Gå til innhold

Netshop er ikke mitt førstevalg lenger.


Anbefalte innlegg

Først til trådstarter vedr. selve hovedkortet:

Du har både på mail og i mitt forrige innlegg her blitt oppfordret til å sende inn hovedkortet på nytt. I lys av de nye opplysningene vil nok hovedkortet bli erklært defekt, og erstattet. I slike saker (skjer innimellom) så har vi normalt også refundert ekstrakostnadene du som kunde har blitt "påført" i første innsending. Jeg oppfordrer igjen til at du gjør det, du har også fått oppgitt min direktemail i forrige post. Du trenger for øvrig ikke sende med minnebrikker heller, tror vi har fått med oss nå at vi skal teste kortet ditt i dual channel :)

 

Mvh Svenn Aage, Netshop

 

Her er oppfordringen om at du sender inn hovedkortet og at hovedkortet vil bli ærklært defekt og erstattet. Svenn Åge skriver også at de normalt sett vil refundere ekstrakostnadene som ble påført i første innsending (som jeg vil si antyder veldig sterkt på at dette vil være tilfellet). Han beskriver at du har fått beskjed om dette på mail også, og at du ikke trenger å sende inn andre deler som du selv sier du må...

 

Hvorfor gjøre saken verre enn den er?

 

Netshop har også forklart at de vil se nærmere på dette med RMA og muligens innføre nye rutiner. Dette viser at Netshop selv ønsker å utbedre disse rutinene som var delskyldig i feilen.

Jeg er enig at det er litt tynt av Netshop å ikke ta kontakt da de testet kortet OK, men det at du bare anser saken som ute av verden fordi du ikke vil bruke mer av din tid på å løse dette, viser jo at du selv ikke er interessert i å finne en løsning.

 

Netshop igonerte meg fullstendig inntil jeg postet dette på forumet. Jeg sendte dem førsteposten 3 dager før jeg postet og ba om deres kommentar.

 

Ignoerert eller ikke da, du er ivertfall ikke ignorert nå.

 

Som tidligere nevnt, det eneste som står i veien for å løse saken og for at du skal få både refundert pengene og få nytt hovedkort, er kun din egen oppblåste stolthet.

Endret av Itspersonal
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Feilvurdering?når er vel testrutinene som er totalt bak mål og urealitiske,netshop kunne tatt kontakt og sett på vedlagt video og det hadde vært win win og denne tråden hadde ikke ekstistert.

 

For ordens skyld - dersom noen skulle være i tvil: Den videoen er sendt oss etter at hovedkortet er returnert til kunden. Så teknikeren kunne ikke bruke denne ved feiltestingen, men var overlatt til å lese den feilmeldingen som tidligere er gjengitt her.

 

Denne tråden tar stadig nye vendinger & varianter - i mine øyne har den utviklet seg til å bli ett slags vendetta mot oss som nettbutikk, hvor noen få personer gjør sitt ytterste for å skape mest mulig trøbbel ut av noe som i utgangspunktet er en fillesak.

Greit nok, den som leser hele tråden med uhildede øyne og faktisk setter seg inn i saken kan etter mitt syn ikke unngå å forstå at saken i seg selv ikke kvalifiserer til denne merkelige og til tider i overkant ufine hetsingen.

 

Vi hos Netshop kjenner oss overhode ikke igjen i karakteristikkene som gis av oss her, vi har i dag en returavdeling som vi mener fungerer godt. Det er langt mellom hver sak hvor vi ender opp som uenige med kunden. For all del, det skjer, det er rett og slett ikke mulig å gjøre alle til lags. Men at det er hverdagen for oss - nei, aldri i verden !

 

For å styrke min påstand kan jeg f.eks. henvise til denne:

http://www.kelkoo.no/mp-3266101-netshopno#r

 

Her har hittil 5530 kunder lagt inn sin vurdering av oss som nettbutikk, og 91% av kundene velger å anbefale oss. Det kan vel tyde på at ting ikke er så hakkende galt ?

Uansett, som jeg tidligere har skrevet så har vi som en klar ambisjon at vi skal være best på kundeservice, så vi gir oss på ingen måte her men har planer om å forbedre oss videre også i tiden som kommer.

 

 

Mvh Svenn Aage, Netshop

Lenke til kommentar

Jeg synes egentlig denne tråden de siste sidene bare flyter ut i usakligheter.

 

Og etter jeg skrev dette over, så jeg dette fra Netshop.

