Gå til innhold

Gamer.no forlater Tek.no-nettverket


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Fy faen dette er lavt, Edda Media! Dere har stengt ute en person da dere ikke ble enige om forhandlinger!

 

Det syndebukk-stemplet dere har fått blir definitivt ikke mindre av dette!

 

Ingen som har stengt ute TST. han ble flyttet til en gruppe som ikke har pm. Hvem som har gjort hva vet vi ikke.

 

edit: Som Dotten skrev så behandler han klager i den saken nå. Så får man bare vente på hva resultatet blir.

Endret av KVTL
Lenke til kommentar

KVTL: Det er derfor jeg spør Dotten, som innholdsansvarlig, for å få en avklaring. Jeg mener at det fremgår klart av ordlyden hvordan den skal forstås, og at å oppfordre på en helt uavhengig side om å sende PMer her ikke på noen som helst måte kan innfortolkes i den uansett hvor vidt man går - man reklamerer ikke, og det skjer ikke på diskusjon.no. Etter mitt skjønn er ingen deler av det reglene definerer som forbudt oppfylt, og jeg vil vite om innholdsansvarlig deler denne oppfatningen. Edda Media mener tydeligvis at det gjør det, men som Dotten selv skriver, så skal ikke de blande seg borti det.

Lenke til kommentar
Hverken dere brukere eller vi moderatorer kan endre grupper.

 

Okey, så slike ting skjer bare av seg selv?

 

Som jeg skrev så har ikke moderatorer eller brukere slike muligheter. Da må man høyere opp i hiearkiet. Hvem som flyttet og hvem som bestemte hva vet jeg ikke.

 

Eneste jeg vet at det ligger en klage inne til behandling nå, som Dotten behandlet rett etter at han kom hjem fra forelesingene. Han visste tydeligvis heller ingenting om dette.

Lenke til kommentar

Det her har blitt en veldig følelsesladet diskusjon. Mang et troll har kommet ut av skapet, men det representerer ikke nødvendigvis brukernes normale oppførsel. Tror de fleste misliker at de store tar de små, spesielt over noe så trivielt som å reservere gamle navn til nye gamer. Jeg har i min lange tid på diskusjon.no hatt 99,9 % hyggelige og hjelpsomme poster, men lot følelsene ta overhånd i den diskusjonen som nå er i gang. Jeg oppførte meg rett og slett patetisk, men sinne ble for stort. Tror det også gjelder veldig mange av de som skriver hat poster for øyeblikket. Så for min egen del unskylder jeg dårlig oppførsel. Men forstår at mange tar ut sinne sitt her. Takk for meg, nå skal jeg holde kjeft og holde tankene mine for meg selv.

Lenke til kommentar
At stuntet til gamer.no kom under retningslinjene pkt. 6 og 7 er utvilsomt. Det å begynne å diskutere hva som er reklame er bare flisespikkeri på høyt nivå. Jeg har ikke tilgang på pmer heller. Uansett så er dette et forhold mellom TSP og forumet, akkurat som reaksjoner er mellom dere brukere og forumet. Og som sagt, vedkommende har da full klagemulighet.

 

Hvor stokk dum går det an å bli..? Hvorfor er det utvilsomt? Hvor er det bedrevet reklamediskusjon.no fra gamer.no's side? Det har gjentatte ganger her blitt påpekt at pkt. 6 og 7 ikke er relevant til de faktiske hendelsene, men allikevel fortsetter dere den sirkulære logikken i beste indremisjonsstil.

 

Tilbudet om å bekrefte brukernavn via PM til TST ble annonsert på nyegamer-bloggen, og en må være passe blåst i hodet for å argumentere for at reklame utenfor diskusjon.no, ja atpåtil på ens egen side, skal omfattes av pkt. 6 og 7.

 

Forøvrig er det brukerene som har sendt PM til TST som faktisk er de eneste som har gjort noe aktivt her...

Endret av Xenu
Lenke til kommentar

Utvilsom så har Edda og diskusjon.no klart å hisse på seg en god del brukere og dette vil bære negativt ann. så snart gamer.no er oppe med ny side og forum vil dette spre seg som ild i tørt gress.

 

Hadde dette vært behandlet på en bedre måte tror jeg det hadde gått stillere for seg men slik jeg har sett saken behandlet frykter jeg at Edda nå blir å miste en ufattelig stor del av brukerne til fordel for gamer.no's nye side. Det har de seg selv å takke for.

Lenke til kommentar
Det har gjentatte ganger her blitt påpekt at pkt. 6 og 7 ikke er relevant til de faktiske hendelsene, men allikevel fortsetter dere den sirkulære logikken i beste indremisjonsstil.
"Dere"? Det er da ikke flere som hardnakket påstår det (så vidt jeg har sett, i alle fall). Men sirkelargumentasjon har det vært mye av, ja.
Lenke til kommentar
Forøvrig er det brukerene som har sendt PM til TSP som faktisk er de eneste som har gjort noe aktivt her...
Jeg vet dette har svært lite med å bidra med i diskusjonen, men det er snakk om TST, ikke TSP.. :wee:

 

Forøvrig er det og for meg uforståelig at Edda Media har gjort som de har gjort, mine forventninger til Tek.no sin nye spillsatsning ble ikke akkurat høyere..

Endret av TSP
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...