Jump to content

Bob Sacamano

Medlemmer
 • Content Count

  1207
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

269 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14603 profile views
 1. I juli går flyturen til Praha, med retur fra Budapest. Vurderer Bratislava som mellomdestinasjon, og leie bil der i 2-3 dager. Noen som er kjent med Slovakia og har tips til dagsturer? Er forsåvidt åpen for andre mellomdestinasjoner også.
 2. Jeg anbefaler Krakow. Var der i november, og bortsatt fra at vi måtte forhåndsutfylle et skjema og vise koronapass ved innreise var begrensninger knyttet til uteliv ikke-eksisterende (selv om diverse reiseråd og artikler sa det motsatte). Konsentrasjonen av barer og klubber er størst rundt gamlebyen, men jeg anbefaler sterkt at dere tar en kveld i Jewish quarter dersom dere vil styre unna hordene med mannlige britiske turister. Her finner dere mange kule barer og klubber, blant annet Nowy Kraftowy som har et enormt utvalg av øl på tapp. Det er ellers en veldig fin by, med nok av ting å se og gjøre på dagtid.
 3. Det er heldigvis en gjennomgående billett. Det hadde uansett vært kjipt å måtte vente på et nytt fly til Gdansk, men jeg får satse på at dette går fint selv om jeg er totalt overnevrotisk når det kommer til å ha god tid på flyplasser. Dette er forøvrig tredje gangen på rad Norwegian endrer billetten min noen dager etter at jeg har bestilt. Skulle nesten tro noen som jobber der har en agenda mot meg! Takk for svarene!
 4. Torsdag 17. mars mars skal jeg reise fra Stavanger - Gdansk med mellomlanding på Gardermoen. Begge fly er med Norwegian. Fikk nettopp mail om at Norwegian har endret billetten min, slik at jeg kun får 55 min transit i Oslo. Er dette nok om jeg kun skal reise med håndbagasje, eller risikerer jeg å gå på en smell? Har muligheten til å endre billetten til en mye tidligere flygning, med det vil medføre nesten 5 timer venting + en saftig taxiregning.
 5. Ja til koronapass. Samtlige bedrifter bør få muligheten til å kreve koronapass av de ansatte, og gis hjemmel til å sparke de som nekter å vaksinere seg - uten oppsigelsestid og kompensasjon. Butikker og andre publikumsrettede bedrifter som lar antivaxxere jobbe der, bør få pålegg om å tydelig merke dette ved inngangen til bedriften. Munnbindpåbudet må utvides til å gjelde alle offentlige bygg og butikker, selv om en kan holde avstand. Brudd på påbudet må straffes med ekstreme bøter.
 6. Kunne ikke vært mer enig. Bare synd de får 30 dager betalt permisjon først.
 7. Gleder meg! Vender stadig tilbake til dette spillet, og blir gang på gang overrasker over hvor aktivt det fremdeles er. Synes oppussingen ser nydelig ut og det virker som om gameplayet flyter veldig bra. Det viktigste for min del er at de fikser opp i bottingen og duping.
 8. Jeg har stor sympati for fjerdedommeren, og synes det er ganske åpenbart at han ikke mente dette i rasistisk øyemed. Når det er sagt, har det jo de siste årene blitt arrangert ørten antirasismekampanjer av Fifa, UEFA, og bortimot alle fotballforbund i Europa. Når du er med og dømmer i den absolutte eliten i verdens største sport, burde det derfor være fullstendig åpenbart for alle involverte at å tiltale en spiller eller trener på denne måten er noe av det mest idiotiske som er mulig å gjøre for sin egen karriere. Kultur- og språkforskjeller er fullstendig irrelevant når du faktisk har fått ansvaret med å dømme i verdens største internasjonale klubbturnering. På jobben min er jeg daglig i fysisk kontakt med nordmenn og utenlandske i alle størrelser, fasonger, og hudfarger. Hadde jeg omtalt noen som "den svarte" eller kommentert f.eks vekten til noen for å enklere identifisere dem, hadde jeg havnet i alvorlige, alvorlige problemer. Derfor har jeg aldri gjort det, og kommer aldri i verden til å gjøre det. Det samme kan overføres til omtrent alle andre yrker, enten du er butikkansatt eller foreleser for 200+ studenter. Vanskeligere er det ikke!
 9. Da har Bjarne Berntsen fått fyken i Viking (!) https://www.aftenbladet.no/sport/i/391GaL/siste-bjarne-berntsen-har-faatt-sparken-i-viking Vet ikke helt hva jeg skal si. Totalt uventet for min del, i hvert fall.
×
×
 • Create New...