Gå til innhold

Sons of Anarchy - Generell Diskusjon - (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Sons of Anarchy er dritrått!

 

Endelig et nytt friskt pust ala. sopranos, oz osv.

 

Jeg sier ikke at det er likt, men det er endelig kvalitet som overgår prison break, lost og alle de derre etterforsker seriene.

uffameg, blir bare gæren jeg nevner de

 

 

BTW, Litt kritikk: synes de har overdreven kontroll på politiet, og kanskje de har "forhastet" seg mange ganger. Tenker da på at en del ting kunne vært bedre. Kunne spart seg for noen klisjeer som mange her sier.

Men, alt i dag handler om å tjene penger mer enn å lage kvalitet.

Endret av spax
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva legger du i overdreven kontroll på politiet? De har jo helt troverdig kontroll over lille kontoret i Charming fordi Unser er i lomma på de (pluss det faktum at dealen er at SAMCRO holder narko og bråk unna charming og de får holde på med sitt), Hale var jo seff en pådriver for brudd og arbeidet mot de, men den historien som gjør at Hale samarbeidet med SAMCRO er jo gjennomført ganske troverdig (lesser of evils).

Lenke til kommentar

Likte episoden. Fokusering på familien, byen, Gemma, Juice, Jax, Stahl, Mayans drug-trade, og True IRA/Belfast.

 

Veldig bra at Jax klarte å få Nr.2`en til Jimmy O levert til Stahl. En slik deal kan lage bra historier framover, med tanke på at vi får et nærmere fokusering på Belfast-chapter`et til Sons.

 

Sesongen blir nok veldig todelt(eller tredelt) denne sesongen i hvilken rivaliserende gjeng som blir fokusert mest på. Vi har jo veldig mye rundt både Mayans og True IRA/Belfast Sons nå. Å vi har smågjenger slik som rednecks`ene. Å vi vet ikke enda om Nords forsatt holder koken etter at Zobelle gikk under.

 

Håper de besvarer snart på om Darby(sjefen for Nords, den første ariske gjengen som ble introdusert) forsatt lever. Følte de aldri besvarte på om han ble drept i brannen, eller om han forsatt lever.

 

Liten ting med episoden jeg la merke til var at David Marciano(måtte selvfølgelig google meg fram til det navnet) fra The Shield spilte "Chickenman", mannen i bilen Juice ble overfalt. Han var jo med veldig mange sesonger av The Shield. Veldig mange skuespillere fra The Shield etterhvert nå.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Dritrått, Darby tilbake litt. Å selvfølgelig, det første han gjør er å fucke med Sons. Blir spenndene å se Samcro i Belfast med Belfast Sons. Jeg har enda ikke helt forstått om Belfast chapteret er sånn nøytral, eller om det er delvis lojalt til True IRA eller om det bare er noen få i Belfast som støtter True IRA mer enn Samcro av chapteret der. Slik jeg ser det så er True IRA som har makta, men det er mulig at store deler av chapteret der er lojale til Samcro.

 

Liker ikke at Wayne nå kanskje kan bli en ny Hale, i en liten grad. Konge hvordan de løste mayans-situasjonen, og hvordan Happy ble fullt medlem og Kozik ikke. :p

 

Promo til neste episode

http://www.youtube.com/watch?v=6H3jCygojIQ

Lenke til kommentar

Herregud, hvordan denne serien forsetter å levere. Ser ut som sesongen til nå blir veldig i lik grad som sesong 2 med mye spenning og mye nye ansikter og sånt. I tillegg er denne sesongen veldig mye mer innholds-rik i form av mytologi enn hva sesong 2 var. Da vi får vite en hel del om Belfast-chapteret som er en del av Sons.

 

Gøy hvordan vi får sett litt mer prospekter i serien og nå, etter at Half-Sack gikk vekk. Kjente igjen han i episoden i forrige uke, det var han som var med i en av de tidligere sesongene av The Wire og i mini-serien The Kill Point. Å jeg har sett han i baren(han som snakka med Opie) noe sted før.

