Gå til innhold

Hatten av for Mass Effect 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+513

Har kommet opp i 40 timer nå i spillet. Har virkelig levd meg inn i dette. Jo flere timer jo bedre, håper det kommer mer DLC.

 

Eneste måten å kjenne spillet skikkelig på er å bruke så mange timer så mulig, det vil si at man tar det rolig når man spiller, følger med og kanskje prøver å spille igjennom på nytt igjen en annen gang.

 

ME 1 spillte jeg igjennom 3 ganger før jeg ble lei.

 

Eneste jeg vil klage på er mangelen på ship to ship combat, boarding og enkelte småting. Samt litt treg planetskanner jeg har brukt 1/3 av spilltiden på.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar

Jeg fatter og begriper ikke hvordan ME2 kan få så mye bra kritikk?

Etter min mening er ikke en eneste av endringene de har gjort med tanke på gameplay, meny-system og andre spillmekanikker til det bedre. Snarere tvert i mot! Den eneste positive utviklingen jeg kunne se i ME2 var at de hadde gjort biotic/tech klassene bedre og mer awesome (men selvfølgelig på bekostning av soldier klassen som nå er ubrukelig). Listen med negativ utviklig kan jeg fortsette på i det uendelige, men jeg stopper her. Jeg vet bare at jeg er langt fra den eneste som synes at ME2 ikke på langt nær levde opp til ME1, så at toern roses opp i skyene skjønner jeg ikke...

Jeg sier ikke at ME1 er perfekt, men det er i alle fall milevis foran nummer 2. Man kan vel si at det merkes at ME2 ble utviklet i løpet av to korte år, mens det ble brukt over dobbelt så lang tid på nummer 1.

Endret av OpusNR1
Lenke til kommentar

Slik jeg har forstått er ikke disse anmeldelsene dype og tunge, men heller raske, informative og grunnleggende. Jeg syns dette er helt konge filmanmeldelser.

 

Spillet er også helt konge. Jeg syns squad comand har blitt bedre, men et stort minus er at det er veldig få typer våpen. Eller er det ikke ett eneste annet problem i sikte...

Lenke til kommentar

Ærlig talt, Spillverket!

 

Hvor lenge skal dette fortsette?! Klarer ikke dere å skaffe dere ordentlige anmeldere?! Denne anmeldelsen sa meg ingenting generelt om spillet. Bare at det er BioWares nye hjertebarn og at man trer inn i skoene til Shepard. Hadde jeg aldri hørt om spillet, firmaet eller serien hadde jeg skjønt null niks av hva som ble sagt.

 

Jeg fikk heller aldri følelsen av at han hadde spilt så mange spill i denne sjangeren før. Det føles nesten ut som om han akkurat har sagt hallo til spillmediet. Først sier han at historien i spillet er uengasjerende, men funker som et ok virkemiddel. Jeg sier ikke at dere ikke får ha deres subjektive meninger, men denne skulle han begrunnet litt mer.

 

Så sier han at musikken ikke er spesielt original. Det er jeg veldig uenig i. Hadde musikken vært uoriginal hadde Halo-theme og Star Wars-theme vært uoriginale låter. Han ligger også bare på overflaten i alle ting. Han går aldri i dybden i noen som helst ting, og det gjør at han føles uprofesjonell.

 

Det han sier er også veldig rotete. Uttalen hans er altfor stressende - hvilken tidsfrist har dere?! I tillegg fikk jeg ikke helt med meg budskapet hans. Jeg synes rett og slett at dere får si unnskyld til oss brukere på Spillverket.no, og skjerpe dere. Videoanmeldelsene til Eirik Kristoffersen er veldig dårlige, og dere må forbedre dem. Vil ikke dere ha noe som helst framgang som en offentlig spillside?

Endret av ShakaZulu28
Lenke til kommentar
Eg boikottar heretter alle videoanmeldelsane til spillverket. Makan til dårlig og uinspirert anmelder, som høyrest ut som ein nervøs 14-åring som skal framføre eit prosjekt på framandspråk. Dårleg anmeldelse, I'm outta here.

 

Henger meg på denne. Forstod plutselig hvorfor jeg for det meste benytter gamer.no...

Lenke til kommentar
Eg boikottar heretter alle videoanmeldelsane til spillverket. Makan til dårlig og uinspirert anmelder, som høyrest ut som ein nervøs 14-åring som skal framføre eit prosjekt på framandspråk. Dårleg anmeldelse, I'm outta here.

 

Henger meg på denne. Forstod plutselig hvorfor jeg for det meste benytter gamer.no...

 

Det finnes jo lengre skriftlige anmeldelser i tillegg, om det er mer din stil.

 

AtW

Lenke til kommentar

når jeg er intresert i et spill , så leser jeg personlig aldri anmeldelsene , men ser mer på scoren for å se om det er et spill som er værdt å kjøpe. om du allerede vet hva spillet handler om så er jo deler av spillet litt ødelakt , så synst slike anmeldelser som dette er helt toppers !

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Jeg forstår at anmeldere ønsker å skille seg litt fra mengden ved og ikke hive seg på ethvert hylekor, men det burde kanskje ikke gå så langt at man ønsker å hate ting bare fordi det er populært? Selv om jeg skjønner at det er sagt med et glimt i øyet blir det for meg litt feil å komme med slike fordommer.

 

Videoanmeldelsen var ellers av rimelig dårlig kvalitet, og svært grunn. Får håpe den skriftlige er bedre.

Endret av strek
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...