Jump to content

Akidon

Medlemmer
 • Content Count

  4111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

252 :)

About Akidon

 • Birthday 10/31/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nå blir det litt feil å si kina siden kina ikke har militære styrker, med mindre du sikter til republikken kina. Kommunistpartiets militære gren har derimot vært involvert i ett par. 1) Krigen mot republikken Kina 2) Invasjonen av tibet 3) Koreakrigen 4) Vietnamkrigen 5) Den sinovietnamesiske krigen. 6) Den sinoindiske krigen. For å oppsummere: 4x invasjoner 2x okkupasjoner der ett helt land fremdels er okkupert. I tilleg har kommunistene tatt seg til rette i sørkinahavet der de har regelrett avrettet vietnamesere når de har prøvd å forsvare sjøterritoriet sitt. Antar du da mener at det kina har gjort er helt greit siden ett annet land har vært involvert i flere kriger?
 2. Har ikke oversett noe som helst. Påpekte bare at når man lader med hurtiglader betaler man for dyr kraftelektronikk som faktisk koster penger. Noen må betale og det blir som regel sluttkunden. Men det er klart jo mer masseproduksjon jo billigere blir det. Men elektronikken blir aldri gratis. Det blir heller ikke jobben med å sette opp stasjonene.
 3. som jeg skrev du betaler ikke for strømmen selv om de tar betalt per kilowattime. Er fremdeles selve laderen som blir betalt for her.
 4. Strømmen koster faktisk det samme. Det er ikke strømmen du betaler for når du bruker hirtiglader, strømmen er i alle fall en veldig liten del. Det du betaler for er bruk av hurtiglader som på ingen måte er billig i innkjøp og instalasjon. Det er ikke store summer de som gir deg denne tjenesten tjener. Men over tid vil produksjonen av disse bli større og mer strømlinjeformet. Da vil de bli billigere. Men å lade med hurtiglader vil altid koste mer en miniladeren i garasjen din.
 5. Aj aj dyrere med frakt enn selve bærene. Får ha den som en nødløsning
 6. Har nå endelig fått tak i alle ingridensene til å lage Aviation. Den beste gin baserte drinken jeg har vært borti. Men prikken over ien eller kirsebæret som skal være i den som garnityr viser seg å være vanskelig å få tak i. Ser ASKO har den i sitt sortement, men det hjelper vel neppe meg. Noen som vet hvor man kan få tak i sånt? https://askoservering.no/vare?v=10242140
×
×
 • Create New...