Jump to content

Pivotal

Medlemmer
 • Content Count

  2567
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

157 :)

About Pivotal

 • Birthday 12/16/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Så den på Elkjøp ja, men er bare på lager i noen få butikker. Ingen nær meg. Så da blir jeg nok heller å vente til black Friday ja. Selv om jeg utålmodig av meg.
 2. Sliter litt med å finne en brukbar gamingpc, helst ferdigbygd, med gtx 1070 til rundt 10-12 tusen. Virker som nesten alt i den prisklassen kjører 1060. Mens jeg ser tilbudene tek.no viste til tidligere i år hadde 1070-maskiner til 10000, men de er ikke til salgs lengre. Burde jeg vente litt? Gjøre noe helt annet. Vil gjerne bruke minst mulig, da alt over 10000 sprenger budsjettet mitt litt, men vil samtidig ha noe som varer en stund, og tåler 1440 når jeg får meg ny skjerm senere. Da virker 1070 som det beste valget. Å spare en tusenlapp for å ha 1060 istedet virker ikke helt verdt det. Men vil jo ikke dumpe resten av delene. Vurderer også å bygge selv, men hvor mye er det egentlig å spare på det? Selv med masse teknisk kompetanse så frister det veldig å kunne bare levere den inn om den fusker framfor å bruke masse tid på feilsøking, utskiftning, osv. Tar imot alle tips og tilbakemeldinger med glede
 3. Hvordan i alle dager klarer du å ødelegge den? Og da er det jo uansett bare å kjøpe den på feks Clas Olsohn som er superenkle på slike saker. Bare å stikke innom med den, si når den er kjøpt, så får man en ny. Knallfornøyd med min Fitbit Charge HR. Kommer nok ikke til å oppgradere med det første, men hadde gjort det på flekken om den var vanntett. Eneste som mangler egentlig.
 4. Hvordan er garantien når man kjøper den via Sverige som nevnt over her?
 5. Prismessig er nok over 90% av denne prisen for deler man uansett har i telefonen, altså helt unødvendig å kjøpe dobbelt opp av. VR-sett uten disse 90 prosentene, men med bra ergonomi og kontroller, får man for et par hundrelapper. Tja, selv de settene til 5-600 kroner er da ofte ganske dårlige på ergonomi og har ikke nødvendggvis medfølgende kontroller. Og telefoner til 3-4000 har jevnt over ikke like gode specs som denne.
 6. Den kommentaren du viser til der er helt på trynet feil. At fiendene har bedre stats og er flere enn deg er standard x-com. Det er jo poenget i starten av spillet hvor man er underlegen fienden inntill man får forsket frem deres tech og får erfarne folk. Men det er alikavel sterkt overdrevet hvor awesome troppene man møter er. Bare tull at de treffer 8/10 ganger om man er bak full cover og langt unna. Og sectoidene har overhodet ikke 100% sjangse til å treffe folk. Fiende-rangerne man møter er absolutt skumle (særlig i starten), men jeg har aldri opplevd at de har kommet fra utenfor synsrange. Det vil være en stor sjeldenhet. Men ja, de kan springe langt. Det må man ta med i beregningen når man sloss mot dem og da blir smart bruk av overwatch og lignende viktig. Akkurat som senere i spillet mot andre fiender som liker å komme springende nært deg. Det høres ut som han så vidt har spilt en time inn i spillet, er dritdårlig til det og har lagt all skyld på selve spillet. Optimaliseringen dog er utfordrende ja. Litt visuelle bugs her og der, men veldig lite kritisk.
 7. Nei, dette er opplæring i høyst nødvendig kildekritikk, og har ingenting med propaganda å gjøre! Det er propaganda når artikkelen tiydelig viser en holdning om flyktningsaken. Artikkelen til Tek.no bærer preg på at argumentene mot innvandringen er falske, og skapt av løgnere. Uavhengig av hva man mener om flyktningene og innvandringspolitikk så er det vel rimelig åpenbart at det florerer av falske bilder og falske historier knyttet til det. Selv de som er innvandringskritiske skulle da ha interesse av å holde seg til fakta og ikke spre løgn. Så denne infoen er nok nyttig til "begge sider".
 8. Ehm. Hva prater du om? Tilogmed kameraet i Z2 var langt bedre enn Z1. Og det forøvrig fremdeles et av de beste kameraene man får på mobiler.
 9. Heradon: Her roter du. 720p er 1280x720 Oppløsningen på filene er nærmere vanlig standard tv-oppløsning.
