Gå til innhold

Anmeldelse: Demon's Souls (PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Wow, overraskende at det fikk hele 10/10. Bra at dere omtaler dette selv om det ikke er ute i Norge enda. Bestilte det fra Platekompaniet for 8 virkedager siden, men det er fortsatt ikke sendt, selv om det stod at det skulle ta 1-5 dager før jeg fikk det. Gleder meg ikke akkurat mindre etter denne omtalen... :)

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Kjøpte delux edition på vgp.ca og angrer ikke et sekund. Fikk spillet dagen før jeg fikk U2 og jeg har brukt MANGE flere timer på dette spillet. Spilte gjennom U2 en gang på hard + 2 kamper online så måtte jeg bare putte dette spillet inn igjen.

Jeg ELSKET U2, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte det. DS er likevel et spill som kommer til å bli spilt mer, og det kommer trolig til å bli det mest spilte spillet i ps3samlingen min (og det begynner å bli en god del spill der ^^).

Lenke til kommentar

Er ikke enig med deg der, hvis man skal ha en karakterskala må man bruke hele skalaen. Demon's Souls har jeg igrunn ingenting annet enn småpirk å utsette på, samtidig som opplevelsen er storslagen. Da blir det full pott.

 

Går heller ikke helt med på at From Software er "relativt ukjent", egentlig. Armored Core er en serie som har solgt bra, og den er det From som står bak.

Lenke til kommentar
Skjønner at det var gamer.no som stod for den gamle klassifiseringen når det gjelder anmeldelsers karakterer :) Synes uansett at 10/10 skal være umulig å oppnå, men all kudos til det relativt ukjente spillselskapet som har klart å få til dette :)

 

10/10 er ikke umulig å oppnå hos oss, men den henger INMARI høyt. Til informasjon er dette faktisk den første tier'n vi gir ut. Nettopp fordi dere skal kunne stole på at spill som får tiere faktisk er knallspill verdt hver krone.

 

Når man først har en skala fra 1 til 10, så bør man jo også bruke den :)

Endret av HelloKjersti
Lenke til kommentar

10 er ikke perfekt heller. Vil råde deg å lese retningslinjene for karaktersetting, som jeg ikke har ork til å lete frem nå.

 

Uansett, hvorfor i det hele tatt ha en karakter som aldri blir brukt? Denne diskusjonen har blitt gjort til det kjedsommelige, men ingen spill er perfekte, og det er opplevelsen som helhet vi graderer.

 

I det hele tatt tror jeg folk alt for ofte tenker matte når det kommer til spillanmeldelser. Spilljournalistikk har veldig lite til felles med matematikk. F.eks er det en misforståelse at en anmelder begynner på karakteren 10 og substraherer seg nedover for hver feil man finner. Det er nok svært få anmeldere som jobber på denne måten.

Lenke til kommentar

Prøving og feiling i spill har aldri stått høyt i kurs hos meg. Spillet ser unektelig flott ut, og det virker spennende, men jeg har aldri hatt sansen for disse stadige nederlagene, selv om det føles aldri så godt å endelig klare en ting man har prøvd på lenge. Når anmelder skriver at han flere ganger var på nippet til å gi opp tror jeg ikke at dette spillet er noe for meg og min relativt korte lunte :p

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...