Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-GlDE6z

Bortsett fra at det ser ut som om han akkurat har fullført en cellegiftkur, så er da Robben ganske så namnam.

Filming er noe jeg vil ha vekk fra fotballen generelt, og da spesielt united. Ikke faen om jeg ønsker Robben velkommen uansett om han scorer 50 mål etter filmingen sin. Å jukse seg til seriegull er en dårlig sesong i mine øyne.

Endret av Slettet-GlDE6z
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, si det. Hvis Valdes kommer tilbake i form er han jo en stjernespiller. Ikke uten grunn at han spilte fast på Barca når de tok det ene trofeet etter det andre. 

Det tror jeg også, han er ganske solid. Håper han får noen gode kamper i starten sånn at han ikkje får mye pes fra fansen osv. og at han får litt selvtillit. 

Lenke til kommentar

Jeg ser for meg at det er Valdes som erstatter selveste David De Gea. Dermed trenger vi ny reservekeeper da også Lindegaard reiser. 

 

Ny høyreback: Burde vært Clyne, 24 år og fått god erfaring på baken. Kontrakt i 1 år til og selges for "hele" 15 mill pund. Alves kommer trolig inn, god offensivt men mindre god hjemover. Miranda / Otamendi inn, klasse stoppere. Det holder for vår bakre 4`er.

 

Midtbanen: Trenger 2 mann. Det mener jeg er Schneiderlin som kjenner ligaen og har vært meget god. Ingen tilvening av større art.

Gundogan har det vært snakket MYE om. Litt usikker pga skader m.m men er tross alt kun 24 år. 20 mill pund er nokså mye for en med 1 år, men samtidig må ikke Dortmund selge om de ikke får det de ønsker. Schweinsteiger vært linket endel, takker ja til han også

 

Ny spiss - takker ikke nei men er ikke noe prækert behov. Rooney spilte store deler midtbane i år, flytt han frem og han banker inn 20-25. Pluss på med Persie og Wilson. United spiller stort sett med 1 spiss.

 

Salg: Lindegaard, Evans, Rafael(dessverre), Nani og Chicharito. 

Lenke til kommentar

Han spilte omtrent like mange kamper på midtbanen som i angrep denne sesongen (18 vs 15). I tillegg så puttet han flere mål per kamp som midtbanespiller. Ser virkelig ikke for meg at Rooney kommer til å sette 20-25 mål ila en sesong igjen, selv om han kun får spille angrep. (Håper riktignok at jeg tar feil, for han kommer til å starte så og si hver eneste kamp neste sesong også...)

Lenke til kommentar

Det er uten tvil lettere å bli servert mål fra en spissplass. Rooney i form putter jevnt og trutt samt han slipper å ta de dypeste returløpene. Han jobber godt nok som han gjør, men som Rvp utalte nylig. Etter at Lvg kom inn og tok over roret har spissene jobbet på en helt annen måte enn under Alex. Mye mer retur løp og slitsomme jaginger man "slapp" unna med tidligere. 

 

Men, vi får se. Jeg ser ikke altfor mange høyaktuelle spisser som ville dunket de eksisterende på benken. 

Lenke til kommentar

Så hvorfor skulle dette eventuelt endret seg neste sesong? LvG vil fortsatt være treneren. Rooney har alltid vært med å birdrat bakover i banen, dette er ikke noe som er nytt fra i år av. 
 

Rooney er ikke god nok og har ikke vært det på mange sesonger. Han har slitt jevnt og trutt siden 2010 med å finne noen form i det heletatt.

Lenke til kommentar

David McDonnell sa vel på MUTV i april at United allerede hadde signert Clyne og at overgangen ville bli offentliggjort til sommeren. Så vet ikke jeg. 

 

(Fant ikke noe videoklipp av at han sier det, så kan faktisk være oppspinn).

 

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-transfers-clyne-done-9046198

 

 

 

David McDonnell, from our sister paper the Daily Mirror, was on MUTV's United in Press programme on Tuesday night and claimed Nathaniel Clyne to Manchester United was a 'done deal'.  
Lenke til kommentar

 

Ikke et rykte på noe som helst hvis, men hva med Mauro Icardi framover på banen? Ung, toppscorer i Serie A. Det negative er vel at han ikke er blant de raskeste.

den påstanden der har jeg iiiingen tro på.

 

 

Vel, er bare å glemme uansett. I dag kom nyheten om at han har signert ny kontrakt fram til 2019. 

Lenke til kommentar

Lewandowski eller Müller. 

 

On another note :

http://www.theguardian.com/football/2015/jun/04/liverpool-raheem-sterling-manchester-united

 

 

 

Raheem Sterling is open to a move to Manchester United, although the player is concerned how the transfer would be received given the fierce rivalry between the clubs.

 

 

Blir for dyr til at jeg vil ha han i grunn. Dessuten har vi allerede Depay og Januzaj. Samtidig er følgende ganske kult på papiret. 

 

Wilson

Depay - Januzaj - Sterling

Endret av G27
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...