Gå til innhold

Den lille nVidia Fermi tråden: GTX 470/480/580 etc. Fermi for f...


Nizzen

Anbefalte innlegg

noen som vet hva slags vannkjøling som passer på ASUS gtx 580 direct CUII, har de desverre i SLI så blir litt varmt de første kortet etter min mening :p

Stock kjøler er mye bedre for SLI løsninger på 580 korta. Testet selv 4 stk gtx 580 kort av typen gigabyte SOC med 3 vifter på. Det eneste kortet som var bra temperatur på var selvfølgelig det siste kortet i rekken. Kortet MÅ ha tilgang til mye luft for å kjøle bra, I tilegg så blåser ikkje kortet varmen ut av kabinettet.

 

Stock kjøler er dermed den aller beste løsningen for SLI, Faktisk overlegent best. Korta blir heller ikkje for varme med stock kjøleren selv om de er helt intilhverandre.

Så lenge du har et spor mellom kortene og tilstrekkelig liuftflyt pleier en tredjepartskjøler å fungere bedre. Jeg kan hvertfall fortelle at alle oppsettene jeg har kjørt i mitt Raven 02 på luft har hatt nydelige temperaturer ofte lavere enn anmeldelser.

 

Problemet med mange tredjepartsdesign er at de ofte krever luft rundt seg for å fungere optimalt, hvis ikke kjøler de dårligere, som du selv så med fire stykker sandwicha. Bladblåsedesignet fungerer bedre når du kjører sandwich, og med fire skjermkort på luft kan du egentlig gi F*** i akustikk uansett.

 

EDIT:

@DaN00b:

Coolingconfigurator

Endret av arni90
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser Nvidia kommer med Driver til BF3 Beta`n. får håpe Ati gjør det samma.

Hvorfor fikse noe som fungerer?

 

AMD er uenig med deg.

Jeg skal prøve BF3 BETA på ikke-spesielle 11.8 og BF3-driverne som lanseres (sannsnyligvis en hotfix). Tviler egentlig på at jeg kommer til å møte på noen problemer uansett, i motsetning til med Nvidia-kort har jeg ikke møtt på noe spill der ytelsen har vært forferdelig ved lansering med AMD-kortene mine.

Lenke til kommentar

 

Det gir ikke mening, den andre klokket høyere ..

560 har 336 shaderprosessorer, 560 Ti har 384 shaderprosessorer.

 

MHZ har lite å si på ytelsen et kort kan levere uten å vite noe om hvordan prosessoren yter per MHz. 560 ligger over 10% bak et 560 Ti per MHz.

 

Goodie, http://www.dustinhome.no/asus-geforce-gtx-560-ti-dcii-top-1gb-pci-e-dvi-hdmi-batman-game/product/5010550660 vs http://www.dustinhome.no/gigabyte-geforce-gtx-560-ti-oc-1gb-pci-e-dvi-hdmi-batman-game/product/5010549536

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...