Gå til innhold

JonTj

Medlemmer
  • Innlegg

    784
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

JonTj sine prestasjoner

304

Nettsamfunnsomdømme

  1. For oss som bruker VR er det i flere spill en skrikende nødvendighet. Gleder meg allerede til 5090.
  2. Hvis du googler moralposør så får du flere treff, så det er ikke ord jeg har funnet på. Men siden du ikke har hørt om det så setter jeg deg inn i kategorien "en som prater om ting han overhodet ikke har noe greie på". Det er ikke noe galt det altså, det er tross alt fler av dere.
  3. Du skriver for dårlig til å jobbe i media, selv om det riktignok kommer mye søppel derfra, ref Welhaven. Jeg har aldri brukt ordet "moralpopøs". Hva betyr det?
  4. Jeg tror ikke du jobber i media, så da plasserer jeg deg enten i kategorien moralposør eller en som prater om ting han overhodet ikke har greie på. Eller begge deler..
  5. Hvem tolker dette som drapstrusler? Ikke Geir Bakke ihvertfall.. Ikke VIF, ikke andre supportere som forstår seg på rivaleriet LSK - VIF heller. Hvem står man igjen med da? Tullete media som driver klikkhoreri, moralposører og andre som prater om ting de overhodet ikke har greie på..
  6. Til alle tredjeparts krenka ! Geir Bakke om banneret: – Jeg synes det er bra laget. Også må man jo tåle det at det er supportere som ikke synes den overgangen var innafor. Da synes jeg det er greit at de gjør det på en sånn måte. Det er god humor, det er god patriotisme, sier Geir Bakke til VG. Angående sangen "etter kampen skal du dø", som med ujevne mellomrom har blitt sunget på Åråsen og andre stadioner i 40 år til diverse dommere og spillere. Resultat, 0 døde. Ikke engang et lite drapsforsøk. - Ikke uvanlige tribunerop som vi biter oss merke i. Selvsagt ikke noe hyggelig, men ser ingen grunn til å anmelde da vi oppfatter det mer som en markering enn en reell trussel, skrev mediesjef i Vålerenga Tina Wulf i en SMS til Dagbladet søndag. Ta dere en bolle og slutt å ta alt så jævlig bokstavlig. Samtidig slutt å definer hva som er humor eller ikke, det er fullstendig subjektivt.
  7. Jeg har hatt G2 i lang tid. Kjøpte meg en Q3 og etter å ha testet den kommer den nok til å bli min nye "daily driver". De nye fantastiske linsene, wireless PCVR (med godlike på 4090) og bedre FOV gjør at denne blir prioritert.
  8. Bestilte hos komplett og de har sendt ut telefonen i dag, dvs jeg har den vel på mandag. Men jeg lurer litt på hvorfor jeg ikke fikk valget med å få den levert med PorterBuddy slik at jeg kunne hatt den i dag. Jeg får jo alt annet av småpakker fra komplett levert med PorterBuddy. Er det slik at komplett ikke stoler på dem ang levering av iPhones?
  9. Roast gjort riktig kan være utrolig gøy. Problemet med "Rikets Roast" på VGTV er at deltagerene er så himla dårlig på det, bortsett fra Dag Sørås. Jeg vet ikke om Trude Drevland skrev vitsene sine selv men hun var faktisk ganske bra. Resten var så inni granskauen pinlig dårlige at jeg ble flau av å se på.
  10. Hva er vitsen? Dette spillet er laget med tanke på VR så opplevelsen vil overhodet ikke bli den samme. Jeg har fullført det to ganger og bare tanken på en pancake mode av HL Alyx virker for meg helt meningsløs.
  11. For VR spilling (særlig simracing) er 4090 vesentlig bedre enn 4080.
  12. Etter Rune Fjeld Olsens patetiske anmeldelse av Hogwarts Legacy samt praten Rune og Karl hadde om temaet i E404 fikk jeg til slutt nok. Det er så mye synsing og føleri at jeg blir dårlig av å høre på, fakta er kastet fullstendig på dør. De aner virkelig IKKE hva de snakker om. Rune har blitt debunka i et utall artikler og hatet mot JKR er fullstendig uten rot i virkeligheten. Det er helt ufattelig at han fortsatt tror på det. Og Karl, mannen uten ryggrad dilter jo etter. Har unsubba alt av Level up, podcast, youtube og twitch. Hadde jeg vært Patreon hadde jeg avslutta der også. Anbefaler alle å boycotte Level Up, det finnes andre og bedre kilder til spillkultur, MYE bedre.
  13. Solgte nylig mitt 3080ti og fikk 10k for det. Ble ikke prutet på engang. Solgt første døgn den lå ute.
  14. Byttet nylig til Happybytes og til min store forundring funker ikke 5G på iPhone, ennå. De skylder på at Apple må hente de siste innstillingene fra deres nye SIM-kort først. Har hatt 5G på telefonen min i 2 år med min gamle leverandør så dette finner jeg meget merkelig. De skryter jo av full Telenordekning med 5G.
  15. Erfaringen med Pico 4 så langt er veldig blandet for min del. Linsene er definitivt dens største styrke. Den såkalt sweetspot'en er veldig bra, man kan nå se seg rundt uten å nødvendigvis måtte vri på hodet. Den er lett og godt balansert men egentlig ikke spesielt behagelig å ha på pga puten er for hard. Jeg får heller ikke noe lyslekkasje inn slik andre påstår, men det kan vel ha noe med hode/ansikstfasong å gjøre. Det kommer helt sikkert en bedre tredjeparts cover om ikke alt for lenge. Lyden er bedre enn jeg forventet, egentlig helt ok men et ordentlig hodesett blir selvfølgelig bedre. Har prøvd noen demoer og spill fra pico store, det har hittil skuffet meg stort. Alt virker så fryktelig lavoppløst. Kan noen peke på et spill som virkelig viser hva den er kapabel til? Mulig jeg er blasert siden jeg er vant til PCVR og HP Reverb G2, men likevel, det ser ikke bra ut. Til bruk som PCVR, stream trådløst med Wifi6 så fungerer det helt greit. Lite lagg, men relativt tydelig komprimering i bilde, særlig på bilspill. Fargene blir også litt blasse. Har ellers testet HL Alyx, Beat Saber og Moss - og det ser veldig bra ut, ingen problemer der. Syns også tracking av både hodesett og kontrollere fungerer meget bra. tldr, ikke helt verdt penga enda, men det kan forhåpentligvis endre seg.
×
×
  • Opprett ny...