Jump to content

Kenny Bones

Medlemmer
 • Content Count

  5412
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

739 :)

About Kenny Bones

 • Birthday 05/15/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Genesis - Selling England By The Pound (1973)
 2. Kommer til å avvente til jeg ser anmeldelsene. Det kan jo hende at metacritic blir review bombed, men det kan kanskje være til NDs fordel at lekkasjene kom såpass lenge før lansering, for det virker nesten som om det hele har roet seg litt. Youtubere ser ut til å være mer opptatt med sensurering og copyright strikes for tiden enn det faktiske innholdet i lekkasjene. Faktisk så vi lignende mønster etter FF7Remake kom. Mange som spilte det en uke før lansering (inkludert meg) var direkte pissed off. Men så roet det seg og nå digger jeg det!
 3. Jeg tror svaret er såre enkelt. Du klemmer ned strengene for hardt, og eller at strengene er for tynne. Da vil du i praksis bøye strengen og tonen blir sur. Jeg sliter med nøyaktig samme greie for tiden, da jeg har spilt kassegitar i over 10 år og klemmer instinktivt ned hardt. Når jeg da spiller elgitar så skjønner ikke hånda og fingrene automatisk at man ikke trenger klemme ned strengene så hardt. Og tonen blir sur. En annen ting er at elgitar holder ikke stemmingen like godt som en kassegitar, og man må ofte stemme elgitaren mellom hver låt.
 4. Føler det skumleste med Trump er at han har for alltid forandret hva politikk er. Plutselig har reality TV inntatt politikken, fakta er bare en mening, alt handler om ratings. Dette er triste saker, og det verste er at mange her til lands biter på det åpenbare tullet han kommer med. Når skal folk forstå at det handler ikke om, eller har aldri handlet om venstre vs høyre. I realiteten er begge sider like korrupt, forskjellen ligger i at venstresiden er flinkere til å skjule det. Det handler egentlig om rikdom vs fattigdom, som det alltid har gjort. Mens folket sloss seg imellom står både høyre og venstre bak kulissene med hendene i pengesekken. Faktisk er det kanskje enda skumlere at folk som IKKE har peiling på hva de snakker om, ikke forstår hva de ikke forstår. Klassisk Dunning Kruger Effect. De mangler såpass forståelse for generell kunnskap at de har ingen måte å kunne vite hvordan vitenskap fungerer. For dem virker det helt naturlig at vaksiner forårsaker autisme, at 5G forårsaker Corona, eller at WIFIen fører til hodepine. Vitenskap er bare en mening, forskere er kjøpt og betalt, global oppvarming er bare tull fordi det snødde i går. Altså, dette er helt sinnsykt
 5. Det er jeg helt enig i. Som sagt tror jeg Naughty Dog er kanskje de eneste som kan klare å få dette til. De har en god track record hittil med å lage ekstremt engasjerende historier.
 6. Det er jo et spørsmål om perspektiv. Det ble aldri fremstilt at Luke er the bad guy. I tillegg ble Darth Vader spesifikt lagd for å både se ut som, og fremstå som en villain. Det var ikke før vi fikk backstoryen hans at man kunne sympatisere til en viss grad med han. Dette er jo klassisk effektiv storytelling.
 7. Jeg forsøkte argumentere i en forumtråd på Resetera, men ble såklart bannet pga "troll account". Hvem er det egentlig som er bullies her? Jaja, de får ha ekko-kammeret sitt ifred. Jeg spiller alltid som en female i spill dersom det er mulig. Assassins Creed, Linkl i Breath of the Wild (mods), Skyrim, Ark Survival. Samtidig støtter jeg LGBQT-bevegelsens kjernepolitikk, likhet for alle. Men woke culture er ikke "likhet for alle", det er "ned med hvite menn, de er onde og undertrykkere", og om noen våger å motsi dem så er vi "onde hvite priviligerte menn". Mitt problem med identity politics i spill og film er ikke at jeg er "imot sterke kvinner". Jeg er imot å trykke inn den type politikk i en slik kunstform, uten å knytte det til en god historie. Da fremstår det som at det eneste poenget var at "denne karakteren er storng independent wahman". Don't get me wrong though! Naughty Dog er kanskje de eneste som kan kanskje klare å få det til! Men så langt ser det ut til at de har rett og slett driti på sine egne karakterer bare fordi Neil Druckman plutselig er "woke".
