Jump to content

TheCatIsALie

Medlemmer
 • Content Count

  4902
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheCatIsALie last won the day on January 20 2011

TheCatIsALie had the most liked content!

Community Reputation

516 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nei, de TRENGER det ikke på noen måte, men blir teit om de hiver på bare så SP-folket også skal kjøpe. Anyway, siste innlegg mitt noen gang på denne kontoen.
 2. Følte meg som superman da jeg fikk fly-dings.. men daua jo med en gang.. og hver gang jeg skyter noen med det, kræsjer de på død og liv rett i meg.. Elsket det til snølevel, nå hater jeg det. Kasta kontrollen i veggen, og prøvde å rive av R2. Men ble gøyere da jeg fikk RPG-spam-tingen.
 3. Tror fienden tar hintet om det plutslig kommer en røyksky rundt en av basene deres. Smoke er greit, men foretrekker heller å bruke det mot tanks (slippe unna), skyte rett på folk (nødtilfelle), eller å markere alle fiender, så smoke, så skyte dem.
 4. Pah! Bogus! For no tull. Jeg har samme prosessor og kan kjøre crysis max grafikk uten å i det hele tatt legge merke til lag. Finfin prosessor! FPS vet jeg ikke, men vartfalt 40+ konstant. Prosessor har ikke altfor mye å si i forhold til spill/grafikk performance, men det er relevant. Grafikkortet er sjefen som bestemmer om du kan makse ut eller ikke! Det er vel nok grafikkortet ditt som holder deg tilbake. Selv om det er et greitt grafikkort, er det ikke et av de kraftigste og crysis er et krevente spill på grafikkfronten. Du kan kjøpe et AMD Radeon 6970 som jeg har eller en gtx 580 / 570, alt utifra pris, kompitabilitet eller hva enn du vil. Crysis 2 skal være snillere mot PCen din en Crysis 1, utifra det jeg vet så jeg trenger vartifal ikke bekymre meg! Husk at treg CPU begrenser GPU'en.
 5. Nå har vel aldri BF-serien hatt noe spesielt fokus på singelplayer. Er vel Multiplayer de fleste gleder seg til, iallefall jeg Selvsagt er multiplayer det jeg gleder meg mest til, men skal de først dytte inn singleplayer, kan de likegjerne bruke mer enn 20min på den. Noe liknende Bad Company 2's SP kunne jeg tenkt meg. Gjerne litt lengre. Men story'n og humoren var topp. Da hadde spillet kanskje hatt navnet "Battlefield: Bad company 3"? Jeg gleder meg litt for mye for BF3. Håper bare at de får det til med map design i multiplayer. Poster bildet er jo nesten identisk med BFBC2's, så ser ikke hvorfor de ikke kan arve mer.
 6. Nå har vel aldri BF-serien hatt noe spesielt fokus på singelplayer. Er vel Multiplayer de fleste gleder seg til, iallefall jeg Selvsagt er multiplayer det jeg gleder meg mest til, men skal de først dytte inn singleplayer, kan de likegjerne bruke mer enn 20min på den. Noe liknende Bad Company 2's SP kunne jeg tenkt meg. Gjerne litt lengre. Men story'n og humoren var topp.
 7. Tomb Raider... det er det beste du kom på?
 8. Bare det blir mer enn 4-6 timer singleplayer så..
 9. Så spawn ett annet sted. Har dere en base betyr vel det at dere suger.
 10. Hm, tenker på MW2 da jeg leser det. Men de fleste spillere er litt snille, og murer ikke inne fienden i ett hjørne.
×
×
 • Create New...