Jump to content

ZiggyStardust

Medlemmer
 • Content Count

  925
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

128 :)

About ZiggyStardust

 • Birthday 06/27/1972

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nederst i artikkelen? Men det sier jo i såfall noe om Apple. Produktet har vært under utvikling i 10 år (8+tiden det tar å komme frem til den prototypen) før det ble lansert. Her lanseres ikke noe som er uferdig, men man fortsetter til det er perfekt. En prototype er noe som virker. Dersom dette er en plastskive uten funskjon så er det lite relevant. Designprøver finnes det mange av. Jeg ser ihvertfall ingen bilder der platen er slått på. Dessuten er det lite sannsynlig at noen produsenter her i verden hiver ut noe som helst uten å bruke en bøtte med år på utvikling før lansering.
 2. Konsekvensen for falske beskyldninger fra selskaper, uavhengig av hvem som setter ut beskyldningen eller hvem som mottar den, burde være langt høyere. Rettssalene har viktigere ting å ta seg av en krangler om hvor runde hjørner en plastplate har.
 3. Det er vel egentlig ikke det. Det er hele poenget med World of xx serien. World of tanks er vel, som mange skulle tru, for de som er spesielt interesserte i stridsvogner, men grunnet ett lettfattelig spill og fremdeles nokså realistisiske og forholdsvis kjappe runder så blir det et spill casual spillere kan spille av og til samt de mer hardcore med klan kan spille. Jeg har spilt World of tanks en del og likte det selv om jeg ikke er under kategorien spesielt interessert i stridsvogner. tl: Det er ikke en simulator, bare morro. blucoll -.-
 4. Øh, kødder du? Det er og blir allerede laget mange elendige spill som bruker programvaren til Valve og det blir laget en haug av gratis mods og spill som benytter seg av Source. Valve selger Source lisenser svinedyrt under NDA til de som har råd og lar resten leke seg med et amputert SDK. Det første er helt greit og det siste er kjempeflott, men det å snakke om respekt i denne sammenhengen er helt på bærtur. Hva mener du med dette? Snakker du om drivere? Det meste av maskinvare støttes i dag i Linux ut av boksen. Det kan ikke sies om Windows der du må laste ned og installere drivere for det meste. Ouya er et godt eksempel på at åpen kildekode faktisk bare blir mer og mer utbredt. Android er Linux basert. jeg ser ikke bort fra at det om få år vil være mulig å bygge fullverdige PCer på Android. Der er det også en rivende utvikling på spillfronten Åpen kildekode er lite utbredt fordi kommersielle aktører har gjort og gjør alt de kan for å hindre utbredelsen. Det var en gang i tiden da Open GL var dominerende på PC, men Microsoft presset inn Direct X og tok over. Det var ikke fordi DX var bedre, men åpen kildekode kan ikke skilte med hundrevis av millioner i reklamebudsjetter, smøring og utvikling. Jeg er ikke enig med de som hyler og skriker om proprietær programvare. Allikevel tror jeg markedet kunne ha godt av å få inn en konkurrerende plattform i spillverdenen.
 5. Jeg trodde det var befestet for over tyve år siden at quick time events burde forbli et engangstilfelle med Dragon's Lair. *sukk*
 6. Jeg synes de 120 byene de tilbyr gjør bruken av tjenesten svært begrenset.
 7. Det blir altså Windows 8 Metro for Mac. Jeg er grenseløst forbauset.
 8. Artikkelforfatter er helt på bærtur. Utviklingen av idiotsikre maskiner og operativsystemer har mest med kontroll på brukermassen å gjøre. Ideen om at det er brukermassen som styrer utviklingen er veldig naiv.
 9. Stapp en Tegra 3 inn i den tennisballen med ICS så blir det skikkelige saker.
 10. New Zealand har vel ingen utleveringsavtale med USA, så vidt jeg vet. Utleveringen ble gjort gjennom rettsystemet ikke gjennom en utleveringsavtale... -frank Poenget mitt er at dersom NZ ikke har en avtale med USA så skal det mye til for å godkjenne en utlevering. Kim Dotcom befinner seg fortsatt i NZ og vil nok ikke havne i USA på denne siden av dommedag. NZ har allerede lovet utlevering av Dotcom til USA -.- -frank Det er nok ikke så enkelt. Han kan anke avgjørelsen. I tillegg har de bæsjet på leggen og razziaen mot Megauploads lokaler er allerede erklert ulovlig.
 11. Akkurat dette syns jeg hørtes håpløst ut også, særlig det med at det ville kreve mer. Minecraft er allerede optimalisert rimelig ræva. Minecraft er ikke optimalisert ræva. Det er skrevet i Java.
 12. New Zealand har vel ingen utleveringsavtale med USA, så vidt jeg vet. Utleveringen ble gjort gjennom rettsystemet ikke gjennom en utleveringsavtale... -frank Poenget mitt er at dersom NZ ikke har en avtale med USA så skal det mye til for å godkjenne en utlevering. Kim Dotcom befinner seg fortsatt i NZ og vil nok ikke havne i USA på denne siden av dommedag.
 13. "...help us create the next generation of business apparell." Denne svelger nok iPad folket rå. *knis*
 14. Kan disse kjøre Android spill som trenger maskinvare akselerering? Det skulle vært artig om det kom en slik konsoll med Tegra 3.
×
×
 • Create New...