 8. Det spiller jo overhodet ingen rolle hvem som lekket. Dette er tydelig damage control av ND og Sony. Mens de samtidig driver copyright striking på en mengde youtube-kanaler.
 9. Final Fantasy 7 har betydd mer for meg enn noe annet spill. Jeg ble mindblown tilbake i 1997 da broren min, til min store skuffelse kjøpte FF7 istedet for 2 platinum-spill (Tombi og Porsche Challenge). Jeg hadde aldri spilt noe lignende og trodde spill skulle være plattform-basert, eller doom eller mortal kombat. Little did I know hva jeg hadde i vente. Jeg satt låst fast til skjermen i månedsvis, helt mesmerized av storyen og strukturen på spillet. Nå, 25 år seinere spiller jeg part 1 av remaken og er nå rundt chapter 14. Så langt må jeg si meg 100% enig i anmelderen. Dette er et love-letter til originalen, og det er tydelig at det er deler som er med her som ikke ble med i originalen. Faktisk vil jeg strekke meg så langt til å si at alt som er direkte fra originalen eller har en form for opprinnelse fra originalen er bedre enn originalen. Det som derimot IKKE er bra er enkelte deler som er strekt ut, kun for å dra ut tid. Dette er virkelig ikke bra altså. Jeg har ikke så mye imot side quests, de er greie nok. Og jeg la ikke merke til noe ekstraordinært jeg mislikte før en sekvens som i originalen er én screen, mellom sektor 7 og playground - påvei til wall market. Direkte sitat, meg - "Neeeeei?!!?!" Det føltes som FF13 all over again, klubb-musikk i FF7? What. Hvorfor ødelegge den fantastiske musikken som opprinnelig ble brukt i wall market, med club-piss? Jeg bare kom meg kjapt gjennom den sekvensen og tilga spillet ganske umiddelbart når storyen kom på gli igjen. Mer positive ting: Alle karakterer fra originalen er knallbra! Turks, good lord de er bra. Jeg hadde ikke trodd av karakterene fra Avalanche kunne bli fleshed out så bra, men de er også skikkelig bra. Enkelte nye characters er pretty good too, Johnny, som var med i originalen, men mye materiale ble kuttet, han er så direkte tatt fra de originale notatene at det gjør meg skikkelig glad. Til og med animasjonene når han løper er on-par! Final note: Stort sett alt som var med i originalen, eller er tatt direkte fra originalen er føkkings great. Alt som er brukt som fyllmasse er IKKE great, faktisk langt fra. Men det faller likevel ikke så lavt at det havner lavere enn det beste FF15 har å by på. Det gir det litt kontekst kanskje. For jeg likte FF15. Det er bare at FF7 er så mye bedre at kontrasten mellom bra og dårlig blir så sterk. Når alle delene av remaken er lansert og kommer til PC så kommer det nok garantert modder som fjerner all fyllmasse, hopefully. Så vi får 1 lang story som faktisk er shit good.
 10. Det er ingen god grunn å vente med alle delene ettersom narrativet vil være helt forskjellig i remaken. Det originale 7 hadde en flyt som dro god nytte av storyen som ble fortalt. Remaken vil ha en helt annen flyt, og dermed et helt annet behov
 11. Sannsynligheten for at Zoë SJW Quinn påvirket dette er relativt høy. Sier ikke at sånt ikke skjer, men det er på ingen måte unikt i spillverden. Se bare på hvilken som helst bransje så er det sånn. Når menn og kvinner er på samme sted over lengre tid så blir det sånn. Natur kalles det. Betyr ikke at det er greit selvfølgelig, men det går an å være litt sterkere enn som så. Tenk på alle kvinnene (og menn for den saks skyld) som opplever ting som kan lett kalles harassment som bare feier det bort. Selv har jeg vært utsatt uttallige gang for sånt, men jeg er mann og "må vel tåle det" eller? Jaja, litt rant dette, men hele denne saken er bare trist.
×
×
 • Create New...