Jump to content

Elensar

Medlemmer
 • Content Count

  3423
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Elensar

 • Birthday 12/21/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Proffice er konsulentselskapet som telenor bruker. Nå jeg jobbet der i sommer fikk jeg 125kr timen pluss tillegg for kveld og helg. Når jeg vart fast ansatt på høsten økte det til 150kr timen + tillegg. Du vil få opplæring så hvilken utdannelse du har er ikke så relevant. Jeg hadde en opplæringsperiode på seks uker tror jeg.
 2. Ønsker kritikk på bloggen min som jeg har satt opp. robertaask.net Hva syns dere?
 3. Har hatt min Corsair Force 3 disk i en uke nå og har fått en bsod. Ganske irriterende. Har ikke prøvd meg på noen av disse løsningene enda, avventer litt og ser om jeg får flere problemer. Håper på en rask firmware oppdatering. Så vidt jeg vet så er ikke Force GT berørt av denne feilen.
 4. Bytt ut prosessoren med i5 2500k og en rask ssd
 5. Da bør du kjøre innom Yosemite nasjonalpark. Veldig fin natur der. Ca 4 timers biltur fra Lake Tahoe.
 6. For en episode, syns starten på sesongen var litt slapp, men denne episoden tok av. Klart den beste episoden denne sesongen.
 7. Komplett.no har ett godt tilbud på en LG LCD-TV med full hd for 3995,- http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=596320
 8. Jeg tror Høgskolen i Ålesund har dette tilbudet.
 9. Nice, en av de bedre seriene som går på tv. Gleder meg til fortsettelsen
 10. Jeg hadde ingen referanser men vart klarert som hemmelig, tror du trenger refranse kun ved strengt hemmelig. Jeg har også fått innkallelse, usikker om jeg skal siden jeg har fått studieplass på Hig.
 11. Hei, Informasjon om det finner du på den amerikanske ambassaden i Oslo.
 12. Det der høres ikke bra ut i mine ører , Musikkvideoen var forferdelig. Elektronisk musikk har jeg aldri likt så veldig godt. 2/10 RA - Waste Of Space http://www.youtube.com/watch?v=qYbLdLtlPbk&feature=related
 13. Det var nok befalet ditt som bestemte at det skulle være slik , vi hadde iallefall ingen tidskrav på svømmingen.
 14. Du tar 3000 meteren med vanlige treningsklær og joggesko, ingen ekstra vekt. Løypa går rundt leiren på asfalt og grus. Du må springe på under 15 min for å komme på båt. De som er i sjøforsvaret skal også svømme 100 meter, men det er uten tidskrav. Disse to øvelsene må du klare for å komme inn på båt. Rekrutten har også mange andre øvelser som er tungt, men så lenge du er ok trent skal det gå veldig fint.
 15. Helt grei sang. 5/10 http://www.youtube.com/watch?v=qE01FXwWo98
×
×
 • Create New...