Jump to content

Mr. Lurk

Medlemmer
 • Content Count

  3366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mr. Lurk last won the day on July 29 2012

Mr. Lurk had the most liked content!

Community Reputation

2019 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28819 profile views
 1. http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080831135838AAixe42
 2. Mr. Lurk

  six-pack

  Du må bare ned i fett% så kommer six-packen.
 3. is it possible to get a link to the presentation
 4. Som sikkert mange andre ateister liker jeg å argumentere imot kristendommen og islam. Jeg startet nettopp å lese bibelen og skal lese koranen når jeg er ferdig bibelen. Grunnen til at jeg skal lese dem er for å forstå, vite mer om religionene og ha mer "fakta" på bordet, men er litt redd for og enten bli muslim eller kristen etter en venn av meg sa at noen av vennene hans hadde konvertert etter og ha lest koranen. Han mente også at det er en veldig overbevisende bok. Men vil det da være dumt å lese begge? Og kanskje havne i fellen og starte å tro på noe.
 5. Har startet med tøying og rulle. Kanskje varme opp skuldrene mer før jeg tar bøy. Må generelt varme opp ganske lenge.
 6. Du kan se hvor bredt grep mannen med verdensrekorden i knebøy har. Jeg synes også at det er vondt med smalt grep. Dessuten er balansen bedre med et bredt grep. Det er nok ikke nødvendig å holde smalt for å løfte tungt. http://www.youtube.com/watch?v=gbWYt1ef9bw Oja okey Var kanskje litt dumt spørsmål, men lurte. takk btw
 7. Når jeg trener knebøy trener jeg med bredt grep, har håndflatene på platene fordi jeg får vondt av å bruke ett smalt grep. Burde jeg heller vende meg til og holde nært? Mener og ha lest her at man får mer spenning gjennom kroppen av og holde ett smalt grep. Er det noe stor forskjell?
 8. Så oppløsninga - gadd ikke lese mer av testen.
 9. Kanskje dere har noen sånne gummimatter på senteret? legg dem under og prøv.
 10. Spise matvarer som gjør deg mindre mett, evt. drikke mer av kaloriene du inntar. Men ja, jeg kjenner til følelsen. Problemet er at jeg drikker endel av dem men håper på wounderpill haha
 11. Går alltid rundt å er stappmett, noen tips for og fjerne den følelsen så jeg kan spise mer?
×
×
 • Create New...