Jump to content

JonTj

Medlemmer
 • Content Count

  771
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

287 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Byttet nylig til Happybytes og til min store forundring funker ikke 5G på iPhone, ennå. De skylder på at Apple må hente de siste innstillingene fra deres nye SIM-kort først. Har hatt 5G på telefonen min i 2 år med min gamle leverandør så dette finner jeg meget merkelig. De skryter jo av full Telenordekning med 5G.
 2. Erfaringen med Pico 4 så langt er veldig blandet for min del. Linsene er definitivt dens største styrke. Den såkalt sweetspot'en er veldig bra, man kan nå se seg rundt uten å nødvendigvis måtte vri på hodet. Den er lett og godt balansert men egentlig ikke spesielt behagelig å ha på pga puten er for hard. Jeg får heller ikke noe lyslekkasje inn slik andre påstår, men det kan vel ha noe med hode/ansikstfasong å gjøre. Det kommer helt sikkert en bedre tredjeparts cover om ikke alt for lenge. Lyden er bedre enn jeg forventet, egentlig helt ok men et ordentlig hodesett blir selvfølgelig bedre. Har prøvd noen demoer og spill fra pico store, det har hittil skuffet meg stort. Alt virker så fryktelig lavoppløst. Kan noen peke på et spill som virkelig viser hva den er kapabel til? Mulig jeg er blasert siden jeg er vant til PCVR og HP Reverb G2, men likevel, det ser ikke bra ut. Til bruk som PCVR, stream trådløst med Wifi6 så fungerer det helt greit. Lite lagg, men relativt tydelig komprimering i bilde, særlig på bilspill. Fargene blir også litt blasse. Har ellers testet HL Alyx, Beat Saber og Moss - og det ser veldig bra ut, ingen problemer der. Syns også tracking av både hodesett og kontrollere fungerer meget bra. tldr, ikke helt verdt penga enda, men det kan forhåpentligvis endre seg.
 3. En kan ikke seriøst mene man kjeder seg etter kort tid med Half Life Alyx, det er bare ikke troverdig. Ca 65000 anmeldelser i Steam er overveldene positive. Da vil jeg si 1. Du har trolig ikke prøvd det. 2. Du misliker VR. 3. Du misliker Half Life universet. 4. VR er rett og slett ikke for deg.
 4. Har anmelderen spilt med håndkontroll og chase cam? Isåfall er det ganske komisk å snakke om "kjørefølelse"..
 5. Selve grunnen til at jeg kjøper og spiller hvert eneste Far Cry spill (bortsett fra Primal) er pga den formelen de har. Den er for meg helt konge ! Den dagen endrer den kjøper jeg ikke lengre Far Cry.
 6. Så Far Cry er slik det skal være. Digger denne serien og kan knapt vente med å få kloa i det. Blir nok 100+ timer i dette også
 7. Jeg har ennå ikke spilt / kjøpt det. Tenkte jeg skulle vente til det er patched ferdig, ihvertfall tilnærmet. Men er det verdt å bruke tiden på dette? Etter hva jeg hører er det ikke så veldig bra..
 8. Eh, det var ingen som likte Diablo 3 når det kom, det var helt uferdig. Selvsagt endret utviklerene dette til noe bedre, det skulle bare mangle. Superhot en helt annen historie, det har alltid vært bra og folk elsket det. Helt til en eller annen gjøk følte "ubehag", akkurat som Jenny "duckface" Huse, som altså¨i følge VG følte seg "ukomfortabel" av en sketsj. Da skal den altså fjernes, kanselleres, sensureres, kall det hva du vil. Her kreves "safe spaces".. og de ryggradsløse medienissene føyer seg. Det er vel bare snakk om tid før de gamle episodene av Radioresepsjonen fjernes, samt veldig mye av det Bård Tufte og Harald Eia lagde i sin tid. Så jo hva som skjedde med den 10 år gamle serien Nissene over skog og hei.. Espen Eckbo ble plutselig rasist !
 9. Du kan ikke sammenligne Superhot med f.eks Diablo 3. Superhot har vært ute i ferdig versjon lenge, men Diablo 3 var et drittspill fra start, så de gjorde det bare bedre. De aller fleste patcher til spill innholder som regel bare bugfixer, eller så legges det TIL innhold, det er sjelden noe fjernes.. Noen folk er såra, buhu, hva så? Betyr det at de har rett til å få alt de ikke liker fjernet? Det er jævlig mye jeg heller ikke liker, men jeg aksepterer at andre folk liker det. Den eneste grunnen til at Ramm går med å fjerne det er fordi han i likhet med resten NRK, og medienorge generelt, mangler totalt ryggrad.
 10. Når du kjøper et maleri, kommer ikke kunstneren hjem til deg 3 år etterpå for å male over noe h*n ikke likte. Samme med film og musikk du kjøper, ingen kommer hjem til deg og endrer noe. Det samme burde gjelde ved spill. Hvis de skal endre noe fundamentalt bør de enten lage en helt ny versjon og selge ved siden av eller så kan de legge et valg i menyen der man kan velge å spille det sånn det var ment eller ikke. Den eneste grunnen til at de endrer på det er fordi en eller annen woke person på twitter e.l. har vært ute å sutret. Siste nå nettopp er at NRK har måtte fjerne noen episoder av Helt Ramm fordi "influencer" Jenny "Duckface" Huse har vært ute å sutra. Jeg syns jaggu meg synd på de som driver med humor og satire, de har utrolig dårlige tider foran seg.
 11. Hva utvikleren ønsket å gjøre var allerede i spillet fra starten av. Endringer ble gjort etter ønske fra andre..
 12. Er jo sånn nå at det meste blir tolket i verste mening.. Og det gjelder å ha den rette humoren, hvis ikke er twitter mobben rask til å stemple deg persona non grata.
 13. Så les det jeg skrev i kontekst da mann !!. Prøv å forstå endringene i samfunnet. Ordet "krenk" var ikke mye brukt før inntil få år siden, nå derimot kan man ikke lese media uten en artikkel om noen som har blitt krenket for den minste ting. Det lille laget med sarkarsme som lå over kommentaren min gikk definitivt over hodet på deg.
×
×
 • Create New...