Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Yu-Gi-Oh GX

Jeg synes første sesong var best :D

var mest festelig og gøyal opplevelse.

Edit:

 

Høyde punktet så langt i serien er Aster Phoenix som sloss mot Adrian.

Om bare Aster vant. Skulle virkelig ønske han vant. Fikk en slik opplevelse og tenkte. "Er så bra at han gir alt. Kom igjen, VINN!". Bare hele opplegget var så bra på akkurat den biten der.

 

 

Endret av MetroidX
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Kan opplyse til de som ikke vet det allerede at Fairy Tail anime er tilbake igjen. Første episode av S2 kom på lørdag. :)

 

For fans så er jo også denne serien tilbake. ;)https://www.youtube.com/watch?v=Yr78R9nz7Zg

 

En anime jeg også har gode forhåpninger til denne sesongen er Brynhildr in the Darkness. Av samme mangaka som lagde Elfen Lied.

 

Det jeg nå ser/følger er da Magi S2, Hunter x Hunter, One Piece, Naruto, Pokémon, Fairy Tail S2 og Brynhildr in the Darkness. Også har jeg sett ca 150 episoder av Detective Conan. :wee:

Lenke til kommentar

Begynte med Kill la KIll, fikk endelig tatt Crunchyroll i bruk slik det skal gjøres :) Måkte igjennom Total Eclipse før dette. Nå er det lenge siden jeg har vært "hooked" på anime, så det føles godt.

TE er jo en spin off av en etterfølger av en VN. Det er ikke så mye man får med seg angående universet da. Jeg så også TE først, og det beste jeg fikk ut av det var turen gjennom Muv-Luv i sin helhet. Artig univers :)

Av det jeg ser på så er Mushishi, Captain Earth og Soredemo Sekai wa Utsukushii de seriene jeg definitivt har mest troen på.

 

Andre som er hype på ufotable sin versjon av F/SN?

Lenke til kommentar

Noen som har sett High School of the Dead? Personlig liker jeg ikke anime med så mye ecchi, men jeg likte denne. Selve handlingen var spennende og fikk meg til å tenke: Neste episode! Hva skjer?!

Så den i løpet av en natt.

Anbefales viss noen ikke er plaget av å se zombier og lignende.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Javel. Etter å ha sett hele monogatariserien (som var veldig bra), er det deilig med litt fart på sakene igjen. Etter tre episoder er jeg litt klokere, jeg henger forsåvidt med i gangen, men ting er fortsatt veldig uklart. Men er den så bra, holder jeg helt klart ut. Den fenger nok til det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ingen som følger med på noen serier som sendes nå/fra vårsesongen? Selv følger jeg med på Mushishi. Fantastisk serie.

har en del jeg følger med på fra vår sesongen: baby steps, bokura wa minna kawaisou, captain earth, haikyuu!!, soul eater not, akuma no riddle, black bullet, no game no life, one week friends.

Så har du jo de som har vært ongoing en stund nå, yowamushi pedal, nisekoi, hunter x hunter. (+ naruto når de er ferdig med fillers...)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...