Denne tråden tar stadig nye vendinger & varianter - i mine øyne har den utviklet seg til å bli ett slags vendetta mot oss som nettbutikk

Jeg er enig i denne betraktningen nå og får en flau og dårlig følelse på vegne av hvordan denne trådaktivteten nå har dratt av gårde.

 

Takk for meg i denne tråden.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Mulig det sklei litt ut,men når ikke en nettbutikk tåler litt kritikk eller prøver sette munnkurv med stakkars oss psykologien sin på tross at man som kunde også blir møtt med både usakligheter og direkte ufinheter fra netshop så blir dette også mitt siste ord i saken.

Lenke til kommentar

Jeg tror nok at sutrekoppene her inne stort sett har holdt seg unna netshop en stund allerede, av ulike årsaker. Det er jo realiteten intet tap for netshop om disse skulle fortsette å handle andre steder, hvor kundeservice er så "enormt mye bedre".

 

Feil skjer andre steder og, ikke glem det. Dere må gjerne tro at komplett og dustin er Jesus og jomfru Maria, men de tenker med lommeboka, som enhver bedrift. Senest i dag hørte jeg fra en uspesifisert nettbutikks kundesupport at en Seagate 1.5tb demodisk ikke vil bli erstattet med en WD ikke-demo-disk av samme størrelse, selv om det står svart på hvitt "Testes varen defekt vil likeverdig vare, eller tilsvarende bedre vare, bli gitt i erstatning. " i en epost jeg mottok da jeg sendte inn disken. Hvor likeverdig må det egentlig bli?!? Forøvrig er jeg glup, og fortsetter å handle der uansett hva de måtte komme fram til når de er ferdig med å teste disken - har de bra tilbud på deler, så er det god nok grunn til å handle akkurat der. Disse sære tilfellene hvor det blir bråk er en minimal del av det totale RMA-bildet anyway, hadde netshop hatt bråk med 50% av sine RMAer hadde jeg skjønt det. Men som tallene i prisguiden viser, så er ikke noen av de store aktørene useriøse at all.

 

Her er forresten linken som viser at butikkene er på samme nivå: https://prisguiden.no/butikker - med et unntak: microplex, som vel er en del av netshop (ironisk nok, eller hva?)

Lenke til kommentar

Jeg gir min støtte til Netshop i denne saken, kan ikke helt se hva de skulle gjort annerledes. De har uansett tilbudt seg å orden opp for lenge siden så det er helt ufattelig at denne tråden har nådd over 200 poster med stort sett BS.

 

Personlig har jeg handlet *mye* hos Netshop og aldri hatt noe problem. Har også hatt et par returer som har gått helt smertefritt. En gang sendte jeg inn ett produkt som det viste seg å ikke være feil på, noe som var min feil. Jeg fikk det tilbake med ingen funnet og heller ingen regning.

 

Så inntil videre er Netshop helt klart mitt førstevalg når det kommer til nettbutikker.

Lenke til kommentar

Siden jeg er tilhenger av "Credits where credit is due" så får jeg benytte denne tråden til å rose Netshop for behandlingen av min RMA sak denne uken.

Sendte inn grafikkortet mitt forrige tirsdag, selvsagt med en utfyllende feilbeskrivelse. Nytt kort ble sendt i går, og ligger til henting på posten i dag. 1 uke fra innsendt kort til nytt kan hentes igjen er meget bra i min bok.

 

At andre ikke har hatt samme opplevelsen er såklart synd, uten at jeg skal kommentere det videre. Har jobbet i butikk i noen år, og blant annet tatt meg av returer, og jeg er sikker på at jobber du lenge i den stillingen ender du opp med å hate mennesker. Klarer derfor ikke være nøytral i en slik diskusjon siden jeg helst tar butikken sin side...

Lenke til kommentar

Både navnet og 1996 logoen er vel helt tilfeldig også, for 14 år med dårlig kundebehandling under et navn det er jo en fillesak. Det går jo helt fint å kjøre samme konseptet så lenge 99.9% ikke kjenner sammenhengen.

 

logo.gif

 

NETSHOP DA med organisasjonsnummer 974 692 457 ble slettet 13.09.2004

Lenke til kommentar

Her er oppfordringen om at du sender inn hovedkortet og at hovedkortet vil bli ærklært defekt og erstattet. Svenn Åge skriver også at de normalt sett vil refundere ekstrakostnadene som ble påført i første innsending (som jeg vil si antyder veldig sterkt på at dette vil være tilfellet). Han beskriver at du har fått beskjed om dette på mail også, og at du ikke trenger å sende inn andre deler som du selv sier du må...

