Gå til innhold

Paradise Hotel 2009 (Norge)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, rakker ikke ned på William. Han er ellers ganske grei.

 

Og ja, PH trenger litt morsomheter, men akkurat det forsøket der var ikke mye morsomt. Smilte kanskje litt i 2 skunder før det ble for mye.

 

Når jeg først er i gang. Hva skjer med den hvite bokseren William alltid har på seg? Han må jo vaske den i klor for at den skal holde seg hvit med et slik forbruk.

Endret av CK_
Lenke til kommentar
Paradise er jo trossalt spilt inn før det går på tv.

Eh, ja? Det har fortsatt vært gnål fra fjortiser om at han bare komme tilbake.

 

Serien ble spilt inn i sommer, så samme hvor mye fjortisser har gnålet om det så hadde han fremdeles kommet inn.

Med andre ord så har ikke fjortissbråket noe innvirkning på paradise samme hvor mye du vil det.

Lenke til kommentar
Serien ble spilt inn i sommer, så samme hvor mye fjortisser har gnålet om det så hadde han fremdeles kommet inn.

Med andre ord så har ikke fjortissbråket noe innvirkning på paradise samme hvor mye du vil det.

Jeg vet ikke om du misforstår med vilje, men jeg har aldri sagt at det er på grunn av fjortismas at Mats kom tilbake. Det endrer likevel ikke at facebook har blitt spamma ned om at han må komme tilbake.

 

Serien ble for øvrig spilt inn fra starten av januar til starten av mars.

Lenke til kommentar

Jeg ble pinlig berørt av Lenes oppførsel igår, og jeg måtte mute videoen på det verste for ikke å bli for provosert. Alt med den kjerringa irriterte vettet av meg. Jeg har sett mer intelligent mobbing på barneskolen. "Skoene dine matcher ikke, alle ser det." Hva i helvete er det for noe? Hun har ikke noe på Margrethe i det hele tatt, og synker til et latterlig lavt nivå og angriper klærne hennes. Og hun vil bli psykolog? Psykologer bør forstå og kunne snakke ordentlig med alle typer mennesker. Hun har et stykke å gå for å si det sånn.

 

Jeg ble også flau av at de andre bare satt og lot Lene (og Nanna, som hang seg på som den feige kjerringa hun er) mobbe Margrethe. Utrolig lavmål. Hadde vært fantastisk hvis en av gutta hadde hatt ryggrad til å be henne holde kjeft, så hun ikke lenger tror at hun har alle bak seg. Dessuten snakker Lene om at Margrethe er dobbeltmoralsk. Hvor jævla falsk var ikke den trøstinga av Karita da? Stikk fingeren i jorda, det er du som er "pedohora" Lene. God tur hjem på onsdag.

Lenke til kommentar
Haha, flott av Lene :!: "Du er det mest kvalmende mennesket jeg har møtt i hele mitt liv, på lenge, i hele mitt liv" :!:

 

Hadde sikkert vært bra den, hvis man hadde hadde noen argumenter som backet opp det man sa. Lene hadde definitivt ikke det i denne stiuasjonen...

 

Poenget mitt var "i hele mitt liv, på lenge, i hele mitt liv" liksom :p

Lenke til kommentar
Lene prøver å forklare/beklage oppførselen sin i mediene i dag.

 

Hun har tydeligvis ikke fått det med seg at en unnskyldning skal aldri inneholde et "men". Hver eneste setning hvor hun starter med å beklage seg, avslutter hun med et men og kaster ansvaret tilbake på Margrethe.

 

Når det gjelder hennes forklaring på hvorfor hun tok så vanvittig av..

"Der inne er man rimelig isolert, og ting blir veldig konsentrert. Er noe negativt, så blir det veldig negativt. Begeret fylles opp litt etter hvert"

Hun har rimelig dårlig psyke dersom et par uker på luksushotell får sikringene til å gå i toppen. Dessuten er det ikke isolasjonen på hotellet som gjør folk som ikke kan matche sko med klær kvalmende for Lene.

Jepp. Hadde jeg ikke respekt for henne etter utskjellingen hennes har jeg har jeg enda mindre nå. Hun makter ikke engang å komme med en ordentlig unnskyldning engang. Hun er ansvarsfraskrivende og skylder på isolasjonen og vinklingen fra produsentenes side. Det er godt mulig at dette er forklaringer på hvorfor hun oppførte seg som hun gjorde, men det holder bare ikke som en unnskyldning. Selv om omstendighetene dine er med på å påvirke valgene dine betyr det ikke at de er ansvarlige for dem. Hadde hun hatt noen evne til å betrakte seg selv objektivt hadde hun kommet med en uforbeholden unnskyldning til Margrethe med en gang mediene kontaktet henne, ikke halvhjertede forklaringer som bare peker på faktorer utenfor henne selv.

 

Fatter ikke at Iris, som virker som en hyggelig og oppegående jente, frivillig flytter sammen med kjerringer av det kaliberet.

 

Edit: Jeg vet forresten IKKE hvordan det ender, og hadde satt pris på om jeg hadde kunnet leve i uvitenhet fram til siste episode. Spoilere ødelegger bare hele opplevelsen, derfor skyr jeg dem som pesten.

Endret av Kalinken
Lenke til kommentar

"Serien ble spilt inn i sommer" er det noen som påstår her. Stemmer dette?

Slik jeg har forstått det på deltakerne er det tilbake til kalde kalde norge, og da ser jeg for meg at det er i vinter dette ble spilt inn. Ufattelig at jeg føler jeg må vite dette om serien, men har litt å si hvor lenge siden dette er og da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...