 

Belfast kommer til å bli bra, og hovedfokuset vekk fra Charming(for det meste). Litt sjokka over at sjefen til Tara faktisk hjalp Tara etter at hun slapp fri Gemma.

 

Neste episode er 90minutter lang(men da omgjort til kanskje 70 min?).

PROMO FOR NESTE EPISODE

http://www.youtube.com/watch?v=EaFhj_83L9A

 

EDIT: Paula Malcomson(Mauren Ashby) er fra Belfast.

Endret av Empire of Maury
Lenke til kommentar

Grei episode, liker Belfast-episodene så langt. Litt roligere episode i dag en forrige gang, men vi får servert mye mytologi rundt serien i form av Belfast. Å det liker jeg.

 

Hater virkelig Jimmy, og dissse Jimmy-loljale irske Sons. Nevøen til Chibbs ble jo drept nå, sammen med han som kjørte bilen i den første "Belfast"-episoden.

 

Liker også at Charming forsatt er med en del, til tross for at bare Piney, Tig, og Doc er igjen. Forresten herlig med litt nye ansikter i Charming og. Digger denne nye prospecten som henger med Tig, Kozik og Piney som alltid kommer med de comic-relif kommentarene. Salazar håper jeg dauer snart, er lei den degosen.

Lenke til kommentar

Fantastisk måte Clay drepte McGee, og Jax drepte Liam etter at de fikk informasjonen de trengte fra han. Liker også karakterne i Ashby-familien, kanskje bortsett fra halv-søstra til Jax.

 

I tillegg litt gøy å se den 4`er-banden i Charming med Tig, Piney, Kozik og Miles. Trodde ikke at Alavarez skulle komme til å si ja til noe slik.

 

Også litt spenndene hva som skjer fremover. Jeg tviler på at de blir i Belfast ut sesongen. Kjenner jeg serien godt nok så vil nok seriens fulle oppmerksomhet gå tilbake til Charming i sesongfinalen som er nå om 2-3 uker. Husker ikke helt om det var 12 eller 13 episoder i en SoA-sesong. Håper på at introduksjonen av russerne vil komme før serien har sesongavsluttning i år. Det har jo vært lagt opp hele tiden at russerne skal bli introdusert snart. De ble jo først nevnt i sesong 1, så bringet opp igjen i episode 9 mener jeg denne sesongen. Så hvis Jimmy dør, eller går i kasjotten, så legges det opp til veldig at russerne får en sikkelig entre i serien.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Kul episode i dag. Veit ikke helt hva jeg skal si, men det var hvertfall ikke dårlig. Fordi det skjedde en hel del, og vi fikk endelig introdusert russerne i serien og, som det har vært snakket om helt siden sesong 1. Så var bare tidspørsmål før de ble introdusert.

 

Mye som skjedde i episoden hvertfall, og handlingen er endelig tilbake for fullt i Charming.

 

- Salazar død, Tara tilbake i godt behold.

- Wayne kommer mest sansynelig til å miste makta i Charming etter Jacob Hale sine usle planer som ikke kan stoppes etter at Salazar døde.

- Vi finner ut at greia mellom Tig og Kozik er rundt ei bikkje, ikke en vagina som var forslaget til Stumpy for noen episoder.

- Gemma blir frikjent, med noen sansyneligvis lettere straffer.

- Stahl dreper jente-kjærsten sin i ATF, som ender med at det nevnt før her skjedde.

- Jimmy O møtte opp med russerne, og blir nå backet opp fullt av dem. Betyr noe gangske hett som kan skje mellom russerne/Jimmy O og Samcro i sesongfinalen.

 

Vi kan trygge oss med at det hvertfall blir en sesong 4 neste år. Å vi får gangske sikkert se Otto igjen i neste episode, som sagt tidligere er dette Kurt Sutter som har lagd serien og samme fyren som er gift med Katey Segal(Gemma).

 

Skuffende lite diskusjon rundt serien her og.

Endret av Empire of Maury
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...