Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg bare starter nettlesern, klikker på battlelog, join server. Alt starter opp av seg selv mens jeg ser på damer på facebook, så står det en liten gul knapp nedi hjørnet, så er jeg inne. Og at det starter i windowed kan du fikse i settings :) Ingen tullete reklame og intro, rett på sak, med en serverbrowser som faktisk er kontant og kjapp. Du er den første jeg har hørt som faktisk har slettet spillet av den grunn, eller i det hele tatt klagd over dette, alle jeg prater med liker den nye funksjonen. Alle er dog ikke like glad i at det er litt facebookifisert.

 

Ærlig talt så håper jeg flere spill følger dette eksemplet

Problemet mitt er at man trenger 2 programmer for å starte 1.... Det er hvordan systemet fungerer i lag som er problemet. Uavhengig av hverandre er både BF3 og Battlelog ganske gode. Og det gjør det ikke bedre at man må starte kampanjen i fra nettleseren heller. Frustrerende som f.

Lenke til kommentar

Hei alle sammen, beklager hvis jeg mmaser litt mye nå..

Er jeg den eneste som ikke har kommet inn på en eneste server i det hele tatt? Håper det kommer en update snart, noen som vet? :)

 

Ut av over 100 servere så kommmer du ikke inn på noen?

Kjørt oppdatering på betaen?

 

 

Takk for svar Cruentus og Feh :) Nei, jeg har desverre ikke kommet inn på enn eneste server, problemet er at når jeg går inn på server browseren og velger en server så kommer det opp Joining Server over game manageren.

 

 

Men når den har vært der litt blir den bare borte, jeg har lest litt på Battlelog forumet og det er tydeligsvis mange som sliter med akkurat samme problem. Håper dere forstår hva jeg mener :)

 

På min stasjonære pc som jeg bruker til å spille på finner jeg ikke noen oppdatering i battlelogen, men når jeg logger i i Battlelog på skolepcen står det Update available under game manageren. Håper noen kan hjelpe meg :)

Endret av mathiasxx9494
Lenke til kommentar

Battlelog var fine saker, men det at Origin må kjøre i bakgrunnen er bare uten grunn. Jeg må nå kjøre både nettleser og Origin for å kjøre spillet vs. før hvor jeg bare måtte kjøre spillet.

Men det er jo det samme med steam?

Man kjører steam i bakgrunnen, også har man gjerne facebook oppe, og spillet man skal spille fra steam.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...