Gå til innhold

Nokia 5800 XpressMusic (Nokia Tube)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm nå har jeg vært foruten denne en stund, så begynner å bli litt rusten :p Men det skal gå ann å sette opp en memo i kalenderen med påminnelse. Vet ikke om du kan få den til å ringe hver dag dog, eller om du må sette opp en ny pr dag. Eller så kan du jo få vekkerklokka til å gå av? Om den piper klarer du vel huske hva det gjelder? :) Den kan du stille inn til å ringe hver dag.

 

Memoen slumrer seg ikke selv, så den går bort med en gang den slutter å ringe. Og alarmen er selvfølgelig et alternativ, men da hjelper det ikke å ha telefonen på lydløs, den ringer jo da uansett, og det er ikke alltid like beleilig. Skulle ønske kalenderen var slik som på min gamle Nokia. Det var mye bedre. Skal ta en titt på nokia.no nå og se om jeg finner en løsning.

Lenke til kommentar

Fikk oppdatert telefonen her en dag, kom på at eg hadde glemt det helt bort :p Ihvertfall, mobilen ble som nye når det gjald å skrolle i meldinger og sanger. Føles mye,mye bedre og man har bedre kontroll :) Fantastisk!

 

MEN, for å få alarmer og slikt må eg trykke på POWER-knappen og så sette alarm på slumre/av :p Bug ?

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Trykker på klokken jeg, og så dukker alarminnstillinger opp.

 

(en av de tingene jeg fant ut på egenhånd :new_woot: )

 

Joda det er jo forsåvidt greit gammelt nytt, men eg prate om når alarmen går. Er akkurat som om skjermen låser seg for input og eg må trykk på "power" knappen for og så slå av alarmen :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...