 

Hvorfor gjøre saken verre enn den er?

Nei jeg er ikke interessert lenger. Det du henviser til her ble skrevet etter at jeg bestemte meg for å avslutte saken / kundeforholdet med Netshop.

 

Med hensyn til ignorert så har du kanskje rett i det, men nå er det for sent. Jeg vil altså ikke ha mer med Netshop å gjøre inkludert å få hovedkortet erstattet. Ingen har dessuten mailet meg og skrevet at jeg vil få erstattet noe som helst som du forsøker å gi inntrykk av. Det du gjentar over med hensyn til "erstattet"her er skrevet i en generell bisetning og ikke til noen spesielt.

 

Som jeg har skrevet tidligere, mitt kundeforhold er avsluttet og det nytter ikke å gi meg hverken den ene eller andre formen for komplimenter. Saken er avsluttet for min del. Nå svarer jeg kun stort sett på dine høflige innspill.

 

Jeg er dessuten ikke alene her, og må være en grunn til at Netshop til stadighet havner i forumets overskrifter.

Lenke til kommentar

For ordens skyld - dersom noen skulle være i tvil: Den videoen er sendt oss etter at hovedkortet er returnert til kunden. Så teknikeren kunne ikke bruke denne ved feiltestingen, men var overlatt til å lese den feilmeldingen som tidligere er gjengitt her.

Mvh Svenn Aage, Netshop

Det som er korrekt er at videoen ble sendt etter at Netshop hadde postet OK meldingen til meg. Jeg kunne ikke vite at kortet var gått i retur på dette tidspunktet. Det er forresten hyggelig å få bekreftet at videoen som ingen hos dere visste om nå endelig er funnet.

 

Edit: Rettet skrivefeil

Endret av -alias-
Lenke til kommentar

Det står en del på AVforum også. Misfornøyde kunder kommer ikke ut av en sort hatt. De fleste tror vel at komputerinteresserte sitter isolert hjemme på PC-rommet, men jeg er iallefall ute i felten og treffer andre med samme interesse. Synes at det er rart at såppas mange mennesker forteller ansikt til ansikt at de er misfornøyd med behandling de har fått av Netshop. Inntrykket blir ikke akkurat når man har egne dårlige erfaringer og i tillegg kan lese side opp og ned med folk i samme båt.

Lenke til kommentar

For ordens skyld - dersom noen skulle være i tvil: Den videoen er sendt oss etter at hovedkortet er returnert til kunden. Så teknikeren kunne ikke bruke denne ved feiltestingen, men var overlatt til å lese den feilmeldingen som tidligere er gjengitt her.

Mvh Svenn Aage, Netshop

Det som er korrekt er at videoen ble sendt etter at Netshop hadde postet OK meldingen til meg. Jeg kunne ikke vite at kortet var gått i retur på dette tidspunktet. Det er forresten hyggelig å få bekreftet at videoen som ingen hos dere visste om nå endelig er funnet.

 

Edit: Rettet skrivefeil

 

Leste den posten du skrev det i, dere som ikke ha lest den, bla dere tilbake noen sider.

 

Min kommentar til det, er vel at dette er vel det man kan kalle "Owned" med stor O.

Lenke til kommentar

Ved RMA hvor utfyllende feilbeskrivelse er det nødvendig å ha med egentlig? Virker ut som du nesten må vere en dataexpert for og heletatt prøve.

Den jevne ola normann kan nok ganske lite om feilsøking osv.

Jeg hadde heller ville betalt for en grundig gjennomgang av produktet hos butikken, Vist jeg på en eller annen måte sendte inn et fungerende produkt.

 

"vi behandler nærmere 10000 retursaker" + "i løpet av ett år har cirka 1000 retursaker hvor produktet testes som ok hos oss." = Kunden har i 90% av tilfellene rett i at produktet ikkje fungerte

 

Jeg hadde tenkt og kjøpe nye pc hos netshop men så fant jeg denne tråden og handlet heller hos komplett, siden der vet jeg at min totale mangel på kunnskap innen data har ingen betydning vist noe går galt :p Pris har veldig lite og si for meg vertfall heller trygghet i at du får bra hjelp vist noe skulle slutte og virke

Lenke til kommentar

Nei jeg er ikke interessert lenger. Det du henviser til her ble skrevet etter at jeg bestemte meg for å avslutte saken / kundeforholdet med Netshop.

