Gå til innhold

Sons of Anarchy - Generell Diskusjon - (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan ikke tro at de dreper Abel, kanskje blir lam eller mister et bein/arm. Det å drepe han blir for mye, selv om Sutter & co plutselig kunne finne på å gjøre det å.

 

Tipper Clay var den som sto bak angrepet på Jax og Chibs også, han får med det fokuset over på Pope. Enig med Maury også, litt lite bruk av Pope.

Lenke til kommentar

Neeeeeeeei.

 

Faen for en intens slutt på dagens. Denne sesongen har vært bra, kanskje ikke like bra som sesong 4 (minus del 2 av sesongfinalen), men en ting jeg har irritert meg på er den lille bruken av Pope. Hvis Pope skal være årets utgave av Jimmy O eller Zobelle så synes jeg de gjør det dårlig, kanskje et annet game med Pope, men allikevel.

 

Kan tenkes at Pope blir en "long lasting badguy" og Kurt ikke vil bruke ham for mye for tidlig. Skulle gjerne sett mer av ham også, dog jeg regner med at det kommer.

 

Herlig sesong så langt. Kan godt hende denne topper 4'ern når vi snakker sesongslutt.

Lenke til kommentar

@Hotel: Mye mulig. Eller det kan være en del av en naturlig prosess. Klubben indirekte "krever" at du blir mer som Clay før eller siden. Jax føler kanskje "sympati" med Clay mtp den rollen han har hatt, og klubben har i stor del gjort ham til den han er - noe som i hovedsak er negativt.

 

Er mange strenger det spilles på nå. Klart at det bygges også på videre at det skal ligge klart for ses 6. Jeg liker det!

 

 

Enig med deg CurSe. Dog er dette nok mer en fase tror jeg. Klarer ikke se for meg at dette blir slik Jax gjør ting så lenge serien går. Må være noe mer liksom. Mer grått, mindre sort/hvitt, if that makes sense.

Endret av Jefe
Lenke til kommentar

Er litt delt i synet på utviklingen jeg. Jax tar i mine øyne ansvar og utfører de vanskelige tingene. Selv om han har med seg "unholy one" så utfører han drapene selv. Jeg ser at de andre medlemmene er overrasket, men samtidig tror jeg han må være så brutal for å få den respekten en "prez" skal ha. På den annen side så blir han sårbar i lovens forstand, han kunne kanskje latt happy gjøre "dirty work" og på den måten ikke risikere lengre fengselstraff. Jeg liker utviklingen, det blir mer og mer "hamlet" i historie arken.

Endret av indomitable
Lenke til kommentar

FAAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!

Kan ikke bare avslutte sånn! :o :(

Det samme kan vi si om dagens episode, blir veldig spennende å se hva som skjer neste uke. Må si jeg er litt bekymret for Juice, men håper han kommer levende fra det. Hvis jeg skal gjette så blir han kanskje benådet på et vis ved å si det han fikk høre fra Frankie, og det Clay sa til han om the Nomads i campingvognen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...