Gå til innhold

Boikott Peppes Pizza!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har hørt man mister forståelse for kunder når man studerer økonomi ja.

Har du enda ikke forstått at det er slike lavmålsangrep som gjør at du mister mer og mer troverdighet?

Meh, jeg valgte å se bort fra det. Hva annet kan man vente fra en som tydligvis har overnaturlige smaksløker og kan drive et helt konsern alene på en annen måte en det som gjøres nå. Det skal ikke være dårlig nei!

Lenke til kommentar

Haha, å se bort fra inflasjon når man beregner prisvekst på enkeltvarer er jo rett og slett å se bort fra halve regnestykket. Man kunne likegodt ha arrangert en boikott mot Diplom-is fordi kroneisen ikke koster én krone lengre.

 

Men jeg er jo faktisk økonom, så dette har jeg ifølge Ramius ikke kundeforståelse nok til å uttale meg om. ;)

 

Jeg har lurt en stund på om Ramius bare kødder eller om han faktisk er seriøs med denne tråden og innleggene sine. Klarer liksom ikke å se for meg at noen kan være så trangsynte, sta og arrogante.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

hei jeg har full forståelse for at du har dine egne meninger, som i dette tilfellet handler om en restaurantkjede i Norge.. blant mange andre,

Gjerne dobbeltsjekk visse påstander før du kommer med dem:

1. Norges dyreste pizza? dyreste pizza på peppes koster 250,-.

hos dolly dimple's koster den 261,-..

2. Rømmedressingen er industrialisert? haha, den lages fortsatt for hånd den dag i dag lille venn.

3. selvfølgelig øker prisene med årene? SOM ALT ANNET I NORGE.

4. Dyrt og flott interiør i restaurantene? jo takk for flott kompliment! Men dyrt, NEJ?

Dette er faktisk noe du kan få til hjemme helt på egenhånd, ved faktisk å dra på bruktmarked og kjøpe

billige pyntegjenstander!

5. Trege på levering av pizza innen en time? Dette er jo perfekt for deg som klager på prisen,

siden du får halv pris hvis den er over 60 min for sen! Siden du mener at (Quote) "Peppes er sleipe og gjør alt de kan for å utnytte smutthull"

må jeg si at akkurat der gjør de en dårlig jobb: Peppes taper mye penger på å gi bort pizza til halv pris. MEN dette er jo selvfølgelig beklagelig og må jobbes med på den avdelingen dette gjelder.

 

Selv om (etter din mening) smaken har tapt seg og er kjedelig, har den nok ikke tapt seg nok

til at folk er villige til å boikotte noe som er så utrolig godt! Smaken er som baken, delt i to

Lenke til kommentar

Det er litt teit å ta opp diskusjonen igjen nå, så lenge etter at den ble laget.

Jeg må bare tilføye at jeg har smakt Peppes nylig, og at kvaliteten var ørlittegrann bedre, enn den dårlige kvaliteten som varte i noen år, som førte til at jeg lagde denne tråden.

 

En gang nylig, fikk jeg en pizza fra dem, som nesten minnet om slik det smakte i gamledager. Men fortsatt ikke like bra, fordi jeg smaker at deigen ikke er fersk. Men en annen gang så fikk jeg en like dårlig og tørr, underhevet pizza, seig som gummi igjen. Så det er veldig opp og ned nå. Jeg kan fortsatt ikke bestille fra dem fast, fordi pizzaen er rett og slett ikke bra nok til å koste så mye.

 

Når det gjelder landets dyreste pizza, så er det en ny kandidat der; Pizza Baronen. De selger nå en pizza til 329 kroner, og hevder den er så dyr fordi kjøttet er norskt.

 

Egentlig er det bare tragisk, for denne kjeden hermer etter Peppes. Ingen av pizzaene er verdt over 200-lappen, bare så det er sagt. Men det har nordmenn blitt vant til.

Lenke til kommentar

Personlig er min favoritt Pizzabakeren. Lav pris (i forhold til alle andre store kjeder) og minst like god som Peppes og Dollys. Er ganske imponert over hvor store de har blitt på kort tid. I alle fall her hvor jeg bor. Folkene bak må være dyktige.

