Gå til innhold

Windows 7 - Diskusjon, erfaringer og forslag (utdatert).


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+oiasdf79

Da var Build 7000 installert og ting ser ut til å fungere greit. Jeg har enda ikke fått noe sånn wow-opplevelse, men ting virker ok. Det eneste jeg har hatt problemer med så langt er lydkortet, men det burde jeg vel ha forventet.

Lenke til kommentar
Installerte 7 i går på en 6715B. PCÈn er mye kjappere ennd en var med vista. Eneste negative jeg har merket er at PCèn er merkbart varmere og at viften går neste konstant. Noen løsning på dette?

 

Fikk et tips om å oppdattere drivere osv til hovedkort. Finner ut at alle drivere er oppdatert til nyeste versjoner til Vista. Flere forslag motta med takk, litt kjipt med en turbo vifte......

Lenke til kommentar

Mange veldig gode verktøy for feilkorrigering på både nettverk og applikasjoner nå i Windows 7. Liker selv den som hjelper deg bruke et program som ikke er kompatibelt eller som ikke fungerer som det skal.

 

Bare høyreklikk på programmet og velg "Troubleshoot compatibility".

Lenke til kommentar

Jeg får ikke synkronisert min iPod i Windows 7. Får alle slags feilmeldinger fra at disken ikke kan bli funnet til at det oppsto et problem og at jeg ikke har tilstrekkelige rettigheter :ermm:

 

Edit: Det ordnet seg etter en gjenoppretting av systemfilene på Podden. Windows 7 likte visst ikke at iPoden hadde blitt "opprettet" i et tidligere OS.

Endret av Lakus
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...