Gå til innhold

Tom Waits for Alice inn som administrator for samfunnsforumet


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Vi ønsker å gjøre dette til et forum som er mest mulig utformet av de som bruker det og ikke utenforstående. Det er eksempelvis derfor vi stort sett har brukere som modererer og nå vil vi forsøke å ta det enda et steg videre. Som et ledd i dette arbeidet har vi derfor gleden av å presentere tom waits for alice som administrator for samfunnsforumet vårt. Han forsvant ut av moderatorteamet i fjor som Gandalv den grå og vender nå tilbake som Gandalv den hvite, som en moderator sa det så fint internt. Han er nok velkjent for flere av dere og trenger således ikke noen særlig større introduksjon.

 

Får vi dette til å fungere vil vi se på muligheten til å prøve dette ut i andre forumområder også, men det får tiden vise. I samarbeid med brukerne og moderatorene så blir forumet forhåpentligvis enda mer dynamisk og får en bedre utvikling enn det som var tilfellet før.

 

Vi har også flere planer for å få dere brukere mer involvert, men det kommer vi tilbake til etterhvert. Imens så ønskes TWFA velkommen tilbake i våre rekker og ønskes lykke til :)

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tilbake som i gamle dager da moderatorene var mer spesialiserte jobbet i hver sin seksjon av forumet altså. Husker mobilforumet som tidligere var godt moderert og at moderatorene var noen meget kunnskapsrike folk som passet på oss som ikke kunne så mye om mobilteknologi.

 

Mulig det er veien å gå? Har jo skjedd flere feilskjær tidligere, bl.a i programmeringsforumet der mod kommer inn og gir advarsel på topic pga at han ikke skjønte hva den setningen betydde.

Lenke til kommentar

Han måtte vel komme tilbake før eller siden. ;)

Har dessverre ikke tid til å henge så mye i samfunnsdelen, men har da lest et par tre tråder av TWFA og lest en del utrolig gode innlegg der så tviler ikke på at han kommer til å gjøre en god jobb. Mod eller ikke mod (/admin), TWFA er en utrolig ressurs for forumet. :)

 

edit: Ser du har byttet avatar for anledningen, gratulerer. :p

Endret av hernil
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...