 10. Dette glosser jo bare over detaljene. Venstres forslag er mye bedre enn regjeringens. Regjeringen foreslo 500kr inkl frakt. Venstre foreslår 350 eksl frakt. Og i tillegg vil Venstre få på plass en selvfortollingsordning på nett sånn at fortollingsgebyret forsvinner. Dermed vil Venstres løsning gi mye bedre økonomisk utslag for de som handler på nett. I tillegg vil Venstre se ann resultatet etter et par år med slik ordning og om det ikke går for hardt utover norske arbeidsplasser vil de øke den enda mer.
 11. Funker helt fint for meg i Chrome. Har gjort det i et par måneder.
 12. Hvor er den røde tråden når alle Stortingspartiene bortsett fra Venstre stemte for å la private advokatfirmaer overvåke fildelingen til folk? Er fildelere også terrorister? Og hvilke terrorister og ekstremister er det du mener blir tatt av DLD? Det er jo utelukkende de som er for dumme til å unngå det (noe som er simpelt) og de tar vi jo uansett nettopp fordi de er dumme. Så med andre ord er det bare vanlige folk som blir overvåket. Kriminelle skjuler allerede sporene sine for sånt uansett. Hva hjelper det at Frp stemte mot DLD når det stemte for den nye åndsverksloven som lar private advokatfirmaer overvåke i hytt og gevær samtidig som den åpner for statlig sensur av internettsider regjeringen ikke liker? 5 partier stemte imot DLD. DLD er noe vi kan legge på AP og Høyres skuldre. Resten av overvåkningen og sensuren er dog helt rimelig å gi SV, SP, Krf og Frp pes for. For all del, MDG er ikke så ille der. Men de sier jo seg villige til å bortforhandle hva som helst annet av politikken deres så lenge de får gjennomslag for sin (etter min mening) tullete miljøpolitikk. Og hele konseptet med brems i teknologisk utvikling synes jeg er en skikkelig dårlig ide.
 13. Beklager, men den opplysningen stemmer nok ikke helt FrP stemte mot DLD ja, men det stopper egentlig der. For det første så har de vist at personvern er null verdt om det ikke er snakk om nordmenn. De har flere ganger foreslått massiv overvåkning og tvungen DNA-testing av innvandrere. I tillegg stemte de for (i likhet med alle bortsett fra Venstre) den nye åndverskloven. Den tillater sensur av nettsider og gir private advokatfirmaer lov til å overvåke fildelere uten noen form for tillatelse eller lignedne. Grovt brudd på viktige rettsprinsipper og personvernet. Det stemmer overhodet ikke. Venstre har sagt at de garanterer borgerlig regjering med borgerlig flertall. Så har de sagt at de er villige til å prate med Frp om regjering etter valget, men at de finner en regjering med Frp usannsynlig pga de store forskjellene. Det er en ærlig sak. Men å samarbeide på saker man er enige om (som er en del) vil Venstre selvsagt gjøre. Venstre ønsker helst en V+H+Krf regjering, men et parlamenterisk samarbeid med Frp i et slikt tilfelle vil være helt naturlig og noe også Høyre har sagt at de ønsker. Nå er ikke Odd Einar med som kandidat til noe som helst lengre og Venstre har definitivt skjerpet inn politikken på dette området massivt siden da. I tillegg var det en sak som selv da var upopulær innad i partiet og noe Dørum har sagt i ettertid at han ikke likte å gjøre. Partier endrer seg faktisk på et tiår og det har særlig Venstre gjort. Man har skiftet partileder og enormt mye nytt blod har strømmet inn i Venstre. Medlemsveksten har vært enorm og partiet har blitt langt mer prinsippiell og tydeligere på ideologiske saker. Selv er jeg enormt opptatt av dette politikkområdet og jeg har enorm tilitt til Venstre her. Mange Venstrepolitikere har vært enormt engasjerte på temaet og både Daniel som skriver her og Sveinung Rotevatn som har skrevet her før ligger ann til å kunne komme inn på tinget. Vi trenger unge folk som skjønner dette og som er engasjerte i det inn på Stortinget. Derfor er stemmene Venstre får dette valget enormt viktig. Og om man lurer på partilederens engasjement her så er det bare å se til DLD-debatten som var. Trine Skei Grande brukt mye tid på dette og siterte svært passende Star Wars fra talerstolen på Stortinget når hun sa "Så det er sånn demokratiet faller, til stående applaus."
 14. Hvem bryr seg? Folk som bekymrer seg for dette bør gå tilbake til naturfagen å sjekke hva ikke-ioniserende stråling er for noe.
 15. Er dere klar over at det allerede er ulovlig i Norge å demonstrere maskert?
×
×
 • Create New...