Jump to content

Kenny Bones

Medlemmer
 • Content Count

  5537
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

851 :)

1 Follower

About Kenny Bones

 • Birthday 05/15/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17600 profile views
 1. Akkumulerer ADA, og har gjort det i litt over ett år. Selvfølgelig dumt at jeg har kjøpt på vei ned, men man lærer så lenge man lever! Klarte heldigvis å tjene en stor sum på Luna av alle ting, når den krasjet og var ekstremt volatil. Det var profitt som gikk rett i ADA. Det som dog er litt interessant nå med all inflasjonen og den ekstremt sterke Dollaren er at ingen vet egentlig hvordan kryptomarkedet vil reagere på lang sikt. Når folk sliter med å betale for mat, drivstoff og energi så er risk on assets det siste de tenker skyte penger inn i. Inflasjonen har fortsatt ikke truffet det vestlige markedet, og vil ikke gjøre det før inflasjonen har toppet seg i land som eksporterer varer vi i vesten behøver. Da vil prisene stige enda mer pga supply-tørke. Derfor tror jeg vi vil ha en periode på 6-12 mnd med sideways price action. Med enkelte bear rallies. Helt fundamentale gode long term plays nå er BTC, ADA, COTI, ERGO. Burde ha skrevet Ethereum, men jeg stoler ikke på det. Heller ikke Solana. Ikke pga at det ikke vil gi profitt, men fordi teknologien er såpass spaghetti og useriøs.
 2. "kunstsjef" er ikke noe bedre. På Norsk kalles det faktisk Art Director i designbyråene.
 3. Synes dette er et litt merkelig valg av SquareEnix, med tanke på at prislappen er hinsides lav. Virker nesten som om de bare ønsker å kvitte seg med disse studioene først som sist.
 4. Ville ha fokusert på å betale ned billånet. Krypto krever en strategi og en klar plan. Hvor lenge har du tenkt å holde? Når behøver du å se avkastning? Historisk sett bør du holde i minimum 4 år for å se skikkelig avkastning. Dog er vi akkurat nå i slutten på den 4 årlige syklusen, så det er ikke 1000% vekstpotensiale å hente lenger. Men interessant nok er faktisk risikoen i krypto mye lavere nå enn den var i starten av Mai, før krasjen. Men risikoen er likevel ikke veldig lav, så det er større potensiale for tap enn for gevinst om du ikke allerede har en god posisjon.
 5. Liker det jeg ser, men hvordan skal de klare å skvise manus fra 2 forholdsvis lange spill inn i én film?
 6. Dette er ikke galt i heletatt, det trengs bare reguleringer. Blockchain-teknologi er som skapt for e-sport, men det kreves bedre teknologi. Cardano er per dags dato den eneste blockchain plattformen som kan klare bære noe så stort.
 7. Har jo ikke noe med det å gjøre, hadde de vært gift så hadde jo det samme måttet bli gjort. Det er temmelig vanlig at folk flytter. Er man samboere så er man samboere
 8. Det går også an å selge med tap, for å så umiddelbart kjøpe igjen. Da utsetter man på en måte å måtte betale skatt, siden du da har realisert et tap og får fradrag på skatten.
 9. Tar tilbake forrige banning, det er poengløst å diskutere de to beste bandene i verdenshistorien. Vel, egentlig er Brian Wilson nr 1 for meg fordi han, med étt døvt øre, klarte å skrive, synge og produsere materiale som på sitt beste, var minst like bra som The Beatles klarte på sitt beste, et band med 3 genier og én genial produsent. Ulempen var at Brian Wilson brente seg ut på to geniale album, hvorav det siste aldri ble fullført (men er i dag utgitt) Ringo Starr er forøvrig min favoritt trommis gjennom tidene, ingen slår Ringo.
 10. Banner alle som ikke liker Beach Boys, tidenes beste band og mest geniale låtskriver, Brian Wilson, bortsett fra The Beatles.
 11. Stod ovenfor samme situasjon for omlag 10 år siden. Er en kunstnerisk sjel og følte jeg manglet mening i jobben. Ønsket å være en kreativ utvikler og jobbet konsekvent imot strømmen. Endte opp med at jeg sluttet, begynte på nytt som webutvikler i noen år, ble musiker på fulltid, som også tok knekken på meg økonomisk. Karret meg tilbake til IT-bransjen og jobber i dag som kreativ utvikler og låtskriver ved siden av. Det jeg føler gir mening i dag er å bygge løsninger som skaper en smidigere hverdag for andre som jobber i en traus stilling, saksbehandlere. Har selv jobbet som saksbehandler/kundebehandler og dårlige systemer er så sinnsykt ille å jobbe med. Enkelte har behov for å snakke med kundene, hjelpe dem, lytte til dem. Det gir dem mening, det samme føler jeg med å bygge løsninger for dem. Så de kan hjelpe sine kunder bedre.
 12. Det er bare én ting å gjøre, flytt etter. Du tåler å gå ut av komfortsonen og ta en sjanse. Ikke overtenk. Trives du ikke så kan du ta det valget senere. Hvem vet, kanskje du vil trives kjempegodt i Trøndelag
 13. Banner SprengeMobil for å ha bannet MR SPEED for å ha nevnt en Beach Boys sang. En av historiens beste og mest innflytelsesrike låter
 14. Interessant nok så mangler de siste 3 spillene selve essensen at hva et godt spill, film eller bok behøver. En skikkelig god story. De aller første spillene hadde det i bøttevis. Et sykt kult konsept med Miles, hans forfedre, religion og historie og bleeding effecten. Det skulle vel opprinnelig være en trilogi (?), så sluttet forfatterne. Og Ubisoft tok over skallet. Minner om hva som skjedde med Star Wars etter Lucas ga fra seg stafettpinnen. Eller Apple etter Steve Jobs. Essensen mangler, kjernen, idéene, nyskapingen. Istedet er det rehash etter rehash.
 15. Helt ærlig håper jeg bear market blir å vare lenge. Jeg trenger lengre tid på å akkumulere før neste månelanding. Det hadde også vært best for Bitcoin om vinteren varer i minimum 3-6 mnd.
×
×
 • Create New...