Gå til innhold

For gamere - Hvor gammel er du?


Alder på gamere  

134 stemmer

  1. 1. Hvor gammel er du?

    • Under 10
      1
    • 10-12
      1
    • 13-15
      19
    • 16-18
      35
    • 19-21
      19
    • 22-25
      18
    • 25-28
      20
    • 28-31
      7
    • Over 32
      14
    • Jeg vil kun stemme
      0


Anbefalte innlegg

Er 36 år og spiller fremdeles. Har hatt/har Vic 20, C64, Amiga 500, Amiga 1200, Xbox og Xbox 360. Spiller ikke så mye lenger. Har for mye å gjøre. Men hender det blir et par runder i uka med Poe2-modden til bf2. Spiller hovedsaklig på pc, men hender vi samles en gjeng og spiller fifa eller pes på Xbox360. De tre andre som er med er alle fra et par og tredve og oppover. Husker jeg skrev med ei på nettet en gang. Da jeg nevnte at jeg hadde vært oppe hele natta og spilt fotballspill med en kompis, ble det fort slutt på den kontakten hehe...

Kranglet mye med folk som mener dataspill er for barn. Synes de er idioter som ikke forstår at det er underholdning på linje med musikk og film. Faktisk er det i mine øyne bedre underholdning siden en selv også er aktivt med. Dessuten er det sosialt. Synd det kommer så få bilspill med splitscreen til 360 forresten. Ingenting er som å knuse kompisene mens de sitter rett ved siden av. Kommer nok aldri til å slutte med spill.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kranglet mye med folk som mener dataspill er for barn. Synes de er idioter som ikke forstår at det er underholdning på linje med musikk og film. Faktisk er det i mine øyne bedre underholdning siden en selv også er aktivt med. Dessuten er det sosialt.

Kunne ikke sagt det bedre! Spill blir mer og mer som interaktive filmer, forresten. Så det blir dumt å fordømme spill når de faktisk ikke er så langt fra vanlig voksenunderholdning. Det å måtte være aktiv er i hvert fall mer hjernemotiverende enn å bare se passivt på idiotiske TV-programmer.

Lenke til kommentar

Er 31 og har vært gamer siden ZX Spectrum kom ut. Husker ennå når hele familien inkludert mora mi samlet seg rundt TVen og spilte Mr Wimpy. :D

 

Nå for tiden har jeg for mye å gjøre, så ble nylig nødt til å si opp kontoen i LotRO da jeg ikke har tid lengre. Nå går det mest i Guitar Hero 3 og diverse casual-spill.

 

Litt morsomt at det er "barnslig" å spille dataspill. Spiller mye GH og kjenner mange av bandene som Lynyrd Skynyrd, Judas Priest, Thin Lizzy og Alice Cooper fra barndommen. Ganske interessant at de begynner å bli populære igjen hos "kidsa". :p

Lenke til kommentar

Er 20 år, er helt enig i det som har blitt sagt at spilling er underholdning på lik linje med film/tv/musikk. Kommer jo ut mangen spill som er for "avanserte" til at 10-12 åringer kan spille det, som er beregnet på den eldre generasjonen. MEN, så er det måte på spilling, er man 25-30 år med barn og kone, så kan man ikke akkuratt sitte i timesvis med spill, slik man kan vis man er yngre.. man har da andre ting å ta seg av :)

Endret av VetatioN
Lenke til kommentar
Er godt gift, dog uten barn.

Når barn kommer inn i bildet, så skal far ha bedre pc enn børna... sånn er det bare :cool:

 

Når barn kommer inn i bildet har ikke far så mye han skulle sagt lengre. Sånn er det bare. :p

Sant nok...stort sett, men eneste gangen de skal kunne gå forbi på pc spec er ved komfirmasjon...så da må jeg spare opp slik at jeg setter de på plass med en gang.

Lenke til kommentar

Jeg er 14 år,og vet egentlig ikke om jeg skal spille når jeg blir voksen :p

 

Familien min liker ikke at jeg sitter å spiller "hele tiden", som de sier. Det blir kanskje 1-3 timer om dagen, men ikke mer! De sier jeg må gå ut og trene mer! blablala :(

 

Ingen av familiemedlemene mine har planer om å se meg spille, og ikke planer om å spille selv heller, så det er ikke så lett for dem å vite hvor morro det er da ;)

 

Jaja.. Jeg får satse på ei gaming-dame når jeg blir voksen :D

Lenke til kommentar

Jeg er 24 og er vel over snittet interressert i spill (eier 5 konsoller :blush: )

Men at man har spill som hobby trenger ikke gå utover sosialt liv o.l., som noen virker tro.

Det er ikke noe annerledes enn feks bøker og film.

 

For meg personlig virker det ikke som det er så mange som ser det som unormalt å spille spill selvom man er "voksen" lengre.

De fleste jeg omgås driver med spill i en eller annen form. Alt fra veldig casual type 123spill.no til "nerding" i morpg som feks wow. Da snakker vi aldersgruppen 20- 50.

 

Spill er så mangt, og passer alle uansett livssituasjon og alder. Man har alt fra puzzle spill type tetris, som man kan plukke opp når som helst å spille i 5 min som tidtrøyte, til "dypere" (feks JRPG) spill som er veldig tidkrevende.

Lenke til kommentar

trur man aldri blir for gammel til å splle, man bare forandrer type spill etter hvert som man eldes. Selvfølgelig, for en voksen med familie kan det være vanskelg å få tid til spillng, så det detter nok litt bort når man får unger å sånt.

Selv er jeg 22 år, har vokst opp med spilling som en fritidsgreie, og trur jeg kommer til å spille mye resten av livet også, akkurat nå jasser jeg meg gjennom oblivon tes, skal seette igang med fallout 3 når det kommer.

har ikke hatt tv signaler siden jeg flytta for meg selv, ser ikke at jeg trenger det da jeg har et mediasenter med en 40" skjerm. Tv og data er gasnke så likestilt mener nå jeg.

Lenke til kommentar

Da jeg var ung så jo jeg på folk i 20-årene som gamle, så jeg forstår godt at andre også kan gjöre det. Nå er jeg selv 24 (snart 25) og vet at virkeligheten er en annen - som 20-åring (eller 30-åring for den saks skyld) er man fortsett ung. :)

 

Spilling er morsomt og noe man ikke burde skammes over - uansett alder.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...