Gå til innhold

Filmer andre sier er bra, men du aner ikke hvorfor


€uropa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817324

Synes i grunn 60-talls Bond har best manus , spes FRWL og OHMSS.....Fleming hadde sikkert likt OHMSS filmen.

 

Liker King Kong 76 best , til tross for at det er en rip off......Kong føles mer virkelig i den & ikke bare et monster......uten når han går bananas ;)

 

Gentlemen prefer Blondes......bortsett fra sangene så synes jeg manuset ikke er all verden , men det kunne vært mye verre type Elvis film....lol ;)

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Transformers, ikke mistforstå visuelt sett og lydmessig er den pen men når folk sier den er bra storywise, da setter jeg ett spørsmålstegn. Da snakker vi jo klisje fra begynnelse til slutt. Jeg elsket og se robotene på storskjermen, men da hun dama og de kom ble det bare dumt.

Og jeg likte ikke det at Megatron døde

, han var så kul os.v også dreper de han? Jeg er glad ny generasjonens barn ikke har vokst opp med Transformers på en måte, sånn at de ikke ble så skuffet som meg :(

Glemte meg sorry, er ikke vandt med spoiler, fikk det aldri til før.

Endret av Batnobbit
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Gjest Bruker-127711
Peter jacksons King Kong Hadde jeg hørt vanvittig mye bra om fra alle som hadde sett den..

Men for en tragisk film som ikke greide å engasjere meg i det hele tatt..Jeg viste ikke om jeg skulle le eller gråte meg igjennom filmen.

Enig, var med på en bursdag med 15 andre.. Alle kom smilende fra øre til øre og sa at de likte den, så kommer jeg og surmuler fordi det var bortkasta tid..xD

 

Dette blir veldig off topic og motsatt: Jeg elser saw filmene. Storkoser meg gjennom filmene, forstår ikke hvorfor andre ikke liker dem..:p

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

300....

 

Den skjønte jeg bæret av, eller kritikkene da. En gjeng boler med brunkrem som hele tida på død og liv måtte rope med dype gurglete stemmer... Scriptboka inklusiv tekst kunne vel egentlig være på ca 1/2 A4 side. Også Speedo badebukser da, jeg kan aldri mere gå i badebuksa mi på stranda uten å få disse... bildene... Heretter er det badeshorts.

 

(Filmteknikken var riktignok kul).

Lenke til kommentar

Gammel tråd, men når den først er i gang:

 

Hurt Locker. Hva folk ser i denne fatter jeg ikke. Det er ingen historie, ingenting som drives frem eller noe. Det er bare et innblikk i soldatenes verden og det er det. Som en fake dokumentar eller noe. Gørr!

 

Pulp Fiction. Tror nok jeg forventet for mye. Å se den for første gang nå nylig var ganske kjedelig.

Endret av Matsemann
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Satantango skuffet meg. Det var en god film, for all del, men jeg har et inntrykk av at folk føler de like den når de tross alt har brukt 7,5 time på den. Jeg er sikker på at den samme historien kunne vært fortalt like bra og med den samme, vakre cinematografien på under halvparten av tida.

Lenke til kommentar

Manuset, hele historien i episode 1,2 og 3 var allerede lagd da "A New Hope" kom i 1977. Lucas hadde ikke teknologien til å lage det storslagne han så for seg i hodet sitt den gang.. så han kom med den geniale ideen og lage slutten av serien først, det som krevde minst "storslagenhet".

 

Jeg er klar over at det er et par år siden du skrev dette, men:

 

Hvorfor i all verden tror du manuset til episode 1, 2 og 3 var skrevet før den første filmen kom? Dette er jo bare tull. Lucas har selv sagt at han skrev en liten forhistorie til det som skjer i den første filmen, som han 20 år etter baserte manusene på, men det var ikke stort mer enn ting det henvises til i den første filmen, som senatet, den gamle republikken, at Obi-wan har en historie med Anakin og et par andre ting.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...