Jump to content

JonTj

Medlemmer
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

255 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Dirt Rally 2.0 er nærmeste og beste etterfølger til RBR. Dirt 5 kommer IKKE til å bli noe i nærheten av RBR. Dette er et arcade spill, ikke forsøk på sim..
 2. Har en Oculs Rift CV1 jeg vurderer å selge..med 3 sensorer og touch controllere. Før lå jo en haug av de på Finn relativt rimelig, men nå er det helt blåst. Hva kan man forvente å få for dette i dag? Har jo sett de gå for både 3 og 4 tusen.. VR er populært om dagen..
 3. Selv om jeg kan finne videoene kommer jeg aldri til å se dem, da vil jeg jo bare ødelegge for meg selv. Hvorfor noen som har tenkt å spille dette spillet gidder å se dem skjønner jeg ikke.
 4. Ja, selvsagt gjør du det, når du har Windows Mixed Reality for SteamVR appen installert. Da funker jo alt for Steam VR med WMR. Men denne støtten får du ikke i det du laster ned fra MS Store.
 5. Ah, er det slik som på denne videoen? Jeg sliter med dette noen ganger.
 6. Det er ganske enkelt fordi spillet kun har støtte for Steam VR og Oculus API. De få VR titlene i MS Store er vel laget for WMR.
 7. Mye å glede seg til i år ! https://www.youtube.com/watch?v=i8CFphb5EzQ
 8. Noen som har HP Reverb her? Jeg dro til og kjøpte et sett for noen uker siden og du verden for et sylskarpt bilde det er. Den såkalte screendoor effekt er bortimot helt fraværende her. Touchcontrollerene er litt meh, men de fungerer jo helt greit. For simulatorspill er disse brillene helt perfekte da bilde er veldig klart. Det er verdt å ta en titt på disse hvis man er litt lei av uskarp VR.
 9. O lykke !! Dette ser vilt bra ut. Jeg pleier vanligvis ikke å legge inn pre-order men akkurat her skal jeg gjøre et unntak !
 10. For meg som spiller mest simulatorer (bilspill) er VR helt fantastisk. Å gå tilbake til flatskjerm igjen (på bilspill) er helt uaktuelt, det føles bare helt feil. Det finnes også en andre VR spill som begynner å bli virkelig bra. Når det er sagt så er det ikke ALLE typer spill som egner seg for VR, så det går neppe den veien at alle må ha det. Men til alle VR hatere der ute, spar meg!! VR er überfett til de applikasjoner / spill det passer for. Å avfeie VR som noe dritt, ihvertfall når man selv ikke engang har prøvd det, er i beste fall helt useriøst. Dagens VR headsett er mer enn gode nok til å gi deg en innlevelse som en flatskjerm overhodet ikke er stand til, uansett "screendoor effect", "FOV" eller whatnot. At noen syns det er for dyrt eller blir "sjøsjuke" av VR er greit nok, men egentlig ikke noe argument i mot hvor kult det faktisk er for de som har råd og tåler det.
 11. Det er fortsatt forsvinnende lite, uansett hva du måtte mene. Det finnes trolig flere elbiler i Utsira enn det gjør i hele Afrika. Strøm er billig i Norge og ladeinfrastrukturen nærmer seg bra, i motsetning til stort sett resten av verden. Poenget er uansett det finnes ingen desperasjon i bransjen som påpekt.
×
×
 • Create New...