Jump to content

Carnifex

Medlemmer
 • Content Count

  5210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

92 :)

About Carnifex

 • Birthday 05/12/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hehe... Det er jo også en mulighet. Men heller mot Series S må jeg si. Veldig lite info om når Series X vil være tilgjengelig igjen, og det skal spilles Cyberpunk i romjulen. 😛
 2. Kanskje ikke verdens beste sted å spørre, men jeg prøver meg. Jeg har en xbox one (ikke X) i dag, og en 4k tv. Har gledet meg til cyberpunk 2077 kommer og har lyst å spille dette på konsoll. Series X kan man jo bare glemme å få tak i, så da står det mellom Series S og One X. Jeg vil nok uansett kjøpe en Series X i løpet av neste år, men hva skal jeg gjøre i mellomtiden? 1. Kjøpe en Series S (som jeg har fått lagt av i dag)? 2. Kjøpe en One X som har mer lagring og optisk drev? (F.eks. den de har på elkjøp med fallen order til under 3000. )
 3. KriZZ og Gunfreak. Det er ikke så enkelt som dere tror dette her. Hvis dere er misfornøyd er det fullt mulig å forsøke å drive sin egen gaming site.
 4. Jaja... Vi er alle forskjellig. Jeg liker veldig godt humoren.
 5. Tenker gearbox er glad for at det er mange som ikke tenker som deg. "In a new report today, 2K reveals that Borderlands 3 has sold 5 million units in its first five days, making it the fastest-selling game in its history." Når det er sagt: Fy søren for et fantastisk spill. Koser meg så mye at jeg kan nesten ikke vente til jeg kommer hjem fra jobb og kan fortsette. Level 36 og Mayham mode nå.
 6. Jeg har Origin, Epic og Steam. Funker fint og er ikke noe problem for meg som uansett spiller type ett spill av gangen. Forstår godt at utviklerne vil ha penger.
 7. VTMB er et av mine all time favorites. Gru-gleder meg til denne. Håper det blir kjempebra, men fallhøyden er enorm.
 8. Tror det blir morsomt med BL3 ja. Ser det er mange som er opptatt av å få det på Steam, men det er ikke viktig for meg. Jeg liker steam, men bruker også Origin, Epic etc.
 9. Lenge siden jeg har hatt så mye å glede meg til. BL3, VTMB2, Cyberpunk 2077 etc. Nå mangler bare et nytt Mass Effect spill så er jeg superhappy. (Må bare få tid til alt dette her).
 10. Argh ... Jaja. Vi får se hvor lurt det er. Jeg har kjøpt min siste Android telefon og det var en Huawei. Kan ikke Microsoft komme med et nytt mobil OS så jeg slipper å gå tilbake til Apple?
 11. Det tror jeg ingenting på. Folk klager fordi de liker å klage. Ingenting som tilsier at spillkvaliteten går ned fordi man tar bort reviews. De aller fleste av disse er irrelevant likevel. Så lenge mennesker er så følelsesstyrt så foretrekker jeg en skikkelig review any day.
 12. Forstår ikke helt problemet. Jeg har både steam, origin og epic. Betyr lite eller ingenting hvor spillene kommer/ligger. Om produsentene tjener mer på å bruke en fremfor en annen så har jeg ingen problemer med å forstå at det er fristende. Som det sies av andre her så har man forbrukermakten om man er svært uenig i dette. Kjøp, la være å kjøpe, gjør som dere vil.
 13. Spilte nettopp gjennom dette en gang til og må si jeg endte opp med en helt annen følelse denne gangen. Endel bugs er luket ut, folkene ser bedre ut, og spillopplevelsen var fantastisk. Anbefaler alle med hjerte for den originale trilogien å ta en titt på Andromeda igjen. Jeg sitter igjen med å tenke at dette, sammen med den opprinnelige trilogien, har gitt noen av de beste spillopplevelsene jeg har hatt og kan nesten ikke vente på oppfølgere.
 14. Hvem er vi? Siden du tydeligvis representerer flere enn deg selv? Jeg vil tippe at du representerer kun og utelukkende deg selv, og kan kanskje vurdere å skrive "Jeg, for min del, er opptatt av andre ting enn ringelyden." f.eks.
 15. Har faktisk nylig spilt gjennom RA2, Generals og Zero hour. Et koselig gjensyn.
×
×
 • Create New...