Gå til innhold

Få tak i 60Gb HDD til xbox 360?


Northland

Anbefalte innlegg

Jeg ser nå at etter muligheten for å innstalere spill på HDD`en er det svært ønskelig med større HDD en 20Gb (som egentlig bare er 13Gb).

Spørsmålet mitt er om jeg snart vil finne 60Gb separat i norske butikker? Eller er 120Gb eneste alternativet enda? Ser at jeg har muligheten til å kjøpe "60Gb LIVE starter kit", men den koster jo nesten like mye som 120Gb HDD`en.. Jeg trenger ikke nytt headsett og ny kabel.. Noen som kan noe mer om dette? :)

Endret av DarkerGlow
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sant nok. Men ser at "Xbox LIVE 60GB Starter Pack" ligger på rundt 700-800kr. Da får du med nettverkskabel, headsett, 3 måneder med LIVE gold og 60Gb HDD.. Linky.. Fjerner du alt utenom HDD`en er det kanskje håp for en pris på rundt 500, ca halvparten av 120Gb. Burde hvertfall være det, med tanke på prisen på det andre i pakken.

 

Men med nøyere titt ser jeg at dette vist nok er noe som komme neste år.. :p Får kanskje vurdere å kjøpe en 120Gb heller da, selv om jeg føler det blir i det største laget egentlig.. Syns MS burde pushe ut 60Gb, jeg tror det er større marked for den en 120Gb. Med mindre det blir noe prisreduksjon på den snart, noe jeg mener å ha lest en plass.

Endret av DarkerGlow
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...