Jump to content

JonTj

Medlemmer
 • Content Count

  756
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

267 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så les det jeg skrev i kontekst da mann !!. Prøv å forstå endringene i samfunnet. Ordet "krenk" var ikke mye brukt før inntil få år siden, nå derimot kan man ikke lese media uten en artikkel om noen som har blitt krenket for den minste ting. Det lille laget med sarkarsme som lå over kommentaren min gikk definitivt over hodet på deg.
 2. Så basert på siste års krenkefest (her har du belegget) så kan jeg ikke fremme en hypotetisk fremtid? Det er jo gjerne basert på trender i samfunnet man spår hvordan det i fremtiden vil bli. Ikke dermed sagt at det BLIR sånn.. og jeg har ikke PÅSTÅTT noe som helst. Den virkelighetssjekken kan du ta selv.
 3. Jøss, enda en luring som trenger å fores med "bevis" for påstanden om at fler enn 4 ble krenket? Ennå en luring som tar alt bokstavelig og må fores poenget med teskje fordi han ikke klarer å tolke noe av hva jeg har sagt? Er det så ufattelig vanskelig å forstå at jeg skisserer et mulig scenario basert på siste tids krenkefest? Har jeg PÅSTÅTT at det HAR skjedd? Det jeg ufortrødent forsøker å si er at det er den veien det fort kan gå hvis ikke folk tar seg sammen. (Til info: rasisme.i.norge har 26k følgere. Tror du kun den ene personen som står bak kontoen er alene om å føle seg krenket over "Ernst Øyvind", eller kan det tenkes at noen følgere der også har blitt med på krenkefesten. Et nytt hint, les kommentarene under bildene der.)
 4. Du kan vel ikke være så hjelpesløs at du ikke finner det selv? Ta et søk på #blackface ellerno så finner du det nok. Gå på instagrammen til rasisme.i.Norge, så kan du fortelle meg at du ikke finner NOEN som er krenket over Nissene over skog og hei der. Problemet er ikke at få får uttrykke misnøye, folk får mene hva pokker de vil. Men det betyr IKKE at vi som samfunn skal føle noe plikt å føye seg etter dem.
 5. Du er tydeligvis av den oppfatning at enhver i Norge skal få sin mening i avisa i form av en kronikk. I følge din logikk består da norges befolkning av, tja la oss si, 4 + 8 personer, dvs 12. Kun de som skriver kronikk skal telles med..
 6. Jeez, hvis du tror det kun er de 4 i Norge som ble krenket, kan jeg dessverre ikke hjelpe deg.
 7. Nissene på loven, ingen. Nissene over skog og hei, mange. Se antall kronikker skrevet, se diverse twitter feeder. Du må ikke tro jeg gidder å leite de opp for deg, du finner det selv hvis du trenger bekreftelse. Mitt grunnlag for deg jeg sa er jo nettopp basert på alle krenkefestene siste tiden, det holder i massevis. Du skjønner vel det er en anntagelse jeg kom med, dermed blir det noe vanskelig å bevise. Men du kan heller ikke avvise det..
 8. Det er IKKE et fåtall personer man kan telle på to hender, langt derifra. Dessuten, min kommentar gikk på hva som brått kunne ha skjedd, mtp nettopp pga alle krenkefester rundt omkring. Det er en grunn til at "alle" skal inkluderes nå om dagen, dvs folk er livredde for å beskyldt for ekskludering. Det er grunn til å at MS plutselig dyttet inn kvinnelige karakterer i Gears of War, med samme skillz som Marcus Fenix og Augustus Cole.. lol !
 9. Kødder du eller? Har du lest i media det siste året om hva folk blir krenket over? Sist ute nå, Ernst Øyvind, bare for å gi deg et hint.. eller krakken i botanisk hage.
 10. Ikke er jeg sur, ikke lar jeg meg krenke. Men mtp retningen samfunnet har tatt den siste tiden, er mitt scenario overhodet ikke utenkelig..
 11. Krenkefesten hadde ikke helt begynt når Witcher serien kom ut. I 2020 derimot...
 12. Vel, det er vel ikke kontroversielt å hevde at krenkeriet hadde nådd nye høyder hvis man bare var i stand til å spille Cyberpunk som en heterofil hvit mann.
 13. Nå tenkte jeg på problemet med X570 chipsettet.. har laptop'en din det?
×
×
 • Create New...