Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker (les førstepost!)


Jann - Ove

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk brev om at jeg har fått time hos DPS i neste uke. Trodde jeg skulle få avslag denne gangen også, men heldigvis ikke.

Er sykt spent på hvordan det foregår siden jeg aldri har vært der før. Har selvmedisinert meg med alkohol i noen uker nå og det døyver på mange måter de verste følelsene av håpløshet, merkelig nok. Antar at psykiateren ber meg kutte ut alkohol men jeg er mer redd for hva jeg finner på når jeg er klin edru og innser at det ikke er noen vei ut av dette. Når jeg er brisen klarer jeg i det minste å glede meg over teite ting som spill og musikkproduksjon, og jeg legger de rasjonelle tankene fra meg og bare prøver å nyte her og nå.

Men jeg er glad jeg fortsatt er her og at jeg har tatt steget mot å få hjelp. Nå gjelder det vel bare å åpne seg for familie/venner etterhvert men det sitter langt inne.



Anonymous poster hash: 5f41a...88e
Lenke til kommentar

Ble nylig avvist av to jenter (separat, selvsagt) med ganske kort mellomrom. Tinder går heller ikke så bra. Og jeg som trodde jeg var en ålreit fyr.  :(

Ikke stress! Det matcher når det først matcher. Ble avvist av og til selv back in the day, men når jeg tenker meg om har jeg avvist noen jenter opp igjennom årene også så det går begge veier. Men klart, det er nedtur når det skjer men prøv å tenk forbi det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Merker det sitter langt inne å skulle møte opp på DPS på mandag. Har det fortsatt vanskelig men får ofte tanken om at dette bør jeg fikse selv. Men når henvisningen gikk igjennom må det da være alvorlig nok til at jeg ikke kaster bort tiden til de som jobber der.

Den helvetes tvilen. Tviler på alt, hva er greia med det? :(



Anonymous poster hash: 5f41a...88e
Lenke til kommentar

Logget av alle sosiale medier i noen dager. Fikk mer enn nok. Trigga meg bare. Logga på i dag. Alt var greit. Ting gikk bra. Så BAM! får jeg smelt nok et nederlag i trynet på frontplass!

FAEN! Jeg takler ikke dette. Takk for meg. Snakkes om noen dager eller uker eller måneder.

Lenke til kommentar

 

Hva skal jeg med å stå opp? Kunne like gjerne vært i koma en ukes tid. Eller resten av liv

 

Meningsløst å være i live.

 

Anonymous poster hash: a3ceb...ddf

Det er passe meningsløst å være død også.

Spiller ingen rolle nei. Men jeg er jo redd for å dø. Det er ikke slik at hvis man vil dø at man legger seg inn, eller bare skader seg slik at ambulansen henter en. Det er vanskelig å gjennomføre, men teknikken er enkel om man er mobil og ikke er helt funksjonshemmet. Men det er greit å få hjelp hvis man frykter hva man kunne gjort i affekt likevel. Bare sier at for noen så er det veloverveid. Og da spør man ikke om hjelp. Kan ta med en sprøyte med heroin ut i en robåt midt på natten, bankers.

 

Anonymous poster hash: a3ceb...ddf

Lenke til kommentar

Begynner virkerlig å få følelsen av at jeg ikke klarer å "utvikle" meg mer her i livet...

Jo hardere jeg prøver, jo mer innser jeg at jeg kommer til å tilbringe livet i ensomhet. For et år siden slet jeg ikke så mye med dette da jeg trivdes i eget selvskap, men nå som jeg har prøvd å gå ut av komfortsonen og fått smaken av et sosialt liv, så vet jeg ikke om jeg klarer å gå tilbake til den hverdagen igjen..

Møtte drømmejenta for ca. to uker siden som jeg har møtt ved noen anledninger og hatt hyggelige samtaler med. Vi har mye til felles, men er usikker om hva hun føler for meg. Neste gang jeg møter henne så skal jeg prøve å ta mot til brystet og spørre hva hun føler, men er redd for å bli avvist.

Vet ikke om jeg takler å bli avvist, men forstår at det er den eneste måten for å ta det neste steget i livet mitt.



Anonymous poster hash: 4e2ab...d9e
Lenke til kommentar

Til deg over: Jeg var i samme situasjon for noen uker siden. Jeg ba henne ut men hun ville ikke. Jeg ble veldig overrasket og såret, men samtidig er jeg glad for at jeg ba henne ut først som sist så jeg slipper å bruke mer tid på noen som ikke er interessert.

 

Jeg ville kjørt på og spurt henne ut. Sier hun ja, så bra for deg. Sier hun nei, så gjør det vondt, men du sparer deg for mye bortkastet tid.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Regna akkurat over budsjettet mitt for juni. Jeg kan bruke ca. 42 kroner per dag frem til den 20.

Det inkluderer mat, buss og eventuelt den kos jeg skal ta meg råd til. Har avlyst alt av lege og psykolog enn så lenge. Har ikke råd til det siden jeg ikke er oppe i frikort enda. Allergimedisin skal jeg alltids klare meg uten selv om det blir plagsomt. Tror jeg har nok doser igjen av astmamedisinen da.

Yay.

 

Mesteparten av det jeg får da går til husleie og regninger jeg henger etterpå. Får igjen en liten sum på skatten, men ikke nok til at det hjelper særlig på. Må betale ned på kredittkortet jeg nå har maksa.

Endret av L4r5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...