Jump to content

Bob Sacamano

Medlemmer
 • Content Count

  1200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

283 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har stor sympati for fjerdedommeren, og synes det er ganske åpenbart at han ikke mente dette i rasistisk øyemed. Når det er sagt, har det jo de siste årene blitt arrangert ørten antirasismekampanjer av Fifa, UEFA, og bortimot alle fotballforbund i Europa. Når du er med og dømmer i den absolutte eliten i verdens største sport, burde det derfor være fullstendig åpenbart for alle involverte at å tiltale en spiller eller trener på denne måten er noe av det mest idiotiske som er mulig å gjøre for sin egen karriere. Kultur- og språkforskjeller er fullstendig irrelevant når du faktisk har fått ansvaret med å dømme i verdens største internasjonale klubbturnering. På jobben min er jeg daglig i fysisk kontakt med nordmenn og utenlandske i alle størrelser, fasonger, og hudfarger. Hadde jeg omtalt noen som "den svarte" eller kommentert f.eks vekten til noen for å enklere identifisere dem, hadde jeg havnet i alvorlige, alvorlige problemer. Derfor har jeg aldri gjort det, og kommer aldri i verden til å gjøre det. Det samme kan overføres til omtrent alle andre yrker, enten du er butikkansatt eller foreleser for 200+ studenter. Vanskeligere er det ikke!
 2. Da har Bjarne Berntsen fått fyken i Viking (!) https://www.aftenbladet.no/sport/i/391GaL/siste-bjarne-berntsen-har-faatt-sparken-i-viking Vet ikke helt hva jeg skal si. Totalt uventet for min del, i hvert fall.
 3. Helvete. Dette må vel være den objektivt mest underholdende utslagsrunden i CL noensinne?
 4. Det har for de fleste vært kjent lenge at Trond Giske er involvert i flere saker med kvinner.. Alle har hørt om tilnærmelser han har gjort i nyere tider, og de fleste hørte vel om diverse episoder lenge før det ble en nasjonal mediesak. Men hva med det som har skjedd nå, der noen innrømmer å ha invitert han til å posere på noen bilder som åpenbart vil skape en mediesenter? Selvfølgelig er det et tegn på ekstremt dårlig mediehåndtering, men hvor mye straff fortjener han?
×
×
 • Create New...