Gå til innhold

Tråden om Fallout: New Vegas. (Ingen OT og ingen piratsnakk.)


Anbefalte innlegg

Synest spillet er dritt bra. Skulle lett vært en pimp da hehe, med egne horer som man samler in cash fra en gang for dagen, og banker opp kunder som ikke betaler :p men det kommer vell i en modd til slutt hehehe

Du kan være pimp med modden som heter Animated Prostitution. Du kunne værtfall det i FO3.

Edit: Altså du kan ha horer som du får penger av og sånn.

Endret av DevilFish
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+89234341

Synes Bethesda har fjernet mye av moroa med å levle opp og bygge karakteren. Skill book endringen er spesielt irriterende, samt at man bare får perk annenhver level. Synes også man levler for fort, mye fordi vanskelighetsgrad og XP ikke henger sammen lenger.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Så når du leser noe husker du det i 2 minutter?

 

For det første fjernet de ikke de gamle skillbøkene, bare la inn færre av dem. For det andre blir det litt for bakvendt å prate om realisme i et spill som Fallout xD.

 

Spiller forøvrig på konsoll så mods hjelper meg lite. Spill burde klare å stå på egne føtter uten hjelp fra brukerne selv om det selvfølgelig er en fordel å kunne modde

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349

Det med bøkene man leser var bare irriterende.

Fant en del av de og samlet de opp, brukte ca 7 på en og samme gang, og etter to minutter kom det opp:

 

"True Police Stories has worn off"

 

Jeg trodde det var det samme som i Fallout 3, der man leste en skillbook og fikk f.eks høyere Science osv.

Lenke til kommentar

Hehe, jeg trodde det samme selv i begynnelsen. Så det sto +10 og jeg trodde jeg hadde funnet gull. Ble en rask reload av saven der ja :wee:

 

Noen av de bladene har jeg funnet veldig nyttig, særlig med Reading Comprehension som dobler den midlertidige økningen. Når så mange samtaler har en skill check er det så utrolig kjipt å ikke få hvite hva som skjer om du klarer den. Så da kan man bare hoppe ut av samtalen, poppe en Party Time Mentat (som stacker med vanlig Mentats!) og lese et blad før man prøver seg på samtalen en gang til med mer enn høy nok skill for å komme seg igjennom.

 

De bladene som gir deg økt guns osv har jeg ikke funnet nyttig. Særlig ikke den som gir + sneak. +10 eller 20 sneak gjør liksom ikke så mye forskjell og når en stealth boy gir +100 ser jeg ikke helt vitsen. Kanskje nyttig for de med så lav sneak at de ikke får nasket nødvendige ting ut av lommene til folk i quests, men ellers.. nei.

Endret av raid2
Lenke til kommentar

Altså, dere har fått med dere at det er to forskjellige skillbooks. Den ene typen er et magasin som midlertidig gir deg +10 i en skill, den andre er enn bok som permanent gir deg +3 i en skill. Med perken comprehension økes disse bonusene til +20 og +4.

 

Det finnes 4 bøker til hver skill. På den ene karakteren min har jeg hentet absolutt alle disse bøkene, plus at jeg har tatt compehension. Det er 208 ekstra skill points, dét.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Veldig få av de permanente skillbøkene. 4-5 for hver skill, som kan gi maks 4 skill points per bok. Samtidig har du ikke Bobbleheads som gir 10 poeng så du har ikke mulighet til å makse skillene slik du har i FO3

Lenke til kommentar

Da har jeg runnet spillet som en relativ snill person, Tokk meg litt over en uke siden jeg gjorde masse sidequest, men gjorde jo ikke halvparten så mye som går an.Er spent på den onde siden, så skal prøve det nå :D (Allright, now get me the fuck out of here, Come one what are u waiting for, i dont wanna get shot) haha

Lenke til kommentar

AAARgh, holdt på i evigheter med questen, put a spell on you @ mccarren.. Curtis går aldri ut den døra til flyplassen, bare vimser ut og inn i evigheter. Tatt andre quests i mellomtiden og dratt tilbake, men samme skjer...??

 

Hvorfor må han ut av tårnet? Enten dreper du han, looter activation code, pick-pocket koden fra han eller bruk explosive skills til å ordne bomba.

 

Lenke til kommentar

AAARgh, holdt på i evigheter med questen, put a spell on you @ mccarren.. Curtis går aldri ut den døra til flyplassen, bare vimser ut og inn i evigheter. Tatt andre quests i mellomtiden og dratt tilbake, men samme skjer...??

Still deg i skjul utenfor tårnet og vent til klokka er 0130. Da er det bare å gå inn i tårnet og konfrontere ham.

 

Lenke til kommentar

Neon som vet hvor jeg få tak i sånn som gjør meg usynlig ? Husker ikke hva det heter :p

 

Finner stealth boys over alt jeg. Mange som selger det også

 

Fant nettopp Tesla-Beaton Prototype ved Vertibird vraket. Hvordan fikser jeg på det? Hva våpen går det an å fikse med? Lyst å bruke beistet :p

 

går det ikke å bruke weapon repair kit?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...