Gå til innhold

Den store iPad tråden.


Sisyphus

iPadilicious?   

570 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe / har du kjøpt én iPad?

    • Ja! Har syntes denne var fantastisk fra dag 1!
      202
    • Var skeptisk først, men har tenk å kjøpe én!
      79
    • Nja.. kanskje litt senere.
      88
    • Venter på en annen tablet.
      60
    • Ser ikke helt bruksområdet .
      141


Anbefalte innlegg

Lurer på om det er andre her med tvilling-sim fra chess her som har bestilt bankid til iPhone og iPad4? Har nå fått nytt sim kort som er til bankid til begge enheter. Men, det som er problemet er at jeg søren ikke får In 4G (LTE) lenger? Å det irrer meg litt... Er det noen som har opplevd det samme eller har noen gode tips for å få LTE tilbake? Har nå ca 12 downloud på 3G men jeg lå på ca 30-40 på 4G å det er litt kjappere hehe. Tipps mottas ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fungerer brillefint her, men har funnet ut at for at andre skal kunne klare å koble seg til så må min iPhone / iPad være inne på siden for "Personal Hotspot" innstillingene. Jeg kan ha personal hotspot aktivert, men er jeg ikke inne på selve innstillingene på telefonen / nettbrettet så klarer jeg ikke å koble til enheter. Er jeg inne på innstillingene derimot så går det helt fint.

Lenke til kommentar

Fant endelig ut hvordan man kan streame videoer fra en harddisk direkte til iPad, så man slepper å bruke interne lagringsplassen :w00t:

Med denne dingsen http://www.komplett.no/icy-box-ib-wf200hd-hdd-wi-fi-kabinett/790836#!tab:info, så er det bare å sette i 2.5" harddisk og fylle på det man vil se.

Når man kobler den til iPaden gjennom Wi-fi som forsåvidt er ganske enkelt, så kan man streame hva man vil gjennom VLC fra appstore som er gratis uten å måtte stresse eller konvertere noe som helst. Funker med engang...

Støtter til og med MKV filer (med dolby digital lyd), kjører HD filmer perfekt, ble så imponert at jeg måtte dele det med andre her :p

Eneste jeg prøver å få tak i nå er en adapter så jeg kan lade harddisken med 12V cigaret tenner i bilen, batteriet på harddisken varer cirka 4 timer "only".

Endret av Iceman22
Lenke til kommentar

Hmm, har sett dette trikset før men ikke tenkt over det i en periode hvor en iPhone4 virket å ha en utslitt home knapp. Det ser ut som dette trikset kan ha gitt den nytt liv. Skal ikke juble ennå men får se hvordan den oppfører seg videre. Bruker den kun til musikk/trening da jeg har en 4S og 5S i tillegg. Men akkurat nå er det "wow it really worked!".

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Så langt 1 av 4 med slike problemer i denne tråden.

Kjøpte meg iPad mini retina på fredag og skjermen min er ikke uten feil. Øvre delen er litt rød aktig, nedre delen er gul/grønn aktig og midten er helt fin. Dog syns det kun på hvite bakgrunner og midddels lysstyrke, om lysstyrken justeres helt opp blir det så å si borte.

 

Har lest litt rundt på utenlandske forum og problemet virker å være større enn hva som oppleves her til lands, foreløpig. Flere har byttet inn og fått tilbake en ny med samme problem.

 

For min del er spørsmålet om det blir verre over tid eller ikke. Har til nå ikke plaget meg i større grad, men skulle det bli verre, blir det fort veldig irriterende.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...