perspektiv til å vite noe om dette enda (snakker av erfaring ( ...jeg ville protestert høylytt på denne påstanden om jeg gikk på skolen i dag)) ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Regner med at Nynorsk kommer rimelig høyt opp på de aller flestes liste over bortkastede ting. Som en god nummer to for min del vil jeg nok si at Religion var rimelig bortkastet i forhold til hvor mye tid som ble brukt. Faget burde blitt inkludert i historie faget.

Lenke til kommentar

Nynorsk, dikttolkning og andre lignende analyser kommer jeg neppe til å få bruk for... Religion vil jeg derimot si er nyttig, selv om det kanskje ikke er særlig spennende. Alt for mange fordommer knytta opp mot ulike religioner, det er greit å få et mer balansert inntrykk i blant.

Lenke til kommentar

Det mest unyttige for meg tror jeg vil være de timene i norsken der vi satt og hørte på forskjellige dialekter og skulle prøve å finne ut av hvor personen var fra. Dialektlære.

 

Aerodynamsik løft og optikk ser også ut til å bli minimalt brukt i fremtiden.

Lenke til kommentar

Alt innen norskfaget som ikke er direkte relatert til grammatikk eller mal for skriving av forskjellige sjangere. F.eks historie om eventyr, barokken/rennesansen etc, Norrønt..

 

*Enig.

*Diktanalyse. Har aldri fått bruk for det.

*Tysk.

*Historie i engelsk. (Alt innen engelskfaget som ikke er direkte relatert til grammatikk eller mal for skriving av forskjellige sjangere.

*5-tallssystemet

Lenke til kommentar

Religion. End of discussion

 

Greit å lære hva folk rundt deg tenker. Samme hvor ignorante de er, så er det en fordel å kunne noe om det.

(Gjetter på at du fortsatt er i skolen)

 

Går på høyskole ja ;-)

 

Religionslæra jeg hadde var ubrukelig fordi læreren var veldig kristen. Vi lærte kun om kristendommen, hu fornektet ateisme og alle andre religioner og hu hadde ingen argumenter for hennes tro. :)

Lenke til kommentar

All matematikk, utenom det grunnleggende.

Sukk.

 

Alle som nevner analyse i norsk glemmer tydeligvis hvor viktig det er å anlegge seg analytiske ferdigheter, hvilket nettopp er hovedpoenget med analysen. Det er også en metode å utvikle resonneringsferdigheter. Noe som er svært greit å ha da dere faktisk er medlem av diskusjon.no.

Endret av wingeer
  • Liker 2
Lenke til kommentar

For min del må det ha vært jordbruk den korte tiden jeg gikk på jordbruksskolen før jeg hoppet over på allmenn.

At jorden skal holde ca 8 grader for perfekt tid å plukke poteter er ikke mye nyttig for meg å vite! Sansynligheten for at jeg skal bli potetbonde er meget lav.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...