 

Med hensyn til ignorert så har du kanskje rett i det, men nå er det for sent. Jeg vil altså ikke ha mer med Netshop å gjøre inkludert å få hovedkortet erstattet. Ingen har dessuten mailet meg og skrevet at jeg vil få erstattet noe som helst som du forsøker å gi inntrykk av. Det du gjentar over med hensyn til "erstattet"her er skrevet i en generell bisetning og ikke til noen spesielt.

 

Som jeg har skrevet tidligere, mitt kundeforhold er avsluttet og det nytter ikke å gi meg hverken den ene eller andre formen for komplimenter. Saken er avsluttet for min del. Nå svarer jeg kun stort sett på dine høflige innspill.

 

Jeg beklager hvis mine innspill i tråden har vært litt uhøflige eller kvasse på en eller annen måte. Jeg mente ikke å fornærme deg, men å sette det litt å spissen.

 

Det er likevel greit å få bekreftet at det ikke Netshop sin skyld at saken ikke er løst og du ikke har mottatt nytt hovedkort og tilbakebetaling for RMA, men derimot din egen skyld i og med at du ikke er interessert.

 

Netshop har tross alt vist vilje til å ordne opp etter seg.

Lenke til kommentar

Jeg vil gjerne bare kaste meg på, og gi min støtte til Netshop i denne saken.

 

Hva som kan kreves av en teknikker kan vel diskuteres. Men utgangspunktet for en feilsøking, må være feilmeldingen. Om man da ikke ser noen feil, må det da være en rimelig grense for hvor langt en skal grave for å rekonstruere eventuelle lignende feil.

 

Jeg er derimot enig i at det ikke hadde kostet Netshop noe å kontakte kunden før kortet ble sendt i retur. Og at dette ville ha ført til en grundigere feilmelding og testing, og etter dette, retting.

 

 

Nå er det fakisk sånn at det er mange som ike har en anelse om hva som forårsaker en bluescreen eller pipelyer ved bios bootscreen eller når cursor blir stående å blinke på svart skjerm...

Det eneste en bruker da opplever er at maskinen ikke starter opp.. ergo det er noe feil.

enkelte har faktisk ikke engang bekjente som kan noe om elektronikk/data som kan bistå.

 

I dette tilfelle har Netshop gjort en direkte slett jobb, enkelt og greit, ikke bare med kommunikasjonen, men også med testing.

 

Skal man teste ett kort så er første bud alltid å teste alle minnespor, først en og en, deretter parvis og tilslutt fullt bestykket,

enhver annen form for testing av ett hovedkort med mer enn 2 minnespor og flere minnekanaler er direkte sløvt og idiotisk og viser ekstremt dårlig forståelse for feilsøking av hovedkort.

De gjør det på den LETTVINTE måten.

Det Notshop og andre butikker gjør er å sette opp mest mulig tidseffektive tester og så satser de på at kunden ikke kan nok til at de legger inn ny klage på resultatet. Jeg vil presisere at dette ikke kun gjelder overnevnte forhandler, men er ganske generelt over hele linja.

 

Det er også en kjensgjerning at problemer med minnekontrollere eventuelt minnebrukker ofte ikke kommer før maskinen har stått på en god stund, dette testes aldri med mindre kunden klart sier at feilen oppstår etter så og så lang tid.

men alle som har vært borti minnerelaterte feil vet at noe som oppleves på en måte den ene gangen kan være ganske anderledes neste gang maskinen starter.

 

Netshop burde her legge seg langflat, be kunden sende kortet tilbake på deres bekostning, kjøre en seriøs test av kortet og sende diagnosen i e-post til kunden med kommentar og selvfølgelig teste kortet slik det bør gjøres.

 

Ett hovedkort som har dualchannal minne yter best minnebrikker i par, og er derfor slik det bør testes, ett trichannel hovedkort bør testes med ett set av 3 minnebrikker...

alt annet er og blir idiotisk og kunden bør ikke være den som må påpeke noe sånt.

 

Jeg har selv hatt mine runder med Netshop, noen ganger har det blitt løst rimelig greit, andre ganger har jeg vært nødt til å bruke mye ressurser på å forklare en teknikker jobben denne skal gjøre i detalj og jeg har mer enn en gang sittet igjen med ett inntrykk av at den jeg har pratet med har absolutt null teknisk innsikt.

