Gå til innhold

Fant fisk i penis


loathsome

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

høre lite troverdig ut egentlig...

Siamesisk kampfisk er ikke akkurat liten, for at den skulle klart å svømme inn i urinrøret så holder det ikke at at den "faller inn i urinrøret...

men, ser på en del logisen brister:

- hvem drar med fisken i hånde mens de vasker akvariet? er jo ikke slik at de overlever uendelig over vann.

- fisken kom inn i urinrøret mens han tisset, dvs at han svømte mot strømmen og dyttet trolig urinet inn i blæra igjen når han svømte opp.

- en fisk som er 2cm lang og 1,5cm bred "sklei" inn i urinrøret? noen gang prøvd å ta tommelen din inn i urinrøret, håper ikke det, men jeg tviler sterkt på at den kommer inn uten at du bruker litt makt. tommelen er ca like stor.

- hvordan har fisken fått fremdrift til å komme inn i urinrøret? at han mistet den og den skled inn holder ikke, den breieste delen av fisken må inn før den kan få noe fremdrift ved å svømme

- han mistet den fra hånden ned i urinrøret, så han må da ha tisset oppover og holdt hånda rett over penis, hvor ofte gjør du det?

 

bilde:

CT-bf-BW.jpg

 

edit: har forresten hatt noen slike fisker, nydelige saker.

men at den kommer inn i urinrøret helt uten at hjelp tviler jeg på.

 

edit2: ser for meg helt andre måter til at den evt kan ha kommet dit, 14-åring som eksprementerer med sprellende ting på do kanskje :p

Endret av aklla
Lenke til kommentar

Så en sjokkdok engang om syke folk som tente på forskjellige ting der det endte i katastrofe hver gang. Var sånn countdown fra 100 til 1. Mener å huske det var en fyr der som likte å stappe ting i urinrøret, og det var ikke småting. Han stappet stilettheler (Tynne riktignok) og skaftet på en Gilette barberhøvel for å nevne noe. Hvordan han klarte det er helt utrolig, men det gikk nå altså inn. Og skaftet på en slik Gilette Fusion foreksempel er jo ganske stort til å passe inn der, husker dog ikke hvilken det var han stappa inn, men tror det var en tynnere.

 

Tror denne gutten har tenkt samme tanken, og pressa fisken inni der. Fisken er jo myk og elastisk, så etter mye om og men gikk den vel bedre inn enn skaftet på en barberhøvel.

 

Dårlig unnskylding fra han da. Er som alle som kommer til "rompedoktoren" og skal få ut gjenstander de har fått i rektum. Det er utrolig på hva slags unnskyldninger de kommer opp med. :wow:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...