Jump to content

Kenny Bones

Medlemmer
 • Content Count

  5498
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

843 :)

About Kenny Bones

 • Birthday 05/15/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16966 profile views
 1. Det er jo utrolig vanskelig å hodle, vi er jo som maur, hele markedet oppfører seg som en stim med fisk/sauer/okser. Når noe ser ut til å kollapse så får man ekstrem FUD og da skal man være temmelig rustet for å motstå strømmen. Uansett var det sunt med en korreksjon, tror mange, inkluder meg lærte en del. Jeg panikksolgte Ethereumen min når den begynte å nærme seg 3500$. Og satte det på ADA, jeg tapte litt, men ikke så mye heldigvis. ADA gikk oppover og reduserte tapet mitt, og holdt seg sterk i går og i dag, kanskje fordi markedet til ADA er hodlers og de fleste har staked pengene sine. Det er som første kajakktur, plutselig kommer det en sterk strøm og man må kjempe for å ikke bli dratt med.
 2. Skjønner ikke hva Elon Musk holder på med. Han forårsaker riktignok en korreksjon som var på høy tid. Men likevel, de Doge greiene han holder på med gir jo ingen mening. Doge er en fork av litecoin, som igjen er en fork av bitcoin. Det er vel samme energiforbruk uansett. Cardano derimot holdt seg sterk gjennom hele denne mini-kollapsen. Nå er den riktignok litt ned, men det ser likevel ganske bullish ut
 3. Coinbase er regulert og de åpner ikke opp for kjøp av shitcoins generelt. Noe jeg synes er bra. Coinbase er mainstream, derfor er risikoen også lavere for sluttbruker-noobs å drite seg ut på gas fees etc. On a sidenote, Ethereum pumper igjen, jeesus christ. Det samme gjør Cardano.
 4. Ethereum hadde et stygt fall i natt, big whales som casher ut, bra tidspunkt å kjøpe vil jeg tro. Men mange som kjøpte fomo med leveraging ble likvidert i natt. Synes Ethereum begynner å bli temmelig risky.. Det når mainstream farlig fort nå, og fomo overtar og bobler opp prisen. Tror jeg skal holde enda litt mer, for totalt ser grafen fin ut. Men når den begynner å nå 5000$ begynner risikoen å bli nesten for stor for meg. Mange forventer at prisen vil nå 8000$ før sommeren, isåfall kan det være en svææær boble. Må nesten se det an fra dag til dag fremover. En korreksjon underveis hadde vært sunt. Når jeg casher ut skal jeg overføre alt til Cardano (ADA) for det har jeg trua på uansett. Uavhengig av gevinst (selv om den er potensielt meget stor)
 5. Det er såpass mye at han ikke vil si hvor mye. Men jeg vet hvor mye han er verdt fra før av, og er gambler-typen som bare slenger 30K inn i hva som helst, bare for å se. For rundt et halvt år siden satset han 500,- i fylla på online casino og dobla det, helt til han hadde tjent 160 tusen. Helt idiotisk. Så nå flakser han rundt med pengene sine. Heldigvis tar kona vare på halvparten av alt han tjener
 6. Jeg har en kompis som har tjent seg søkkrik på Safemoon. Det har også dukket opp en avart med samme prinsipp. Bonfire, hvor tanken er at det skal være en slags safe haven for crypto. Det koster 10% å ta crypto inn og ut, som fører til (i teorien) at alle holder og dermed holder den seg stabil. 5% av dette fordeles også på de som holder. Men det fungerer jo nesten som en pyramide scheme.
 7. Du mener transaction fees når man skal ha midlene ut av blockchain? Det må man vel alltid regne med. Så er enig i at det er lurt å holde en god stund. Et annet pluss med Coinbase er vel at man linke det til kryptosekken.no og få en total oversikt for skatt på den måten. Ikke helt sikker, men en kompis nevnte det nylig.
 8. Hva ligger det på i Norge? Rundt 20% ? Er det skatt eller avgift? Har ikke satt meg inn i dette enda, men må jo gjøre det på ett punkt. Er det er typ 20% avgift på profitt, og SÅ kommer skatt oppå?
 9. Shait.. Men igjen da, hvordan skulle du vite at du burde holde, du hadde allerede tapt (på det tidspunktet) og måtte ut étt sted.
 10. Warren Buffet advarte om det i forrige uke. Greit nok at Youtube ikke er en kilde man skal høre slavisk på, men her snakker han om akkurat dette.
 11. Det ryktes jo at dollaren faller som en stein over sommeren. Ganske mye som tyder på det, alt øker i pris. Tømmer, stål, nikkel. Samt at arbeidsledigheten er elendig og folk blir snart kastet ut av hjemmene sine. Da står ikke Dollaren trygt. Faller den enda mer så får det enorme konsekvenser for flere valutaer. Nesten så jeg vurderer å gjøre om alt jeg har til gull, eller evt spre det flere steder.
 12. Ok, jeg hadde egentlig forventet at altcoin season er ferdig i Juli, før Bitcoin season tar av i sommer. Skulle tro Ethereum og andre altcoins faller en del når fokuset går mot Bitcoin?
 13. Har noen titusen i Ethereum og litt i Cordana. Har aldri tradet crypto før for en uke siden, men er sykt forsiktig, bruker Coinbase og skrapte profitten fra forrige uke over på USDC i går. Ville dere holdt Ethereum og Cordana frem mot sommeren? Uten å selge noe underveis? Hvor lenge vil dette vare før man bør selge seg ut helt? Jeg er ingen gambler, bedre å tjene litt mindre enn å tape mye. Planlegger å skyte i litt mer i mnd som kommer. Så cashe ut en stund før bristepunktet. Cordana har jeg dog skikkelig trua på, spesielt på lang sikt. Planlegger å spare ADA i mange år fremover og aldri selge.
 14. Lag et sykt bra spill da, så kjøper folk det nesten samma hva prisen er. Dette er nærmest essensen av det frie marked. Days Gone mangler jo nesten alt som gjør et spill til et «must have». I dag er markedet oversvømt av skit, og skal man stikke seg frem må man tilby noe sykt unikt. Det trenger ikke å være noe vi ikke har sett før, men det må være engasjerende. Ha en god historie, étt eller annet som drar deg inn.
 15. Vet ikke om jeg ville kalt Hete Olsen «radikal», men spreder av fake news er hun ihvertfall. https://www.rights.no/2021/01/nrk-konfronterer-erna-med-falsk-islam-nyhet/ Her er det temmelig tydelig at Hege Olsen verken forstår journalistikk, vitenskap eller statistikk. Dette VAR faktisk fake news. Når de fremstiller et problem til å være langt mer betydelig enn det faktisk er. Søker man etter spesifikke søkeord så finner man selvfølgelig det. Enhver journalist er klar over det. Og det er ikke journalistikk. Rights.no og måten de fremstiller nyheter på virkelig ikke bra. Vi ser lignende med resett.no og document.no. Trumpisme nærmest, ignoranse, forkledd som nyheter. Og folk biter på.
×
×
 • Create New...