(jeg har bygget rimelig mange arbeidsstasjoner opp igjennom, stort sett basert på dual cpu og ofte multigpu løsninger, jeg har jobbet såpass mye med kunderelatert teknisk support både maskinvarerelatert og softwarerelatert at jeg kan beskrive ett problem og også guide en bruker gjennom ting disse ikke har kunnskap om... så jeg anser at jeg har en hvis anelse om hva jeg prater om, akkurat som trådstarter).

 

Jeg har droppet Netshop med bakgrunn i flere saker jeg har hjulpet andre i der Netshop har vært totalt døve frem til de plutselig har måtte forholde seg til en som har en viss anelse om hva det snakkes om( igjen, dette gjelder også andre enn Netshop, men de er en av verstingene).

 

Så beklager Netshop, dere har etter min mening gjort en slett jobb... og når dere i tillegg sier i denne tråden at dere kan bevise, men ikke er villig til å bevise når noen i tråden tar dere på ordet og ber dere gjøre det.... da kan dere ikke vente at ordene deres gis mye kreditt.

Jeg vil ikke anbefale noen å handle annet enn billige komponenter som man ikke gidder sende i retur hos Netshop, frustrasjon og kostnad i form av lange ventetider på telefon, lange svartider på e-post og kostnader på forsendelse gjør at det ikke er verdt eventuelle besparelser.

 

Netshop får tommelen ned av meg!

 

edit: skrivefeil

Endret av think2ce
Lenke til kommentar

Dere skulle legge frem bevis på deres påstander? Hvor ble det av disse?

Å helt ærlig, mener dere virkelig at dere har gjort en god jobb når TS sier han får pipelyder fra hovedkortet som antyder at det er minnefeil?? Dual-channel kort burde testes med 2 brikker, tri-channel med tre. Enkelt å greit.

 

Syntes dette er svakt av dere, ikke svarer dere konkret på om det TS sier er sant når det gjelder at han aldri har nevnt ordet "dødt" som er det eneste argumentet dere har for det dere har gjort.

 

 

SVAR:

 

Mreina - der er intet igjen å bevise.

Vi ville uansett ikke lagt ut noe mer informasjon her på oppfordring fra 3e-part i saken, men det springende punktet her er jo om feilmeldingen vi fikk tilsier at kortet er dødt - og på det punktet kan det da ikke herske noe tvil med tanke på at kunden selv har sakset inn feilmeldingen han har sendt til oss i sin helhet ?

 

Og ja, jeg mener helt klart at tekniker har gjort en god jobb ut i fra forutsetningene i saken. Man er selvsagt fritt til å mene noe annet.

 

 

Mvh Svenn Aage, Netshop

 

 

Kjære mister Svenn Aage hos Netshop

 

Ett slikt svar kalles kun en ting.

 

Arroganse

Lenke til kommentar

Det er likevel greit å få bekreftet at det ikke Netshop sin skyld at saken ikke er løst og du ikke har mottatt nytt hovedkort og tilbakebetaling for RMA, men derimot din egen skyld i og med at du ikke er interessert.

Netshop har tross alt vist vilje til å ordne opp etter seg.

 

1. Hvis Netshop hadde vist vilje til å ordne opp så hadde de for det første svart på mine mail før saken endte her.

 

2. For det andre (som jeg skrev tidligere) så sendte jeg hele første post til Netshop for å få deres kommentar, noe de ikke besvarte.

 

3. Jeg oppfattet ikke "forslaget" fra Netshop som noen her omtaler her, som et tilbud om løsning. Hvis man vil gi et tilbud så synes jeg det må være henvendt direkte og ikke omtalt som generelt om mitt tilfelle.

 

Etter at tråden endte her har Netshop kun kommunisert med meg indirekte via forumet uten å ta kontakt meg meg direkte. Jeg synes ikke deres framstilling har lignet min spesielt mye og følte ingen lyst til å ringe dem. De driver ennå og forsvarer sin første gangs oppfatning av min beskrivelse av hva som var galt med komponenten. Netshop har skrevet at de vil endre rutinene tilpasset min feilbeskrivelse og det er bra. Men i deres tekst omkring min sak så sitter jeg igjen med en følelse av å være plagsom og ikke sannferdig (dette er kun min subjektive oppfating). Likevel kommer det etter hvert fram at hovedtrekkene i min første framstilling likevel var helt korrekt. Til og begynne med så var deres framstilling absolutt 100% riktig.

