Jump to content

Kasp0me

Medlemmer
 • Content Count

  1032
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

282 :)

About Kasp0me

 • Birthday 09/12/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Heisann! Har nå fått en tilbakekalling på bilen min med produksjonsfeil og trøbbel med airbag på min Honda C-RV 2012. Nærmeste merkeverksted er 2 timer unna og jeg må ta meg fri fra jobben for å få skiftet dette. Spurte de om de kunne sende det til der jeg tar service på min bil, men dette var uaktuelt. Kan jeg kreve å få tilbakebetaling på dette? Skjønner jo at det er valgfritt og gjøre denne servicen, men også en sikkerhetsløsning som burde fikses.
 2. Men hvis kunde setter penger inn via bank må de da ha alt på det tørre vel?
 3. Kan forstå tankegangen din, men hva med å la han lese de du skrev her? Det her er jo helt perfekt å ta over en samtale da alt er som normalt. Hvis du holder ting som det her inne så blir jo ikke ting bedre. Kan tilogmed bli verre over tid for din egen del da du går å tenker på dette. Bare å si at hvis han skal få sin del av kaka, må han fortjene den. Går ann å gjøre det til en leken ting, som at du faktisk er mer " hard to get" i senga. Ta over styringa istedet for at du gir etter hans krav. Jeg synes det piffer opp veldig da dama tar kontrollen, for det viser selvtillit. Det at det blir skjeldnere med sex over tid er en normal ting for alle forhold. Spørsmålet er hvor pågående man faktisk er. Man trenger ikke å legge til ting i forholdet for at det skal bli spennende, det er bare å endre på strukturen i hvordan dere gjør ting. Hvordan dere oppfører dere mot hverandre i en seksuell sammenheng endrer ruta masse!
 4. Jeg fyller 30 år til høsten igjen, hehe. Har også sittet stille den siste uken. Lite jobbing og lange bilturer/pc-sitting.
 5. Er noe enig med deg Coffeee, men synes du ser litt hardt på "matematikken" i den sosiale formelen din. Hva med de som er følelsesfolk eller de som ikke er like kalkulerte over valg i livet? For noen er dette enkelt, for andre ikke. Jeg er av den som kjenner meg igjen i trådstarter og skjønner sårheten. Jeg spurte en kamerat som ikke inviterte meg i bursdagsfesten sin men alle andre i "gjengen". Jeg spurte hvorfor og han sa at jeg som oftest ble midtpunktet på festene og han ønsket og være det på denne dagen. Jeg skjønte jo selvfølgelig ingenting, men lettet av svaret. Han sa også at det ikke var noe problem mellom oss, men han ville at denne dagen skulle være hans. Greit nok tenkte jeg, litt forvirra, men ser jeg på det nå så forstår jeg det. Sosiale erfaringer kommer gjennom hele livet. Bare spør du! Ville jeg gjort. Da får du vertfall ro, kan hende de faktisk tror du er invitert? You never know, kan bare være en bagatell.
 6. Vet det er et sent svar i en stille tråd, men vil gjerne takke for kjempegode tilbakemeldinger! Derfor jeg spør her inne Knall folk
 7. Heisann! Har vært plaget den siste uka med at venstre lår vibrerer, dette er så plagsomt. Det er ikke "leamus" eller muskelsammentrekninger, men kan sammenlignes med at du såvidt kjenner mobilen vibrerer i lomma. Jeg skjønner ingenting, men kjenner det så fort jeg sitter stille. Det går i puls av på i maks 2 sekunder på og av. Dette irriterer meg grønn og lurer på om noen har vært borti det samme? Jeg sliter med mild skoliose i korsryggen og har ofte hatt strålinger ned hele beinet, men aldri kun i lår. Dette stråler ikke. Håper det er noen kyndige der ute som aner hva dette kan være, eller noen som har vært borti samme merkelige symptom og funnet fasiten.
 8. Heisann! Nå kommer et litt tåpelig spørsmål. Min far påstår at om bilen blir parkert med hjulene i høyre/venstre posisjon så vil dette slite på delene i bilen. Stemmer dette? Parkerer nemlig bilen i en L-form og rygger inn i denne med rattet i posisjon så jeg bare kan kjøre den ut, uten at jeg må ratte noe som helst neste dag. Takk for svar 😁
 9. Heisann! Jeg jobber fast 16,5% fast i en butikk. Gjennomsnittlig har jeg jobbet 60% i 8 år. Når jeg kom på jobb i dag så hadde de satt opp en ny timeliste med forslag om hvordan ting skal bli, så ingenting er satt fast på papir enda. Jeg jobber lite og har en del fri. De få gangene jeg møter familie/venner eller skal noe skjer dette i helgene. Vanligvis har jeg jobbet anhver helg fast. Jeg sa at dette ikke ble aktuelt for meg til sjefen og han sa han kunne tvinge meg. Har jeg noe som helst jeg skulle/kunne sagt om dette eller må jeg bare akseptere skjebnen? Takk for svar
 10. Ja jeg er organisert! Han nye ble ansatt fordi jeg ikke kan dekke 2 mann, men i min situasjon er jeg avhengig av inntekt, noe ikke den nye ansatte er. Han er en kamerat og i samme alder som de andre som jobber her. (40-50) jeg er 29. Jeg har alltid vært ekstrahjelp, noe jeg synes jeg burde kunne slippe. Han nye har inntekt ifra andre kilder også, han er ikke avhengig av butikken vår. Så det optimale hadde vært om han hadde blitt ekstrahjelp å jeg hadde fått resterende prosent av gamle 100%-stilling som opphører.
 11. Ja.. Hovedspørsmålet er om jeg har noen rettigheter her mtp ansinitet eller andre "goder" som gjør at jeg stiller i en bedre posisjon enn den nye ansatte. Ja jeg har masse mer erfaring med alt av varer, bestilling, oppgjør etc. Men vet ikke helt hvor jeg har nysjefen.
 12. Komplett har endret på systemet sitt som jeg har forstått via jobb. (vi får ikke tak i varer vi vanligvis har fått fra Itegra, kompletts bedriftsystem).
 13. Hvis du er organisert ville jeg ringt! Hvis du ikke er organisert så ville jeg meldt meg inn. Dette hjalp meg da jeg hadde problemer på jobb med tanke på lønn å annen problematikk med sjefen. Aldri vært noe krangling, fra sjef etter snakk med organisasjonen jeg er under
 14. Har jobbet for sykefravær med kontrakter, har prøvd som du skriver over å få denne stillingsprosenten jeg har jobbet via fagforbundet, men lyktes ikke pga som du skriver; sykefravær og ferieavvikling. Jeg har pratet med nåværende sjef, men han sier at han ikke har noe han skulle sagt på dette, fordi stilling til ny sjef kommer først, så utlystning etter at gamle sjef har gått av i februar.
×
×
 • Create New...