Gå til innhold

Dragon Age: Origins - Diskusjonstråd #1


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Da er det viktig å "pulle" riktig.

 

Hold resten av laget ditt en liten god avstand fra fienden. Deretter så tar du bua, og skyter en pil på den nærmeste. Forhåpentligvis så vil ikke "gruppe nr 2" bli med "gruppe nr 1".

 

De spotter meg jo laaangt unna noen skytedistanse. Er jo slik at det kommer 10 stykker springene mot meg, mens "ranged" står å nuker. Pleier å sende aoe magen min mot de ranged folka siden de tåler lite og står samlet. Pleier dere å bruke masse potions?

Lenke til kommentar

Noen andre som sliter med å ta screenshots i spillet? Jeg har endret t.o.m hotkey til screenshot, men den vil fortsatt ikke ta bilder. Noen som vet svaret på dette?

 

- Allistair er tank. Altså, han er den som, med sverd og skjold i henda, bør stå og ta i mot all skaden fra fienden. Han trenger ikke nødvendigvis gjøre så veldig god damage selv.

- Morrigan bør du gi et talentpoeng i healing asap. Da kan hun stå bakerst i rekkene og gi liv til de som trenger det, først og fremst Allistair hvis du gjør ting riktig ;)

- Du er warrior? Med mindre du har lagt talentpoeng i sword&shield så bør du være gruppens damage-dealer. Mens fienden slår på Allistair står du ved siden av og slår med det svære sverdet ditt, eventuelt med de to mindre sverdene dine, (kommer ann på talentpoengene dine), på fienden.

- Det fjerde og siste medlemmet i gruppen din bør være en rogue. Rogues er de som er best på å låse opp låste kister, legge feller, stjele, snike, osv. Grei damage gjør de også. Leliana er en slik karakter. Equip henne med en bue og la henne gjøre dmg fra avstand, så vil hun ikke komme i veien heller.

 

Morrigan burde du la være DPS, Wynne er healer :thumbup:

Lenke til kommentar

Noen som har noen tips til meg?

Jeg spiller som mannlig mage og har Allistair, Morrigan og Lilliana på laget. Men jeg møter på en del motstant som jeg ikke klarer å få has på. Nærmere forklaring under spoiler:

 

 

Jeg er nedi ruinene som varulvene holder til, på oppdrag fra sjefen blant alvene. Og her er det massiv motstand som jeg nesten aldri overlever. Jeg er vel level 6 eller 7 tror jeg og det kommer så mange fiender at jeg umulig klarer å få has på alle sammen. Har forsøkt forskjellige taktikker uten at det ser ut til å hjelpe. Lurer på om jeg skal begynne på nytt igjen, for tredje gang..

 

Lenke til kommentar
Jeg har med meg en rogue for lockpicking. De duger egentlig ikke til noe særlig mer enn det.

 

Denne spoilertagen inneholder EKSTREME spoilere i hovedquestet, men den beviser at rogues ikke akkurat suger.

 

 

 

 

Har akkurat kommet fra varulv stedet som rogue og det går jo som det suser det. Skulle det bli et problem så setter jeg bare på udødelighet i en kamp.

 

:D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...