 

Netshop har hatt en rekke muligheter til å legge denne saken "død", der var det ordet igjen, men har i stedet vært i forsvar hele tråden igjennom. De sier jo rett fram gjennom hele tråden at de mener at de ikke har gjort noe noen dårlig jobb i denne saken. Hadde de kontaktet meg direkte så hadde vi nok blitt enige og jeg hadde kunngjort Netshop`s vilje til løsning og bedt moderator om å stenge denne tråden. Aller helst burde de svart på mine henvendelser før jeg følte at jeg måtte ta forumet i bruk for å få deres oppmerksomhet.

 

Hvorfor skal jeg ta initativ til å avslutte tråden (les, be om at den stenges) når jeg ikke føler at jeg har fått deres tilstrekkelige direkte oppmerksomhet, men blir omtalt / tiltalt i heller generelle vendinger gjemt inne i et innlegg.

 

Til slutt denne gang. Jeg hadde vel ikke drømt om denne responsen og synes i perioder nesten litt synd på Netshop fordi en del usakligheter har forekommet fra flere, og i begge retninger. Likevel, etter hvert innlegg Netshop kommer med så synes jeg faktisk at det er deres egen feil. Dere må lære dere kundebehandling og å lese teksten på veggen før det er for sent.

 

Jeg har sagt det tidligere en gang her, men gjentar det gjerne. Ordets makt skal man ikke undervurdere!

Lenke til kommentar

1. Hvis Netshop hadde vist vilje til å ordne opp så hadde de for det første svart på mine mail før saken endte her.

 

Svar:

Det har vi gjort. Vi ønsket at du sendte inn kortet sammen med minnebrikkene og det ønsket du ikke.

 

2. For det andre (som jeg skrev tidligere) så sendte jeg hele første post til Netshop for å få deres kommentar, noe de ikke besvarte.

 

Svar:

Du sendte oss en mail som fortalte at du skulle poste en sak her. Om vi skal besvare en sak på forumet her så ønsker vi selvsagt å gjøre dette direkte, ikke via deg.

 

 

3. Jeg oppfattet ikke "forslaget" fra Netshop som noen her omtaler her, som et tilbud om løsning. Hvis man vil gi et tilbud så synes jeg det må være henvendt direkte og ikke omtalt som generelt om mitt tilfelle.

 

Etter at tråden endte her har Netshop kun kommunisert med meg indirekte via forumet uten å ta kontakt meg meg direkte. Jeg synes ikke deres framstilling har lignet min spesielt mye og følte ingen lyst til å ringe dem. De driver ennå og forsvarer sin første gangs oppfatning av min beskrivelse av hva som var galt med komponenten. Netshop har skrevet at de vil endre rutinene tilpasset min feilbeskrivelse og det er bra. Men i deres tekst omkring min sak så sitter jeg igjen med en følelse av å være plagsom og ikke sannferdig (dette er kun min subjektive oppfating).

 

Likevel kommer det etter hvert fram at hovedtrekkene i min første framstilling likevel var helt korrekt. Til og begynne med så var deres framstilling absolutt 100% riktig.

 

 

Svar: Jeg står fremdeles for min fremstilling i min første post - det er ingen ting i saken som er endret siden jeg la det inn. Det er m.a.o. fremdeles en korrekt oppsummering av saken. Eneste "feil" jeg kan se er at jeg skrev 380,- i stedet for 390,-, en skrivefeil i farten.

Når det gjelder tilbudet du har fått om å sende kortet inn igjen så har du fått det på mail, og her i forumet. Jeg har helt klart hatt ett inntrykk av at du ønsket å kjøre denne retursaken offentlig via forumet, og forholdt meg til det. Du har ved flere anledninger gjort det krystallklart her at du ikke ønsker å ha noe mer med oss å gjøre, så da får vi ta det til etterretning. Om du mot formodning skulle ombestemme deg så har du min kontaktinfo

 

PS - ja, jeg fant filmen din. Men siden den var mottatt her ett par dager etter kortet var sendt til deg ville ikke den ha noen innvirkning på saksforløpet her. Men den vil nok være til hjelp dersom du bestemmer deg for å sende inn kortet til sist.

 

 

Håper denne tråden nå kan ta en art hvor vi legger vekt på fakta, og helst da fakta i denne konkrete saken. For min del vil jeg hvertfall redusere min opptreden til sak fra nå og ut.

 

Mvh Svenn Aage, Netshop

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...