Jump to content

TryggveS

Medlemmer
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About TryggveS

 • Birthday 03/31/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Du er pukka nødt til å kjøre tog veldig ofte, men som jeg skrev i omtalen er det bare kos og lite stress. Akkurat som i Phantom Hourglass kan du oppdage nye stoppesteder og andre sideoppdrag mens du er ute og tøffer. For eksempel er Beedle med i dette spillet også, og nå har han sjappa si i en varmluftsballong du bare kan få tilgang til fra toget. Et lite kjent faktum er at alle spill som har med en varmluftsballong automatisk er bra. For å utdype litt om ekstraoppdragene: Blant annet kan Link jakte på skatter for å skaffe nye vogner og lokomotiv til toget sitt, frakte gods rundt omkring for å tjene spenn og sånt, og underveis på reisene dukker det ofte opp små kaniner. Disse kan du fange (via et lite minispill) og gi bort til en kaninglad særing for å vinne premier. Det finnes også en arena hvor du kan gå gjennom lange, utfordrende serier med monsterfylte rom, for å vinne - jepp - premier. Som jeg prøvde å understreke er dette på alle måter et klassisk Zelda-spill, med massevis av morsomme ting å ta seg til også utenom hovedhistorien. Fikk ikke testet alt selv da jeg spilte for å omtale det, rett og slett fordi vi fikk spillet såpass seint og jeg måtte forte meg gjennom. Dermed har jeg masse snop å utforske i jula. PS: For å kommentere det med forside og bakside... Ting som har en forside, har også gjerne en bakside. "Baksiden av medaljen" er jo en velkjent klisje, for eksempel. Ser ikke helt at jeg har brukt uttrykket feil i teksten.
 2. Du kan velge om du vil spille med bare fjernkontrollen, eller om du vil spille med fjernkontroll og Nunchuk.
 3. Jeg er av den oppfatning at mine forventninger ikke skal ha noe å si for hvordan jeg vurderer spillet, siden det lett kan bli surr hvis spillet ikke står i stil til forventningene. Å gå ut ifra at et spill blir bra eller dårlig avhengig av hvem som har laget det, synes jeg ikke har noen plass i en omtale. Når det er sagt trekker jeg fram at spillet ligner veldig på Diablo-serien, og det er både positivt og negativt. Hvis du liker Diablo er dette garantert et bra kjøp, som jeg håper går fram av teksten.
 4. Ser ikke helt at det er relevant hvem som har laget spillet, egentlig.
 5. Står ingenting om det på den offisielle sida. Og Linux-brukere er vel ikke akkurat kjent for å være spillinteresserte, eller hur?
 6. Der skrev du vel egentlig akkurat det jeg tenkte å skrive, ja.
 7. Ingen av delene. Den rimeligste løsningen for å ta HD-bilder av Xbox 360- og PS3-spill koster et femsifret beløp, og det er ofte forklaringen. Vi skulle gjerne tatt våre egne bilder av samtlige konsollspill vi anmelder, men utstyret er rett og slett for dyrt. Vi kan jo begynne å håpe på at Microsoft og Sony sponser oss med noen debug-enheter, men jeg lurer på om jeg ikke skal begynne å tippe Lotto isteden.
 8. Kan jo nevne at det finnes en engelsk wiki med masse kjekk informasjon. Mye nyttig å finne der, men merk at noe av gleden ved å finne ut ting selv forsvinner hvis du leser for mye. Uansett, et viktig tips: Sjeler du får fra bosser, kan du velge å bruke for å konsumere sjelene som ligger i dem, eller spare dem til seinere. Pass på at du sparer alle til seinere, hver av dem kan brukes til å låse opp nye ting, oppgradere våpen eller skaffe deg unik magi. PS: Den wikien har også noen linker til sider hvor du kan importere spillet. Merk at den nordamerikanske og de asiatiske versjonene er to separate utgaver, du kan ikke spille sammen med de som har den asiatiske utgaven hvis du kjøper engelsk, og vice versa.
 9. Er ikke enig med deg der, hvis man skal ha en karakterskala må man bruke hele skalaen. Demon's Souls har jeg igrunn ingenting annet enn småpirk å utsette på, samtidig som opplevelsen er storslagen. Da blir det full pott. Går heller ikke helt med på at From Software er "relativt ukjent", egentlig. Armored Core er en serie som har solgt bra, og den er det From som står bak.
 10. Apapap, her var det snakk om spill som slutter på ordet "hero". Kom på Guitar Hero-serien selv, men den er vel ganske langt unna Spore Hero med tanke på hva slags opplevelse den gir...
 11. None taken. Når det er sagt, hvor mange spill har egentlig "Hero" som siste ord i tittelen? Er det så mange, altså? Dette må undersøkes.
 12. Hey, det var du som begynte. Jeg skjønner fortsatt ikke hva du prøver å si meg, men hvis du ikke vil forklare det nærmere kan jeg jo ikke akkurat tvinge deg heller.
 13. Det gjør jeg da? Jeg klager ikke over at Scribblenauts ikke har Wii-kontrollsystem, for eksempel. Jeg forstår ikke hva du mener med å kalle omtalen en "parodi", det er det hele. Jeg bruker ingenting, fordi brukernavnet mitt står ved siden av innleggene jeg skriver. Akkurat som med deg. Hint hint.
 14. Hadde vært fint om du gadd å skrive hva som var galt, istedenfor bare å skrive at noe er galt og så regne med at jeg klarer å skjønne hva du mener. -KJ
 15. Da spillet ble gitt ut i Europa ble det omdøpt til "Professor Layton and Pandora's Box". "Professor Layton and the Diabolical Box" er den amerikanske tittelen. Ikke vet jeg hvorfor tittelen ble endret, men det er nå akkurat samme spill det er snakk om.
×
×
 • Create New...