Jump to content

Dr3as

Medlemmer
 • Content Count

  4220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 :)

About Dr3as

 • Birthday 07/29/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12211 profile views
 1. Hei, Skulle gjerne hatt en rimelig og grei måte å måle temperatur 6-7 steder ute og inne(veranda, drivhus, soverom, kontor etc) Ser at de fleste systemer, både billiggreier fra Clas og netatmo ikke støtter mer enn 4 målepunkter. Noen med en ide her?
 2. Har fått en Ipad Air 2 da tidligere eier sa den var død. De vanligste triksene er testet, hardreset og Recovery Mode, men de fungerer ikke(null action på skjerm eller tegn på at noe blir sett i itunes) Om jeg kobler til en nødlader med litt futt, ser jeg at prosenten på den går nedover, det vil si at Ipad'n tar i mot strøm. Noen som har noe tips?
 3. Gikk litt banas i går og forsøkte ALT. reinstallert siste bios og siste firmware på SSD. Testet å manuelt sette diverse bios innstillinger(låse slot til nvme og 4x pci) etc Og brått så har jeg ingen feil lenger(ikke merket noe). Gjort alle de samme tingene som fikk ting til å låse seg før. Så nå krysser jeg bare fingrene.
 4. Har en selvbygd maskin som har fungert flott i snart et år, men for et par dager siden våknet jeg til at den hadde gått i Windows recovery boot. Skrudd den helt av, dro på jobb og når jeg kom hjem startet den fint opp i Windows 10. Etter ca 10 minutter hang alt seg før bluescreen, og etter flere forsøk så skjedde det raskere og raskere, til slutt fikk jeg ikke engang Windows påloggingsvinduet opp før alt hang seg. Noen ganger fikk jeg en bluescreen i 1 sekund, andre ganger bare hang alt. Bootet maskinen opp via en ubuntu live USB, og maskinen ser ut til å fungere helt til jeg begynte å begynte å se på innholdet på OS disken. Da "hang" filebrowseren seg og jeg kunne se i syslog og dmesg at det var en haug av feilmeldinger relatert til disk/nvme. Jeg tok da disken ut av maskinen, satt den i en NUC og der fikk jeg kopiert ut alt innhold til en ekstern disk ved å boote den med Ubuntu Live. Er det hovedkortet mitt som er synderen her? Mitt har 2 m2 slots, så skal forsøke den andre i ettermiddag og krysser fingrene. HW: HK: Asus ROG STRIX Z370-E OS disk som feiler: Samsung 960 EVO 250GB nvme m.2
 5. Dette var noe en kar gjorde for et par år siden: mSATA SSDs are cheaper but requires two adapters: an mSATA-to-ZIF adapter and a ZIF-to-micro IDE adapter
 6. Har også lest om folk som har brukt 2 adaptere, så de kan koble på sata, men selv finner jeg ikke nok info(så lenge siden at det er mye døde linker).
 7. I følge selger, og diverse forum så skal denne disken fungere: https://www.ebay.com/itm/KingSpec-1-8-CF-IDE-128-GB-SSD-for-DELL-X1-Toshiba-R100-R200-SONY-U8C-TX36-TX38/221888791048?hash=item33a99a4208:g:0B8AAOSw37tV-taC Men syntes prisen ble litt drøy
 8. Takker for hjelp så langt Diskene jeg finner er stort sett gamle og dyre. TrueIDE CF, er det for å få CF kort til disk? Finner utrolig mange forskjellige adaptere, men hva som vil fungere er verre å vite.
 9. Har en gammel Dell X1 som jeg leker litt med til tider(morsom liten laptop med passive kjøling). Vil gjerne få byttet disk i denne, da jeg hører litt knepping til tider, men ikke lett å finne noe som kan passe. Disken som står i i dag er en Toshiba MK6006GAH, en 1.8" med CF interface(Om jeg har forstått riktig). Noen som vet muligheter for et lite SSD bytte i denne?
 10. Fra og med i går har jeg ikke hatt noen problemer med å logge inn.
 11. Fin måte å få gått seg en tur i Oslo før man skal på jobb
 12. http://itavisen.no/2016/07/11/snart-kan-pokemon-go-spillerne-bytte-pokemon-skapninger/ Så det forventes og komme i løpet av uken, + nye funksjoner er på vei
 13. Ikke tilgjengelig i norsk Appstore ennå dessverre.
×
×
 • Create New...