Gå til innhold

ChFN

Medlemmer
 • Innlegg

  795
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

8 156 profilvisninger

ChFN sine prestasjoner

230

Nettsamfunnsomdømme

 1. ChFN

  Grove vitser!

  Hva er likheten mellom kjønn og Twin towers? - For 25 år siden fantes det to
 2. Synd med smoothstreams 😌 Hvis noen har invite til en annen tjeneste, så tar jeg også gjerne imot
 3. Vurderer å kjøre kun Salah som premium. Kan få et lag som har et veldig høyt potensiale hvis man kun går med han, men kan selvfølgelig svi hvis feks Haaland slår ordentlig til fra start:
 4. 5/10 Ikke helt min smak, men grei nok Anbefaler headset på denne. Helt rå basstemme på han langhåra foran (Geoff Castellucci)
 5. Takk for alle tips så langt. Snakket med henne en gang til angående budsjett. Tok litt for hardt i, så budsjettet er nå justert til rundt 1000. Ser litt på Glenfarclas 21 som ble nevnt over her. I tillegg til et par stk fra Kavalan: - podium single malt til 769kr - single malt til 809.90kr - Sherry oak til 959.90kr Er disse bra whisky i denne prisklassen, eller ville dere gått for noe annet?
 6. Hei Jeg fikk spørsmål av sjefen min om jeg kunne komme med noen forslag til en god whisky uten så mye røykpreg, som hun skal gi i julegave til typen. Kjenner han ikke så godt, men forsto henne slik at han er en whiskyentusiast. Jeg er selv mest glad i whisky med kraftig røykpreg, så jeg er ikke så sterk på urøkte. Tenkte derfor det kunne være greit å spørre her i denne tråden. Fikk ikke noe konkret budsjett. Betydde ikke så veldig mye hva den koster, men den måtte være innenfor rimelighetens grenser, så kom gjerne med forslag i prisklassen 500-2000 kr. Hvilke(n) whisky ville dere gått for innenfor dette budsjettet?
 7. ChFN

  Manchester United

  Deilig seier. Man får ikke se en sånn reaksjon fra en spillergruppe som har mista trua på manageren sin!
×
×
 • Opprett ny...