Jump to content

Sisyphus

Medlemmer
 • Content Count

  1322
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

150 :)

About Sisyphus

 • Birthday 01/01/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Quaric, de har gode forbindelser til CERN hvis du er into that sort of stuff. Good choice. Herr Brun, hvor tar du deltid øk.led?
 2. Jeg har hatt Momentum et par måneder. Putene er relativt små (står i stil til hodetelefonene) men dekker mine ører fint og jeg har over gjennomsnittlig store ører (ikke empirisk utredet). Byggekvaliteten er absolutt veldig veldig bra, og de er ganske lette. Putene er og herlig myke og trykket på hodet er generelt minimalt. Lyden er også bra med et fokus på mids vil jeg si. De er kjent for å være litt "recessed" så vokaler er litt mer i bakgrunnen enn andre hodetelefoner. Egentlig er de litt i samme båt som HD650.
 3. Hei. Jeg leier en leilighet og i den leiligheten var det en klassisk gitar (Yamaha CG130A) med 3 stk stålstrenger og 3 stk nylonstrenger. De som eier leiligheten hadde ikke spilt på den en stund, og de sa jeg kunne bruke den (er ingen mester men har spilt noen år). Jeg trodde en slik set-up var for en spesiell sound, og at du kunne bruke alle slags acoustic strenger. Jeg byttet da disse strengene, og tenkte ikke mer over det. De som jeg satt inn var 6 vanlige acoustic stålstrenger og brukte disse. Senere fant jeg ut at denne gitaren ikke var designet for 6 stålstrenger, og at presset disse ga kunne få hele bridgen til å fyke av. Dette skjedde heldigvis ikke, men når jeg tok av strengene igjen så løsnet nut'en. Saddle'en var også løs, men skal vel være slik? Er det noen stor krise å bruke superlim eller trelim for å lime nut'en tilbake, eller bør jeg ta den med til en workshop (bor i Geneve, så vil helst slippe å ordne dette på fransk)? Og, er det noen som vet hva slags strenger en slik klassisk gitar trenger? Jeg kastet de som var på..
 4. Noen som har lyst å kaste scroll of ressurection?
 5. Får dere error 37 er det bare å prøve til det funker Pleier å fungere på 2. eller 3. forsøk her, sist for 20 sekunder siden.
 6. Er det så helvetes vanskelig å bruke spoilertag!!!! At Diablo er med i spillet kan neppe kalles for en spoiler. Regner med at det var den posten du reagerte på. Rettelse, det ER en spoiler. Ikke alle har nerda så mye at de har fått med seg slike detaljer før spillet startet. I don't want to live on this planet anymore...
 7. De siste 100.000, hvem var det som fikk betalt ned smålån, kredittkortgjeld og fikk møblene osv? Og hvilken kontrakt hadde dere mellom deg og din eks samboer, og foreldre?
 8. Er det normalt at min tablet skal kjøre på ca 641/766 RAM uten noen "last"? Ganske sykt at en såpass "kraftig" tablet skal kjøre på 85% RAM for å holde seg selv oppe. Never mind!
 9. Bare hvis de er like store. Det du i praksis har når du har en parallellkobling er en spenningsdeler. Strømmen er relativ etter hvor store motstandene er i forhold til hverandre. Formelen for en spenningsdeler er (R2/(R1+R2))*U Det blir (12/(4+12))*12 = 9V. og (4/(4+12))*12 = 3V. Det blir summert opp 12V. Check. Så bruker du ohm's lov til å finne strømmen.
 10. UiA er eneste plassen i Norge med mekatronikk (iallefall på master og doktorgrad) såvidt jeg vet. Det er vel ikke nødvendigvis så veldig relevant til oljevirksomheten da sett opp i mot petroleumsfag, men det finnes en del jobber uansett. UiS tjener godt på lokalitet, og NTNU er NTNU, men begge skolene har høye snitt for å komme inn på petroleum, og jeg tror nok du får tilsvarende gode jobber uansett hvilken skole du går på. Avhengig av prestasjon selvfølgelig.
 11. Jeg fikk 20.000 i stipend og lån fra lånekassen for 10 sp sommerkurs (dette skulle visstnok kun være 75% belastning av 2 måneder). Dette inkluderer da masse lån (tror jeg fikk litt over 8000 ekstra i lån) så det meste må betales tilbake. Veldig greit å ha de pengene videre da, i tillegg til de 18000 en får i August.
 12. Har bare prøvd med Android gjennom Eclipse (Java + XML) med egen Android plug-in. Det er i utgangspunktet veldig greit å lære seg, spesielt siden det finnes så utrolig mange ressurser på internett. Vi hadde dette gjennom et introduksjonskurs i Java på universitet da, så vi fikk litt hjelp men det går veldig greit å lære seg alene, et steg om gangen.
×
×
 • Create New...