 

Edit: De bruker norsk kjøtt og ekte ost fra Tine. Mener at Peppes og/eller Dollys bruker "falsk" ost eller har de sluttet med det nå?

Endret av Ninjahamster
Lenke til kommentar

Derfor er det helt meningsløst å kommentere mat, når du ikke kan noe om mat.

 

Det er ingen grunn til å bruke fem oster på noen som helst pizza. Det er ikke faglig forsvarlig, det ueffektivt, det er bare tull. De har sannsynligvis gått mot å bruke en blanding av Jarlsberg og Norwegia, som også selges i ferdigpakkede esker i butikken nå.

 

Det beste er å bruke 100 prosent Jarlsberg til dette formålet, men siden Jarlsberg er den beste norske osten, er den også litt dyrere, og da "vanner" de ut produktet med litt Norwegia.

 

Alternativt blander de Jarlsberg med Cheddar eller Mozarella. Begge er fra Tine, og smaker ikke i nærheten av det ekte Cheddar eller Mozarella gjør. Så det er ett fett egentlig. Bokstavelig talt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Derfor er det helt meningsløst å kommentere mat, når du ikke kan noe om mat.

 

Det er ingen grunn til å bruke fem oster på noen som helst pizza. Det er ikke faglig forsvarlig, det ueffektivt, det er bare tull. De har sannsynligvis gått mot å bruke en blanding av Jarlsberg og Norwegia, som også selges i ferdigpakkede esker i butikken nå.

 

Det beste er å bruke 100 prosent Jarlsberg til dette formålet, men siden Jarlsberg er den beste norske osten, er den også litt dyrere, og da "vanner" de ut produktet med litt Norwegia.

 

Alternativt blander de Jarlsberg med Cheddar eller Mozarella. Begge er fra Tine, og smaker ikke i nærheten av det ekte Cheddar eller Mozarella gjør. Så det er ett fett egentlig. Bokstavelig talt.

Dette er faktisk fasit.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Personlig er min favoritt Pizzabakeren. Lav pris (i forhold til alle andre store kjeder) og minst like god som Peppes og Dollys. Er ganske imponert over hvor store de har blitt på kort tid. I alle fall her hvor jeg bor. Folkene bak må være dyktige.

 

Edit: De bruker norsk kjøtt og ekte ost fra Tine. Mener at Peppes og/eller Dollys bruker "falsk" ost eller har de sluttet med det nå?

 

Må ikke glemme at vi baker ferske bunner hver dag da(Pizzabakeren) :thumbup:

Lenke til kommentar

Er det virkelig fortsatt noen som tar Ramius seriøst? Flere, meg inkludert, har jo bevist gang på gang at "bevisene" hans rett og slett er løgn og oppspinn. Det eneste han har rett med er at Peppes bruker frosne pizzabunner.

 

Om det har jeg et lite eksperiment. Såvidt jeg vet har Dolly og Pizzabakeren ferske bunner. Dersom man lager deig tidlig på dagen og hever det opp, hvordan smaker det da seint på kvelden eller dagen derpå? Peppes hever opp bunner hele dagen, etter hvert som de blir brukt. Hva som smaker best til syvende og sist vet jeg ærlig talt ikke. Det er bare en tanke.

 

Helt ok for de som mener at Peppes ikke er godt. Men argumentene må i allefall være korrekte.

Endret av vebbiii
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Pizzabakeren lager bunnene tidlig på dagen og da heves de ca halvveis de settes så på kjøl, så tar vi de ut ca 1time før bruk så de får hevet ferdig og er romtemperatur når de går i ovnen. Har ikke smakt store forskjellen på en "tidlig" vs "sein" pizza.

Vi prøver også og beregne så det blir minst mulig bunner på slutten av dagen så vi ikke sitter en hel dag med gårsdagens bunner.

 

Kan ikke snakke for pizzabakere utenfor byen der jeg jobber men slik gjør vi det der jeg jobber, det er også den riktige måten ifølge pizzabakeren's "håndbok"

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...