Gå til innhold

Hvorfor skal jeg ikke stemme venstre? (Stortingsvalg 2009)


Anbefalte innlegg

Det virket slik siden du ignorerte spørsmålene til simenss. Hvem er "folket"?

De som må slite pga. politikernes mangel på kontakt med dem, og beslutninger som tas basert på føleri snarere enn rasjonelle vurderinger.

 

Denne er litt morsom.

Det morsomme er alle som viser til den og tror den faktisk holder statistisk sett. Som regel bruker de den som "bevis" på at de som stemmer på visse partier er "dumme", men de avslører bare sin egen mangel på kunnskap. Og kanskje mangel på annet også?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Robocop: UV's forslag der har vel vært relativt upopulære her på forumet. Grunnen til at de har relativt stor oppslutning her er vel mer at her på forumet er det mer folk som er over gjennomsnittlig innteressert i politikk. Og det virker som en større anndel av de som er over gjennomsnittlig innteresert i poltikk som stemmer Venstre eller heller mot det.

 

Pricks: Selv om den undersøkelsen er tåpelig så er det nok ikke urealistisk at et parti som fokuserer veldig sterkt på utdanning tiltrekker seg litt fler medlemmer med over gjennomsnittlig IQ?

Endret av Pivotal
Lenke til kommentar

I henhold til retningslinjene §1, må jeg be debattanter ærbødigst, holde seg til trådens tema. Ønsker du å diskutere en bestemt sak som ikke er direkte relatert til tråden, oppretter du en egen tråd i korrekt kategori. I henhold til retningslinjene ble '4' innlegg slettet fra tråden.

 

Eventuelle reaksjoner på moderering skal gjøres via "Personlig Melding".

 

:)

Lenke til kommentar

Vitenskapelig eller ei. Man kan i alle fall ikke si at denne «folkeundersøkelsen» er noe argument mot å stemme Venstre. Selv syntes jeg tallene speiler mine egne fordommer mot norske velgere. Tror jeg nå forstår hvordan FrP-velgere føler det når Siv og Carl legger frem tall som «bekrefter» deres meninger, noe som faktisk er en god grunn til å stemme Venstre ;)

Lenke til kommentar
Denne er litt morsom.

Den testen er for det første ikke kulturuavhenging og derfor ikke særlig interessant, den viser mer om man vanker i høyere sosiale lag eller ikke. Den testen gikk på språkforståelse, mattematikk o.l. Noe som har mer med utdannelse å gjøre enn andre ting. Derfor viser den heller at de sterke prøver å dytte de svake under seg og at Frp og kystpartiet er partiene for de svake i dette landet. Personlig har jeg en IQ på 143, og ser med glede at Trondheim er byen som ligger på andreplass over smartisene. Kanskje det har noe med studentmiljøet å gjøre? Nei, vent ... studenter har ikke råd til TV, så det kan det ikke være. :D

 

Red.: I tillegg så vet man ikke noe om deltakerne bevisst har svart dårlig på testen og merket av for et annet parti enn det de egentlig stemmer på. Denne testen har NULL statistisk verdi.

Endret av NikkaYoichi
Lenke til kommentar
[...]Jeg vil ha et parti med folk som kom seg over bukken i gymtimene, og da går stemmen til Frp.

 

Av alle teite grunner til å (ikke) stemme på ett parti trodde jeg aldri jeg skulle få høre noe teitere enn "Ap, fordi Jens er så pen på håret", men der tok jeg feil gitt :w00t:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Personlig har jeg litt problemer med å se Siv Jensen briljere i gymtimen, særlig i å hoppe bukk. Personlig ville jeg satt pengene på Stoltenberg faktisk. For det første er han en mann, og menn har generelt bedre spenst, i tillegg er han blant de mest atletiske partilederne og ikke altfor gammel. I tillegg kan det være at Høybråten overrasker. Han er riktignok ikke en unggutt, men han har heller ikke for mange kilo å løfte på, uten å være skikkelig spinkel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...