Gå til innhold

hva skjer med begin.no


Anbefalte innlegg

Hva skjer med begin.no? Jeg har alltid likt den litt uorganiserte startportalen for tek.no nettverket.

 

Men for en stund tilbake, lurer på om det ikke var på starten av sommeren (ser datoene er 19/7-09), så forsvant oppdateringene av nyheter.

 

Og nå de siste dagene har ingressene sluttet å dukke opp.

 

Så ett ønske er å få dette opp å kjøre igjen så jeg( og kanksje noen andre :) ) kan få en enkel og oversiktlig oversikt over nye artikler som har dukket opp i løpet av dagen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har alltid foretrukket begin.no fremfor rss, og tek.no er en ganske rotete side for å se hvilke nye artikler som har dukket opp i løpet av dagen.

 

Tror ikke det er mye som skal til for å få begin.no til å fungere igjen, så derfor etterlyser jeg at noen bruker ett par timer på at den skal fungere ordentlig igjen :) Spesielt siden det er den metoden som passer meg best for å følge med på hva slags nye artikler som dukker opp.

Lenke til kommentar

 

(...) "From your 30 subscriptions, over the last 30 days you read 5,422 items"

 

og nettopp derfor foretrekker jeg begin.no

 

 

Jeg vil ikke ha 5422 gjennstander. Se på anandtech.com som tilsvarende side osm har ting slik jeg vil ha det. Der dukker de siste døgnene med dailytech opp på siden, og anandtech sine artikler i hovedraden i kronologisk rekkefølge. Enkelt og oversiktlig for meg.

 

Slik har det også pleid å dukke opp på begin.no, slik som har passet meg godt. Da kan jeg når jeg vil gå til siden å se etter om det er noe nytt og interesant. Rss synes jeg fort blir masete, og man kan sikkert legge noe psykologisk i det, men det er nå slik jeg foretrekker det. Og intill for noen få dager siden hadde jeg ingenting å utsette på det er heller.

Lenke til kommentar
Vel, i google reader tar man unna 2-300 oppdateringer på noen få minutter. Bare å scrolle nedover forbi det som ikke er intressant.

 

Jeg tror jeg skal prøve meg på nytt i klartekst. Jeg foretrekker begin.no fremfor google reader.

 

 

 

 

 

Tror ikke jeg kan forklare det enklere. ;)

Lenke til kommentar

Hepp!

 

Tråden er sett altså, den store utfordringen er dog å finne et fornuftig svar. Tek.no er det nye ja, men jeg skal snuse litt om det er noen som har et noe mer utfyllende svar å komme med.

 

Det at drift skal bruke noen timer på å fikse ting på Begin.no tror jeg nok ikke skjer med det første. De er overarbeidet og underbemannet nok som det er og har en liste over ting som skal gjøres som er latterlig lang.

Lenke til kommentar

problemet må vel være at det ikke er/var reklame på siden, så de ønsker vel ikke å legge krefter inn der hvor det ikke er penger å hente. Og en av de tingene jeg likte var at den var enkel og grei uten masse vås. 

 

Men samtidig merker jeg at hw.no mister en trofast leser, siden jeg ikke har noen behagelig oversikt lenger. Trodde egentlig at jeg kunne bruke artikkeloversikten, men den har ikke det blikkfallet som begin.no hadde. Men verden går vel fremover og jeg får finne andre steder å lete frem hardware-nyheter :)

diskusjon.no, og prisduiden.no er jo fortsatt atraktivt ihvertfall

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...