Jump to content

Leiferen

Medlemmer
 • Content Count

  548
 • Joined

Community Reputation

507 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ikke spesielt bra, nei. Portal 2, derimot! Kanskje tidenes beste.
 2. Tvilsomt at Biden ev. sitter som president til 2029, da han vil være 86 år gammel. Biden har vel definert seg som ev. one-term president, så får vi se om han holder ord dersom han vinner, og dersom han ikke blir dement eller dør innen neste korsvei.
 3. Selvsagt kan man spørre om det, om det faller seg naturlig. Heldigvis tar de færreste seg nær av dette, selv om den hvite antirasist-mafiaen åpenbart mener at dette bør det reageres mot. Konsekvensen av denne McCarthyisme-aktige jakten på «rasisme» overalt er at man gjør den reelle bevegelsen en bjørnetjeneste. Folk blir lei og tar ikke reelle problemer på alvor. Det blir «ulv, ulv», og når ulven faktisk kommer er det mange som ikke bryr seg. Dessverre.
 4. Oi, for et sinne. Relativt sett har jeg åpenbart god greie på damer/Tinder, da jeg ikke har negative erfaringer fra bruk appen, slik mange her tydeligvis har. Og basert på eksemplene som gis er det lett å skjønne at enkelte har negative erfaringer, da damer, blant annet fordi de ofte har stort utvalg, lett slår ned på dårlige meldinger og utålmodige menn på plattformer som Tinder. Når har jeg motsagt meg selv? De eksemplene som har vært diskutert i denne tråden, hvor folk har reagert på jentas oppførsel, så har det ikke vært noe å reagere på. Det vil ikke si at det ikke finnes frekke og spydige jenter, som svarer frekt selv på bra meldinger. Kan jeg ha oversett noe på 6 sider? Mulig, henvise gjerne til et konkret innlegg. At dårlige meldinger møtes med et litt spydig svar er for øvrig helt naturlig oppførsel. Jeg og flere andre har kommet med gode råd i denne tråden. Om man ønsker å lykkes bedre bør man ta dem til seg. Som en skrev tidligere, får man matcher men kommer nesten aldri videre, så må man innse at det ikke er Tinder eller damene som er problemet, men at man selv bruker appen feil. Ingen moderatorer trenger å slette noe, da «personangrep» i denne tråden ikke oppleves å ha noen injurierende kraft.
 5. Disse jentene finnes nok, men de tilhører mindretallet og det er ikke pga. disse mange menn mislykkes på Tinder.
 6. Det jeg skriver her er velmenende. Innlegget ditt som jeg svarte på antydet at jeg hoppet bukk over noe, enda jeg kommenterte akkurat det i innlegget du mente jeg måtte ha oversett. Derav uttrykk for forbauselse. At jeg skulle være «merkelig» fordi jeg skjønner meg bedre på jenter og Tinder enn mange i denne tråden kan du jo mene. Jeg sier ikke at meldingen var pågående, bare nokså dårlig, av flere grunner. For det første er komplimenter som «jeg synes du virker som en flott jente» noe som bør unngås. Jenter liker at man er subtil. Sveiper man en jente til høyre, så er det nok til at jenta vet at man sannsynligvis synes hun er flott. Sender man melding til jenta så skjønner hun at man er interessert. Å komme med komplimenter for utseende umiddelbart overfor attraktive jenter, som ikke kjenner deg, vil i de aller fleste tilfeller føre til at man havner i «nei-bunken». Det blir for mye, og skaper en skjevhet i relasjonen med en gang. Og når man i tillegg skriver at man skal gi blomster hver uke, så blir det så altfor, altfor mye, uansett om det var en smiley bak. Men skjønner man ikke at en slik melding er dårlig og så å si aldri vil føre fram, så er det vel ingenting jeg kan skrive for å hjelpe. Når det gjelder eksempelet fra første innlegget i tråden, så var det for så vidt ikke snakk om en veldig dårlig melding der. Ikke veldig bra, heller, men slett ikke «ekskluderende». Men når man etter noen timer sender en melding hvor man klager over manglende svar, så har man ekskludert seg selv, såpass bør man skjønne. Det kan være mange gode grunner til at man kanskje ikke får svar på i hvert fall opp til et par dager.
 7. Hun forsøkte bare å gi et råd. Et godt råd. Det er jo ikke alle som hinter så klart til hva slags type meldinger som kan være interessante. Eller uinteressante. Burde telle positivt. Ingen av de jentene som har vært omtalt hittil i denne tråden har skrevet noe rart eller oppført seg noe merkelig overhode, til damer å være. Men så er det faktisk nokså sentralt å skjønne litt om hvordan damer er, dette gjelder like mye på Tinder som i virkeligheten.
