Gå til innhold

Filmer andre sier er bra, men du aner ikke hvorfor


€uropa

Anbefalte innlegg

Fikk idéen til denne tråden da jeg leste et innlegg av Bob_3( :) ) og begynte å tenke på at det er filmer jeg har sett som alle andre sier er bra, men som jeg selv synes er bare drit.

 

Jeg hørte at Into the wild skulle være veldig bra, men da jeg selv så den syntes jeg det var noe av det kjedeligste jeg har sett, om en fyr som bor i skogen. Også varte den så lenge. Slutten var bare dum, ikke trist eller noe i det hele tatt.

 

Cloverfield var også en veldig dårlig klisjé-film. Bortsett fra den utrolig lange, meningsløse innledningen raste filmen i fullt tempo og det gikk ikke ann å følge med. Og kameraet pekte hele tiden mot bakken, så jeg hadde mer bruk for det jeg hørte enn det jeg så.

 

 

Er jeg den eneste som som synes disse filmene var mye dårligere enn det jeg var blitt fortalt? Er det flere slike filmer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilket innlegg fra meg er det snakk om?

Kanskje et jeg slang opp i listefeber en gang, som i alle fall inneholdt

8 1/2. Bare hørt lovord om den, men det var en forferdelig langtekkelig opplevelse. At det er en meta-film er jeg fullt klar over, men det er bare interessant de første 20 minuttene. Så blir det grusomt kjedelig, og jeg får ikke noe som helst forhold til karakterene.

 

Videre er Requiem For A Dream en film som skuffet meg. Den var absolutt kurant, men 2-3 timer før jeg så filmen sa kompisen min at det er den beste filmen jeg har sett, den kommer til å forandre livet ditt. Don't believe the hype.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videre er Requiem For A Dream en film som skuffet meg. Den var absolutt kurant, men 2-3 timer før jeg så filmen sa kompisen min at det er den beste filmen jeg har sett, den kommer til å forandre livet ditt. Don't believe the hype.

 

Det skal riktignok sies at alt nevnte kompis sier skal tas med en liten saltgruve.

 

Ellers så jeg aldri hvorfor Rosemary's Baby blir hausset opp slik den blir, opplevde den som temmelig ordinær i grunn. Og jo, Atonement, som har mottatt veldig mye god kritikk og Oscar-nods, var totalt ubrukelig, og mer saklig, innholdsløs.

Fant noe av den samme innholdsløsheten i The Fountain (og noe, en stund siden jeg så den, så jeg skal passe meg for å sette fingeren på noe spesifikt), en utifredstillende filmopplevelse i alle fall.

Endret av athorb
Lenke til kommentar

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...20&start=20

 

Der du sier "Dama digga den, jeg kjedet livet av meg" begynte jeg å tenke på at jeg også hadde hatt noen erfaringer med sånne filmer. Derfor er jeg litt skeptisk til filmtips jeg får fra familie og bekjente.

 

Sideways syntes jeg også var veldig kjedelig. Jeg så bare de første 30 minuttene tror jeg, kanskje den ble bedre utover?

Lenke til kommentar

Gudfaren.

Death Proof.

 

Gudfaren er langtrukken, og veldig intetsigende til tider. Synes det finnes bedre mafiafilmer en den.

 

Death Proof siste scene med biljakten og slosskampen var underholdene, men det var jo faktisk talt bare 15 minutt av filmen. Resten var bare horeprat inne mellom noen damer som ønsket seg en stang mellom bena, og da mener jeg ikke på en seksuell måte. Skummelt dårlig, og flaue samtaler. Ja, Quentin Tarantino lager mange underholdene filmer (Reservoir Dogs, Pulp Fiction osv.), men denne var direkte dårlig, og kinosalen var proppet av "intelligente" studenter som oppførte seg deretter. Dårlig opplevlse.

Lenke til kommentar

Gullfugl i sikte:

 

The shining (Stanley Kubricks versjon):

 

Alle påstår at denne filmen er veldig bra men for meg er den ufattelig dårlig. Om jeg ser på den bokkritisk så er den faktisk om mulig helt komplett elendig.

 

Men som film synes jeg ikke den er noe særlig bra. Foruten Jack selv er det ingen av skuespillerne som gjør noe fremragende skuespiller opptreden. Ungen som spiller Dannie (Doc) er tragisk og Wendy ønsket jeg faktisk skulle dø. Til grøsser å være så fikk jeg ikke så mye som en liten ristning ned ryggraden engang. Forutsigbart fra start til slutt selv om du ikke hadde lest boken.

 

Alt i alt skjønner jeg ikke hvorfor folk priser denne filmen som så forferdelig bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...