Jump to content

Dipso

Medlemmer
 • Content Count

  1368
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

98 :)

About Dipso

 • Birthday 03/08/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Helt enig. Jeg husker en tid hvor spillere skrev "Nice shot!" og takket hverandre for kampen på slutten av en runde. Hvor man hjalp noobs komme igang og støttet opp om hobbyen. Jeg mistenker at demografien har endret seg mye siden den gangen på tidlig nittital hvor gaming var en smal nisje, men det kan ikke være for mye forlangt at folk har litt sportsånd og kammeratskap med andre som man deler hobbyen sin med. En metode som har fungert godt for meg (i hvertfall i tekst chat) er å peke ut hvor utrolig barnslig slik oppførsel er. De toxic spillerne jeg ser oppfører seg som små drittunger og har stort sett lite annet enn stygge ord å komme med, så når du da bare poengterer at de bare fortsetter å bevise at de tydeligvis er 5år, så går de til slutt tom for ting å si. Jeg tror at det er viktig at folk ikke bare er stille og ignorerer, men faktisk prøver å engasjere seg positivt, være ett godt eksempel, og si i fra når noen ikke oppfører seg greit. Hvis ikke, så tror jeg vi får en generasjon gamere som lærer seg at det er slik det skal være....
 2. I made a thing: Høydepunkter fra første uke med BF1
 3. ? AtW Jeg tror han refererer til at en del av Overwatch karakterene (spesielt bla.a Tracer) har blitt brukt til å lage animasjonsfilmer av pornografisk natur.
 4. På N3DS og med 3d slider slått av er det jevn og god FPS. Har kost meg mye både med orginalen på WiiU og 3ds versjonen. Fin koselig brawler.
 5. Interessant side, men savner litt mer informativ info rundt hvert virus, historikk og hva det gjorde etc...
 6. Jeg kunne tenkt meg mere tips om lydbehandling av rommet du skal lytte i. Lite vits i flotte dyre høytalere om lyden blir ødelagt av refleks i vegger og tak.
 7. Cover på US og EU -versjonene av megaman 1 og 2 er viden kjent som skrekkeksempler på at du bare får en eller annen Box-art kunstner til å lage noe basert på en håndfull screenshots. Som du ser fra det store bildet i artikkelen fungerte megaman mye bedre når man beholdt manga-preget. (Manga-stilen var nok grunnen til at Box-art ble redesignet til de horrible eksemplene i mm1 og 2, de trodde vel at US og EU ikke takla det....)
 8. Jeg må påpeke en noen frustrasjonspunter i onlinebiten. Matchmaking/online spilling er til tider helt tullete: - Spillet klarer veldig ofte ikke å putte meg i session med venner når jeg vet at de er online i open. - Man kan spille sammen i open, ta et oppdrag og så når man er ferdig så er man plutselig i to helt forskjellige sessions igjen, er bare tullete og man kaster bort mye tid bare for å få spillt sammen. - At den noen ganger rett og slett ikke klarer å putte deg online i det hele tatt og man må gjennom loading screen 2-3 ganger før den får det til. - Noen ganger så dukker ikke invites fra venner opp eller det blir krøll med å få akseptert invite. Når det fungerer er det fantastisk, men jeg synes det burde være mye mindre herk med denne delen på et spill som har vært ute så lenge. Spesielt siden dette har vært ett problem siden starten ut i fra det jeg leser på div forum.
 9. Men.. Kom du deg opp i klokketårnet da det åpnet seg slik at du fikk sjansen til å skyte Skull Kid med en boble (som Deku Link)? Og hvorfor i all verden skulle jeg det? Jeg har aldri spilt det før, så når ingen sier hva jeg skal gjøre kan man ikke forvente at jeg allerede skal vite alt? INGEN har nevnt det tårnet med ett eneste ord. Alt jeg vet er at jeg skal finne de fem idiotene. That's it. Da forklarer det litt. Mye løsner når du får fanga de drittungene. Tips: en del av de gjemmer seg i esker rundt om i byen. Gå igjennom hver "bydel" litt metodisk så går det greit. De gir deg også til Daggry, så om du setter i gang jakten tidlig på dagen så har du en hel dag å lete på. Etter at du har fanget guttene så viser spillet deg ganske greit hva du skal gjøre for å komme deg videre. Er forresten helt enig med deg i at tonen som enkelte har tatt her er helt unødvendig. Jeg er på første gjennomspilling av spillet nå. Og syntes at tidsaspektet var litt ekkelt og irriterende i starten. Men du blir vandt til det etter hvert som du skjønner hvordan verdenen henger sammen og når du blir mere i stand til å manipulere tiden utover i spillet. Tidsaspektet gjør at du må faktisk ta deg tid til å bli kjent med verdenen på en helt annen måte enn mange andre spill. Som med flere spill av litt eldre type, så må man ikke la et par runder med Game-over skjermen ta motet fra deg, spillet må læres for å mestres.
 10. Det fungerer ikke. Jeg benytter meg av CAM modul på min tv. Og selv om jeg pga 50mbit nett får t-we gratis, så kan jeg altså ikke benytte meg av det pga den baklengs implementeringen fra CD. Gi meg en pc app, så jeg kan kjøre det fra Mediesenteret mitt, CD så kankje jeg kan gi tjenesten deres en sjanse... Jeg gidder å plugge opp dekoder og drive å swappe kort for denne tjenesten...
 11. Kunne det være en tanke å samle slik informasjon i en "faktaboks" slik at det er tilgjengelig for de som ønsker vite det, men ikke blir fokus for artikkelen? Noe ala: Sted: Sverige Tid:... Arrangør:... Premier:...
 12. Jeg har kost meg masse med spillet. Det er ikke noen dyp og grensesprengende opplevelse, men grei enkel morro, og finfint å kose seg i noen timer i slengen med et par pils og en god kompis i Co-op. Alle spill trenger ikke å være final fantasy eller legend of zelda for å være underholdende. Gameplayet er velfungerende om enn enkelt, og det er tilfredsstillende å meie ned horder av fiender. Jeg forstår anmelder godt, men i den grad at brukere ikke klarer å lese 5/10 som helt midt på treet, men tolker det dit hen at "dette er helt forferdelig rævva" så føler jeg at score blir litt i laveste laget for min del. Jeg vil også legge til at vanskelighetsgraden stiger en del utover i Adventure mode etter hvert som man prøver å gå for de bedre unlocks og våpen du finner der, og at våpen varianter og liknende man finner i denne modusen også bidrar litt til variasjonen. Jeg hadde dog håpen på litt flere "arenaer" snarere enn bare scenarioer i adventure mode.
 13. Snøskuter er kjempemorro! Railgun er et beist, og den flyvesaken med minigun virker veldig morro. Akkurat nå så er det også en bug med noen nye mounted guns, som gjør at de skyter med eksposive kuler, så man kan flippe armoured trucks og heli'er med dem. Morro
×
×
 • Create New...