 8. For en merkelig forsamling vi har her inne. Det ser man ut fra hvor mange som har likt innlegget ditt. Neppe mange som har lyktes på Tinder, for å si det slik. Nei, det har på ingen måte rablet for meg. Jeg forsøker bare å forklare hvorfor det flere har delt her (og hvor man har beklaget seg over responsen) i de fleste tilfeller ikke fungerer, og litt om hva man kan gjøre annerledes. Nei, man trenger ikke «studere ei jente med mikroskop». Man trenger ikke ta lange taktiske avgjørelse, det finnes mange enkle metoder som kan gjenbrukes, hvor man kan tilpasse litt ut fra bilder og ev. profiltekst hos jenta. Det som også er viktig er å ikke «mase» eller bli utålmodig veldig fort, slik TS f.eks gjorde og ble, ut fra samtalen nevnt i åpningsinnlegget. Alt nevnt i tråden er «trikset» om å kun åpne Tinder med 12-24 timers mellomrom, altså 1-2 ganger i døgnet, og kun svare på meldinger/starte nye samtaler da, og vente like lenge til man ev. svarer. Og har man ikke fått svar fra noen, så venter man til neste gang, eller senere, når/hvis man får svar. Nettopp fordi mange menn «maser», og sender kjedelige/dårlige meldinger, så er det viktig å unngå å havne i denne gruppen. Om man blir en motpol til dette vil det telle ekstra positivt. Teorien din om at mange sliter på Tinder fordi mange jenter er bortskjemte og kommer fra rike familier er helt bak mål. Hva da med alle jentene som ikke kommer fra rike familier? Årsaken til at mange sliter selv om de får matcher er bl.a. at de fleste attraktive jenter får så mange matcher de ønsker, og svært mange meldinger. Disse jentene har trolig ingen mulighet til å møte alle mennene som sender dem meldinger (som du ser ut til å mene at de bør). Derfor handler mye om å unngå å havne i «nei»-boksen. Som sagt: mange gode råd i denne tråden. Ønsker man å lykkes på Tinder burde man lese dem, og ta grep.
 9. Ord blir fattige.. Jeg la spesielt godt merke til meldingen, så hoppet på ingen måte over det. Og jeg forklarte også hva hun sannsynligvis mente. Det virker nesten som om du/dere spøker her, kan det være seriøst ment at man tror man får napp av en slik melding? Det eneste humoristiske med dialogen var svaret fra jenta. Ellers anbefales Flins innlegg over her. Om man faktisk får matcher i ny og ne, så er det «brukerfeil» som er problemet om man ikke også får regelmessig med dater m.m. Gode meldinger (eller kanskje man skal si ikke-dårlige) er selvsagt ingen garanti for suksess i hvert enkelt case, men suksessraten vil øke kraftig. Dårlige meldinger gir sannsynligvis null resultat. Så er det dette med å skjønne hva som bør unngås, som nok er vanskelig for mange. Mange gode tips i denne tråden, for øvrig.
 10. Uff, dette er jo bare tragisk.. Eller tragikomisk. Og da tenker jeg ikke på jentas svar, som var fullt forståelig. Ett stikkord: subtilitet. En jente liker kanskje å få roser, men ikke å bli fortalt det på forhånd, og roser skal helst være fra en hun er begeistret for. Om en fremmed fyr hun ikke kjenner sier han skal gi henne roser, så er det selvsagt altfor altfor mye, og ensbetydende med å havne i nei-gruppen om man befinner seg på en plattform som Tinder, hvor konkurransen er hard.
 11. Jobbtittel: Aktuar Utdanning: Master i statistikk Erfaring: 8,5 år innen dette feltet Alder: mellom 35-40 Fastlønn: 969 200 Bonus: lagt på 100-130 000 de siste 3-4 årene Overtidsberettigelse: ja, lå på 2-300 timer i noen år, som gir rundt 200 000 ekstra i inntekt, men har jobbet svært lite overtid i det siste bl.a. grunnet en masse småunger hjemme som krever sitt Annet: ikke noe spesielt, men som sikkert er veldig vanlig: diverse frynsegoder som fleksibel arbeidstid, fri mobil, gratis aviser, gratis kaffe og ikke minst gratis kakao! Og noen hytter som kan leies for en billig penge.
 12. Hvem har sagt at det politet kommer med ikke er til å stole på? Jeg antar det de har sagt, og lekket til pressen, i all hovedsak er korrekt. Men i denne informasjonen er det ingenting av verdi som støtter deres hovedhypotese om at Tom Hagen har fått sin kone drept. Regner med det hadde blitt lekket til pressen om det hadde vært noe av verdi de sitter på. Om det viser seg at det er han som står bak, så vil jeg ikke bli overrasket. Men det hjelper lite, om man ikke har noe mot en person, så er det faktisk slik at årsaken til dette kan være at han er uskyldig. Derfor vil han gå fri med mindre man kommer med noe mer konkret. Hittil har man verken noe godt motiv, eller noe som helst som knytter ham til selve forsvinningen eller til Monero-opplegget.
 13. Flere grunner er nevnt, selv ser jeg ingen gode grunner til å opptre slik om han er skyldig, i hvert fall ikke noen bedre grunner. Dermed er jo dette verdiløst som indisium. Det gjelder vel alt politiet har, ut fra det vi vet. Usedvanlig tynt er korrekt beskrevet, så langt. Så får vi se om de finner noe mer, det burde de vel klare, om han er skyldig. Noe jeg slett ikke avviser at han kan være, bare så det er sagt, nok en gang.
 14. Han var ikke mistenkt, dette var avhør av han som vitne. Å frykte å bli mistenkt handler ikke bare om frykt for å bli dømt, men å bli siktet, mistenkeliggjort i samfunnet samt at man lar være å etterforske andre muligheter. Må være frustrerende dersom man faktisk er uskyldig.
×
×
 • Create New...