Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Leste samme ryktet fra Custis i går kveld. Han er rimelig treffsikker med Man Utd ryktene selv om han jobber i The Sun. Kjempebra for oss og for Rooney.

 

Håper dette stemmer og at han får 4-5 gode år hos dem. Han trenger å flytte på seg for å prøve å få karrieren på riktig vei igjen. Kan bli en mega suksess i Everton, noe jeg håper at han blir. For en legende han er!

Lenke til kommentar

Manchester united slet med å score mål forrige sesong, og nå har de mistet mye offensiv kraft i Zlatan og Rooney. Morata virker klar, men jeg mener det trengs ytterligere enn offensiv forsterkning fra øverste hylle enten ving, 10-er eller spiss for å erstatte Rooney. 

Lenke til kommentar

Agenter ødelegger ryktet til flere spillere. Rooney sin City-flørt ødela mye for Rooneys ettermele i United. Tilsvarende ser vi kanskje i Italia nå, med Donnaromma. Agenter dytter spillere ut i uføre, for å forhandle fram astronomiske kontrakter.

 

Edit:

Jeg sitter forøvrig ikke med inntrykket av at Rooney stod for mye offensiv kraft hos United i fjor. Nå så jeg bare rundt 35-40 kamper i år, og Rooney var vel på banen i rundt halvparten. Flere av dem som innbytter, uten at han endret kampbildet.

Det er viktigere å få i gang Matrial og Rashford enn å erstatte Rooney. Hullet etter Zlatan må vi fylle med nytt blod.

Endret av Hr.Senior
Lenke til kommentar

Jeg har ikke vært en kjempefan av Lukaku. Synes han bruker for mange touch, har et litt svakt første touch, og han har omtrent like god teknikk som Teddy Sherringham. Samtidig har han fart, styrke, hodestyrke og klarer å holde på en ball. Han fremstår som en halv Zlatan når det kommer til oppspillspunkt. Han er raskere enn Zlatan var i United. Lukaku virker smartere som fotballspiller enn han var for 2-3 år siden, og det er jo positivt..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...